- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- FuCKkK13
за теб - аз имам достатъчно примери,за да видя че е така ... след 10 годинки може и да разбереш какво съм написала .. така де може и по малко от 10 ... ама то не е и нужно
Току що открих че не само черният хумор ме забавлява но и илюзиите те ти.
нека,нека няма лошо
прекалено лично приемате някой неща,отпуснете се бе хора![]()
Не приемам лично нищо, което не ми бърка в интересите.
''интересите'' е мн общо.. аз от къде бих могла да знам кое ти бърка в интересите и кое е.. до сега където сме се засекли все го приемаш лично![]()
Нито печеля нито губя от личните ти разсъждения, което е причина да не приемам нещата лично.
ама ги или на мен така ми се струва ?.. точно щото няма никакъв смисъл казвам да не приемаш нищо лично,а ти точно това май правиш от което да ти кажа губиш
ъм не е нужноприемаш всичко много на сериозно и си правиш изводи точно от неща,които не трябва .. в край на сметка всеки е в тоя форум да отбива време ( или е болен
или има заети приятели/отлага времето за учене - абе все такива неща) а не да се напряга
Ще се опитам да ти го обясня по-друг начин. Под интерес имам във предвид материална база, ако откраднеш от мен, ето това е лично.
Опитвам се ясно да ти обясня че тезата, че жените се раждат едва ли не с огромен опит е меко казано смехотворен.
Ето ви друга тема, кога ще е продължението на под прикритие?
никой не е казал,че се раждат с баси опитавсъщност това,което казах нямаше нищо общо с опит.. просто съм на мнение,че жената е такава,каквато се роди и каквато е след възпитанието си в първите 10-12 години от живота си .. от там нататък развитието и е съвсем различно от това на мъжете.. изобщо не мога да обясня това,което имам всъщност предвид.. ама да кажем,че за мен мъж без жена до себе си не е мъж... не ме питай що мисля така - точно това не мога да обясня.. просто когато един мъж има жена до себе си,а след време и дете (предполага се) му се дават ужасно много отговорности,които не би могъл да има ако няма семейство..не че и жената,когато има дете не мисли и за още едно същество,но за мен отговорността на мъжа и жената,когато имат семейство е съвсем различна и мъжете са тия върху които пада всичко от това семейство ... примерно мъжа е тоя дето трябва да контролира нещата ( поне така аз съм възпитана) като имам предвид контролира примерно ти давам пример : жена,мъж и 2 деца .. децата са тинейджъри .. по принцип жените постоянно мрънкат за нещо,децата решават да не послушат майка си,но бащата каже ли '' ще направите това !'' това е,трябва,точка,до там с капризите и на жената и на децата ...тогава повечето осъзнават какво всъщност е да си мъж
и сега нещо странично,но до някъде е така : жена и кола каквито си ги избереш,мъж и куче - както ги научиш .. и нещо такова влизаше в това,което казах,но там много задълбочаваме темата.. не че след тоя роман ще разбереш какво исках да кажа ама и аз не мога да го обясня .. понякога има наши си разбирания за нещата,които никой друг не може да разбере и никой друг не вижда нещата през твоя поглед
За жалост не съм немска овчарка и една бивша позната го разбра по-трудния начин.
дам... всички мъже така си мислят.. само не знам защо се залъгвате изобщо... от всеки един мой познат съм чувала '' да ама не съм аз човека дето ще командва'' или '' аз не съм и бившия на тая'' .. все тая,мислете си някой работи за лично успокоение,но ги казвайте на приятели - жените няма да ви повярват
![]()
не че искаш съвет от някоя 16/17 годишна де ама само казвам
може ли някой да напише в резюме, за какво става въпрос, защото реших, че разговорът ви е интересен и бих могла да си дам мнението?
(разбира се, ако не е много нахално от моя страна :д)
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Криси,здрасти... имаше тема за 8ми март как така някакви на по 15/16/17 се имали за жени.. аз написах,че жената си е жена цял живот,а мъжа става мъж след като има жена до себе си.. обясних защо мисля така ама понеже им закачих егото всички се направиха на многознайковци.. после пък се оказа,че нито един не е разбрал какво имам предвид - единия си помисли,че говоря откъм сексуална гледна точка,другия,че говоря за опит ... а аз нито едното нямах предвид.. прочети по-горе тоя роман дето написах на същата страница и можеш да разбереш почти за какво говорих.. след това казах,че '' жена и кола каквито си ги избереш,мъж и куче -както ги научиш'' и казах че донякъде е така... а той каза,че не било така и как показвал на бившата си че не може да го превъзпита така да се каже.. аз казах,че се залъгва и в край на сметка жените са толкова хитри,че могат да те въртят и да те карат да си мислиш,че ти движиш колелата
well, вярно е, че жената е страшно коварно същество и може да постигне каквото поиска, независимо от средствата.. което включва и да накара един мъж да си мисли, че той движи нещата, а всъщност е само пионка от нейната схема
за това, че момичета на по 15/16/17 се мислят за жени и аз не съм съгласна.. аз лично смятам, че едно момиче става жена, когато развитието й изцяло е завършено, може сама да определя какво точно иска и от какво има нужда и разсъждава като голям човек, а не като неосъзнал се тийн индивид/и още няколко причини, но ме мързи в момента да ги изброявам/... което е доста невъзможно на тази възраст
а и не е ли малко странно.. тези на по 15/16/17 на 8ми март претендират, че са жени, а на 1ви юни, че са деца.. поредния факт, че все още не са се ориентирали какви точно са, което ги причислява повече към втората категория :/
8-ми март за мен е празник за значимите жени, които са постигнали нещо стойностно в живота си.. като например Мария Кюри, Амелия Еърхарп или Мерил Стрийп/може би и Мери Попинз, ако беше истинска :д/..
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Аз за съжаление не съм от твоите познати. Не обичам да ме контролират. А когато нещо подобно стане не го обсъждам с познати и приятели, а директно си изясняваме отношенията и ако някой не го устройва до там. Не държа да контролирам, но и никой ми се бърка там където не му е работа.
^ само да защитя това за деня на детето и на жената - при мен беше така : всички казваха че съм дете,на 14 според майка ми бях малко пораснала,за баща ми си бях дете,на 15 обаче баща ми реши,че може да ми подари цвете на 8ми март ( което според мен е много,все пак ми е баща и малко или много преценя) а майка ми като му видя мисленето и като видя че ме отпуска ( преди бях с егати строгите родители,сега баща ми ме приема за голям човек и ми дава пълна свобода + доверие) реши,че не съм още за 8ми март,а същата година на деня на детето ми каза,че съм била вече голяма.. е как да ги разбере човек ми кажитая година вече и двамата са на едно мнение
![]()
за годините - ндам.. така е,тинейджърите не са особено ориентирани,но лично аз съм виждала наистина зрели хора на по 15 ( вярно с много преживени гадни случки в живота ама все пак)
за 8ми - за мен тоя празник е за напомняне,че е имало време в което жените не са били зачитани както сега .. + уважение към жените през онова време и + тия жени,които ти изброи - аз лично на кюри съм и голям фен![]()
то да бяха само моите познати така.....ндам.. знам че сега ще се опъваш като 14 годишна дето си мисли,че като си е изкарала лична карта има 3 висшета и е недостижима ... ндам.. повечето момчета не искат да го приемат това,няма нищо де,казах ти можеш да си мислиш както искаш - твоя работа
не съм тръгнала да ти ставам гадже така че..
ЛЕЛЕЛЕЛЕЛ Колко дълги постове
После ще се пробвам да ги прочета, надявам се да са интересни