.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 4544

Тема: FuCKkK13

Hybrid View

Мега фен Аватара на RagioL
    Ще се опитам да ти го обясня по-друг начин. Под интерес имам във предвид материална база, ако откраднеш от мен, ето това е лично.
    Опитвам се ясно да ти обясня че тезата, че жените се раждат едва ли не с огромен опит е меко казано смехотворен.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Ще се опитам да ти го обясня по-друг начин. Под интерес имам във предвид материална база, ако откраднеш от мен, ето това е лично.
    Опитвам се ясно да ти обясня че тезата, че жените се раждат едва ли не с огромен опит е меко казано смехотворен.
    никой не е казал,че се раждат с баси опита всъщност това,което казах нямаше нищо общо с опит.. просто съм на мнение,че жената е такава,каквато се роди и каквато е след възпитанието си в първите 10-12 години от живота си .. от там нататък развитието и е съвсем различно от това на мъжете.. изобщо не мога да обясня това,което имам всъщност предвид.. ама да кажем,че за мен мъж без жена до себе си не е мъж... не ме питай що мисля така - точно това не мога да обясня.. просто когато един мъж има жена до себе си,а след време и дете (предполага се) му се дават ужасно много отговорности,които не би могъл да има ако няма семейство..не че и жената,когато има дете не мисли и за още едно същество,но за мен отговорността на мъжа и жената,когато имат семейство е съвсем различна и мъжете са тия върху които пада всичко от това семейство ... примерно мъжа е тоя дето трябва да контролира нещата ( поне така аз съм възпитана) като имам предвид контролира примерно ти давам пример : жена,мъж и 2 деца .. децата са тинейджъри .. по принцип жените постоянно мрънкат за нещо,децата решават да не послушат майка си,но бащата каже ли '' ще направите това !'' това е,трябва,точка,до там с капризите и на жената и на децата ...тогава повечето осъзнават какво всъщност е да си мъж

и сега нещо странично,но до някъде е така : жена и кола каквито си ги избереш,мъж и куче - както ги научиш .. и нещо такова влизаше в това,което казах,но там много задълбочаваме темата.. не че след тоя роман ще разбереш какво исках да кажа ама и аз не мога да го обясня .. понякога има наши си разбирания за нещата,които никой друг не може да разбере и никой друг не вижда нещата през твоя поглед

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си