well, вярно е, че жената е страшно коварно същество и може да постигне каквото поиска, независимо от средствата.. което включва и да накара един мъж да си мисли, че той движи нещата, а всъщност е само пионка от нейната схема
за това, че момичета на по 15/16/17 се мислят за жени и аз не съм съгласна.. аз лично смятам, че едно момиче става жена, когато развитието й изцяло е завършено, може сама да определя какво точно иска и от какво има нужда и разсъждава като голям човек, а не като неосъзнал се тийн индивид/и още няколко причини, но ме мързи в момента да ги изброявам/... което е доста невъзможно на тази възраст
а и не е ли малко странно.. тези на по 15/16/17 на 8ми март претендират, че са жени, а на 1ви юни, че са деца.. поредния факт, че все още не са се ориентирали какви точно са, което ги причислява повече към втората категория :/
8-ми март за мен е празник за значимите жени, които са постигнали нещо стойностно в живота си.. като например Мария Кюри, Амелия Еърхарп или Мерил Стрийп/може би и Мери Попинз, ако беше истинска :д/..