- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Да, знам че домашното е в пъти по-добре, но не се бях сетила, а вече си бях взела 2 буркана. Като ги свърша, ще пробвам да си смеля с блендера. Фъстъците не са ядки, но имат състава на повечето ядки и ми харесва вкуса им, затова харесвам и маслото.
Напълно съм съгласна за втората част от поста ти, с изключение на едно нещо. Ако си нисък, 43 кг биха ти били добре, но това е само в определени случаи.
Аз също съм ниска и доскоро ме беше мнооого страх да не кача, но в момента съм 45-46 и почнаха да ме питат да не би да клякам, щото имам развити мускули на дупето и бедрата, и то момчета, та явно така определено е по-добре. Мдам, имам си бузки :Д хаха, винаги съм ги имала, де. И дам, луфт между краката нямам, няма и да имам в тоя живот явно, ама пука ли ми, нали гъза ми не е съединен с гърба. Кво пък, нека съм "дебелана".
Последно редактирано от FuckingFreak : 03-09-2013 на 12:57
Само нещо към DisappointedDreamer, май аз и CupcakeMonster имаме да сваляме не 4-5кг, а 7-8
Иначе да, за фъстъченото масло аз отначалото говорех за такова в бурканче с добавените Е-та, захар, консерванти на н-та степен.
п.п. Определението за дебел си е дебел - над нормата. Ама защо някои сравняват слаб(кльощав) с нормален? О, да, има си и норма за кльощави, което също е зле... по ред причини.
Хич даже, щото правя и ще правя същото, каквото една дебелана ТРЯБВА да прави, а не го прави - сиреч, демек, аджеба, просто отбелязвам прогресивната статистика, която е налице последно време и точно тази статистика не взема предвид мен, а дебелите.
А за израза "дебелак/дебелана" - силно негодувам срещу въвеждането на термини и синоними в езика, които го ограбват не само откъм благозвучие, но и от към искреност на изказа. Никога няма да нарека дебелите хора "пухкави", "закръглени", "пълни", "наднормени", "заоблени" или "хора с едър кокал". Динозаврите имат едри кокали, дебелаците са си дебели. Точка.
Само да поясня, че не целя да обидя дебелите хора, а изтъквам неправдата в налагането на тези думи, предимно от страна на медиите и "възпитаните" граждани, тия скапани лицемери. Който е дебел е дебел, защото е пожелал да е такъв и нека се чувства горд от решението си. Аз просто не желая да се съобразявам с нечии лексикални норми, създадени за да внедрят илюзията в някои хора, че не са такива, каквито са.
Пантерке, не съм кльощава, а съм фина.![]()
Е, аз го казах за примерТя монстъра е по-висока от мен с 3см. , ама все тая :P
Αз нямам и кантар сега, така че не гоня цифри.
Аз пък съм останала с впечатление, че масово момичетата от форума, включително и аз, целят извайване и 'стягане', а не сваляне.
Видях, че сте обсъждали фъстъченото масло, реших и аз да се включа с това, което ползвам, купих го от LIDL преди време.
http://3.bp.blogspot.com/-Q-T03YVMTz...nut+butter.jpg
Съдържанието ми се струва прилично- 95% печени фъстъци, нерафинирана кафява захар, растителна мазнина, морска сол.
koshtramba, лятото си бяхме разменили няколко ЛС и тогава заключих, че си печена, и се чудех защо така всички във форума масово ти скачат... Еми ето, че не винаги първото впечатление е правилно.
Окей, няма да споря, всички сме дебели, само ти си "финна". Аз не казах нищо и никъде за "тежки кокали". Ти може и да си 43 кила, и да ядеш като разпрана, и да не качваш, а сега негодуваш към всички дебеланки, защото били мързеливи. И от колко време каза, че спортуваш? 3 месеца. Това не ми се вижда като цяла вечност, че да съдиш другите, че не го правят, сякаш самата ти цял живот си го правила ; всеки може да се промени, стига да иска.
Просто ми стана мнооого любопитно как така всички, които имат дори няколко излишни килца, станаха дебелаци? И тези излишни кила според кого са? Според теб. А чакай малко, ама ти коя беше?
