.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2553

Hybrid View

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Успокойте се, бе. Неприятни външности, глупости, я слезте на земята.
    Кощрамба искаше да каже, че е срамота, че тя, която няма да сваля грам и има стегнато тяло, тича и се храни здравословно, а хора с видимо наднормено тегло, мрънкащи колко са дебели, не се мърдат. Никого не е обидила, че да приемате лично каквото и да е, това вече си е ваш проблем. Момичето има хубав ген- факт. Факт е, че тялото й беше хубаво и без спорт, и като ядеше разни вредни боклуци, но това НЕ пречи да се включва в темата със съвети, подканвания и тн.

ЕДИТ: А Фрийк е много хубавка, за първи път виждам снимка.
    Тя да си се включва колкото си иска, лошо няма....но нещо много грубо го раздава. То си е до възпитание де...

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от TrueStory Виж мнението
    Тя да си се включва колкото си иска, лошо няма....но нещо много грубо го раздава. То си е до възпитание де...
    Никого не е нагрубила. Тонът й може да ти се струва 'остър', но тук вече си е твой проблем как приемаш всичко.

Маги, убедена съм, че няма за цел да се самоизтъква пред никого. Не защитавам никого, не ме разбирай погрешно, дори не съм прочела всичко, просто смятам, че нещата се приемат 200 пъти по-буквално и по-сериозно, отколкото в действителност са.

Смутито не са ли плодове, блендирани с прясно мляко и малко лед? Подобно е на шейк, но без сладоледи, сметани и сиропи, мисля. Аз си го правя с плодове и лед, става много свежо.
    Последно редактирано от PullMeCloser : 03-09-2013 на 20:26
    Everything changes, but beauty remains ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си