Нека драсна и няколко реда за себе си, че да не е без нищо. Бях стигнала 41 кг, както стана ясно десетки пъти вече, без МЦ и хиляда други последствия, които никак не са приятни. Качих няколко килограма, в следствие на което съм в пъти по-добре, вече не изглеждам съвсем като някаква изтърбушена пикла във втори клас, и всичко изглежда си идва на мястото. Не всички трябва (а и искаме) да сме кльощави, само заради една ши*ана мода, мнение на някого, или каквото и да било. Бих си постнала снимка, да видиш как нямам луфт между краката, и имам бузи, примерно, и к'во - ще ми кажеш, че съм дебеланка, само щото не съм толкова килограма, колкото ти смяташ за идеални ли?
http://prikachi.com/images/693/5969693L.jpg да видим к'во ще кажеш, че се изкуших. Пък и никога не съм пускала снимка, така или иначе. Нямам скорошна в цял ръст, нито отпред/отзад, тая дава най-ясна представа от всички.![]()
Не си фина. Кльощава си. Броят ти се кокалите на места, на които не би трябвало.
И аз съм човек с едър кокал. Висока съм 1.68-9, тежа между 50 и 55 кг, нямам идея точно, наистина не съм се теглила от месеци. Изглеждам по абсолютно същия начин като момиче, което е с незначителните 3-4 см по ниско от мен, с по-плосък корем, но с цели 10 кила надолу. Не спортува. Извод: Нейните кости са леки, моите са тежки. Само като ми видиш китката, можеш да го кажеш. По-едра е от на майка ми, а не е като някой да дебелее на китка.
И не ми обяснявай как хора с по 3-4 кила за сваляне са дебели, щото е просто нелепо. Аз съм от тях и не мога да мина за закръглена или пухкава, камо ли за дебела.
Последно редактирано от PinkPan7her : 03-09-2013 на 13:46
Ддз, ама си голяма сладуранадетенце миловидно в хубавия смисъл.
//към фрийк
koshtramba, само едно мога да кажа - много точен ник си си избрала. тълковен речник - "Кощрамба - слаба жена с неприятна външност и кокалесто телосложение. "![]()
Извинявам се за грубия тон, обаче ти нещо не си наред. Егати и наглото изказване. Да знаеш,че всички дето не сме 40 кила с мокри дрехи сме абсолютни дебелаци и сме такива щото, видиш ли, сме го пожелали. Момиче, я се стегни и се поинтересувай малко щом си тръгнала да съдиш....не всички сме с излишни килограми щото не ставаме от масата с дни и ни мързи да направим 20 коремни преси. Няма да се обяснявам аз какви здравословни проблеми имам, да не го изкараш като оправдание, обаче вземи да се въздържаш малко от такива крайни определения.
Има ли желание, намира се и начин!
Queen of the Damned
Вярно за повечето неща в живота. Обаче едва ли много хора знаят какво е да тренираш яко, да ядеш все здравословни неща, да имаш килограми за сваляне и те да не мърдат, и да се чудиш какво по дяволите става....побъркваш се от безсилие...ей тука се намесват здравословните проблеми. При мен се оказа вроден проблем и без прием на хапчета( не хапчета за отслабване, а за регулиране на инсулин) нииииищо не ставаше. Сега нещата се нормализират, че дори и с по-малки усилия от моя страна. Никога не можеш да знаеш каква е историята на даден човек, заради това ме дразни използването на такива епитети и обвинения.
А пък аз не мога да разбера що някои хора си мислят, че правят велики неща откъм спорт със 100 клека, примерно. Какъв по-точно ти е реалният прогрес, че си толкова крайно нахъсан..
Кой и къде е споменал нещо от рода на 100 клека? (ако постът ти беше насочен към мен)
Не беше. А ти що се засягаш, ако не си го споменала :Д
Със сигурност Jaune не си говори празни приказки :Д нвм, май се сещам към кого е насочено.
Е към Кощрамбата, към кого :д понеже бях мернала стра'отната й тренировка някъде. Да бе, знам, че имаше и тичане. И кво. Тва не те прави капацитет..
Успокойте се, бе. Неприятни външности, глупости, я слезте на земята.
Кощрамба искаше да каже, че е срамота, че тя, която няма да сваля грам и има стегнато тяло, тича и се храни здравословно, а хора с видимо наднормено тегло, мрънкащи колко са дебели, не се мърдат. Никого не е обидила, че да приемате лично каквото и да е, това вече си е ваш проблем. Момичето има хубав ген- факт. Факт е, че тялото й беше хубаво и без спорт, и като ядеше разни вредни боклуци, но това НЕ пречи да се включва в темата със съвети, подканвания и тн.
ЕДИТ: А Фрийк е много хубавка, за първи път виждам снимка.
Everything changes, but beauty remains ...
Абе, то всичко хубаво, ама тва, че някой има няколко кила в плюс не значи, че води по-нездравословен начин на живот :Д.. И такива генерални умозаключения са безсмислени.
Никой не ми каза тия смутита за к'во са?