.
Затворена тема
Страница 27 от 163 ПървиПърви ... 172324252627282930313777127 ... ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 4072
    Супер фен Аватара на Cloud9
    Чудесно! Тъкмо се надъхах за диетата,а сега два растящи мъдреца. Едва си отварям устата. Само мрънкам, а всички искат да им говоря. Дали ще мога да ида на зумба с болен зъб и лек цикъл? Оххххххх болиииииииииииииии и главата ми боли. Искам на работа!

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    ^Отказа ли цигарите, пич?
    Взех си електронна. Иначе досега не съм имал нови ядове. Стресът изчезна и те с него.

ПС: Сега пафкам, де, щото тряа си оправя електронната.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Нямам думи..за себе си тоя път...от една седмица ми е тръгнало много криво не знам защо,а тая простотия дето я направих....нямам думи..дано човека да не ме псува много,но утре ще го намеря и ще му платя..
    >>DjBelev<<

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    Same shit here
    Липсва ми много, много, тооооооооолкова много, че съм прекалено малка да поберa толкова тягостно чувство в мен.
    Щом, дори на пияна глава пак ми липсва многомногомного и въпреки всички останали на опашката ми липсва многомногомного, значи положението е многомного зле като цяло.
    Искам просто да си признае, че и с него е така. Знам, че е така. Не може всичко да е било за тоя, който духа. Знам, че нещата, които каза, са били истина, както и знам, че му липсвам, защото кой нормален човек пази материалните спомени за друг без да го е еня за него? И кой нормален човек е наранен от мисълта, че другият продължава живота си и след него, щом привидно не го интересува? Не е възможно такава история да завърши по толкова нелеп начин. Не и когато са замесени такива чувства, не и когато е имало толкова любов. Отказвам да повярвам.
    Не е възможно след толкова нови срещи, след толкова много други неща, след толкова много професионални ангажименти и пътувания, след толкова изпит алкохол, след толкова цигари, след толкова купони и толкова мъже един-единствен да продължи да заема същото място в сърцето ти без причина.
    Само дето ми омръзна да се надявам и да чакам. И имам нужда от знак, наистина сериозен и смислен знак, който дори и песимист като мен не може да пренебрегне, за да разбера дали историята ми ще има щастлив край, или просто край.
    Отдавна чета такива постове от теб, защо не пуснеш темичка? Интересна ми е историята ти, бих искала да я чуя и ако мога, да ти помогна със съвет.

Скапано ми е, имам невъобразимо много за учене, нещо май пак се разболявам... Картинката е пълна.

+ Любовни мъки. Веднъж да си призная и аз тука.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на cyclops
    Пак поредната натоварена седмица се задава, но поне си отпочинах уикенда. Пътува ми се..и то много !

Ето и нещо сладурско от мен : http://www.youtube.com/watch?v=fDKDC_IUnOA

буквално като труп
    и той толкова ми липсва вече <3

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    болна, много яко болна
    лошо ми е
    яд ме е че не съм на даскало имам много важни контролни, а аз съм се тръшнала на леглото
    оххххххх

За пореден път се забърквам в няква простотия.
    Знам, че е такъв човек. Знам, че ще имам изключително много ядове.. ама като ме влече? как да спра? ми не мога...
    Обаче някак си трябва да го преодолея и да спра всичко тва, което се случва. ся да се отърва без последици няма да е зле.
    И не ми се прави нищо.. сдухано ми е.. исках по друг начин да се стекат нещата, но уви.. КАРЪКАТ АЗ..

Супер фен Аватара на weheartiit

и ядосана.изобщо не ми върви ...

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    Цитирай Първоначално написано от cyclops Виж мнението
    Пак поредната натоварена седмица се задава, но поне си отпочинах уикенда. Пътува ми се..и то много !
    same shit, само че за щастие ме чака малко разнообразие идните два дни и съм много ентусиазирана, въпреки че имам да върша хиляда и едно неща
    в настроение съм за пореден път, на кеф съм, явно когато си давам по-малко зор нещата сами си се нареждат
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Добре съм , изключая факта ,че мега много имам за учене, а ме мързи в червата,ама трябва,кво да се прави!
    maDamn

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Тоооооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооооооооо оооооооолкова скучно горе-долу.
    Опитах се да гледам "Животът на Пай"-много глупав филм, заклевам се. То частта в морето я пропуснах, супер изкуствени ефекти. Тигри, зебри...ужас. Пак прехвален Оскар-ен филм. Сега си търся друг от Оскарите. Да видим .
    Първо ще се изчипкам и после скок да гледам следващият филм.
    Той ми лази по нервичките иначе, но нищоо, утре пак ще се обичаме. Както винаги.
    А пък ония двете фльорци какви шамари ще им шляпам. Лигли малки.
    И чак тон ми повишава едната , леле Боже.
    А пък другата като си е хванала гадже-девственик, същият като нея, и като й е нахапал устата до кръв и си мисли, че е много яко. Ама модата на вампиризма мина. Сори, закъсняваш, както обикновено.Пх.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    "Животът на Пай"-много глупав филм, заклевам се.
    о.О(премигва)

по темата: чувствам се добре, да не повярваш:Д животът си тече, неща се случват и туй то))
    а, да, и си взех кецове. прекрасни са, йей!:Д

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Сладурка :Д

Страшно изморена. Ходеща парцалена кукла съм. Чете ми се, много. Хубави книги.

брррр

Супер фен Аватара на Deadlock
    'животът на пай' тооолкова много ми хареса на мен! :Р не знаех, че е взел оскар.. какъв по-точно?

какво да споделя, какво да споделя, хм, не ми се споделя

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Доволна и щастлива Най-сетне що годе се разбрах с един досадник да си мери обноските, за да не си премеря юмруците в него. Надявам се да ме е разбрал, иначе си е за негова сметка. Утре имам да оправям малко университетски бумаги и документи, но иначе се очертава хубав ден. А ако всичко върви по план петък или събота ще е голямо размазване.
    Последно редактирано от DragonLady : 03-11-2013 на 22:03

Проекта ми е готов, попълних всички документи, доволна съм от чертежите си. Като цяло беше хубав ден. Сега мога да си поседя малко и да погледам може би някой филм.
    От утре почвам с частните уроци, ще видим, дано да успея да и помогна

Днес се чувствам адски проста! А попринцип винаги съм се смятала за интелигентна...
    По-добре да спра да се занимавам с мъже, че изпростявам още.
    ...и любовта ни сякаш по е свята,
    защото трябва да се разделим.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    'животът на пай' тооолкова много ми хареса на мен! :Р не знаех, че е взел оскар.. какъв по-точно?

какво да споделя, какво да споделя, хм, не ми се споделя
    Бил е номиниран за най-добра снимка ,филмова редакция, дизайн на продукция , редактиране на звук, миксиране на звук,адаптиран сценарии
    Спечелил е за Кинематография , Режисиране, Музика, Визуални ефекти (що ли)

ох, как не ми се ходи на даскалооо
    и за капак-първи час, физика, контролно, ужас
    хубав ден ви желая
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Ох мързи ме да стана от леглото,слънцето пече в очите ми и се чувствам добре така, но не !трябва да разваля хармонията, и да отида на място пълно с идиоти и малоумници... И две контролни егати гадния ден дето ще бъде,чувствам го още от сега.
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Пак закъснявам за работа.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Чувствам се отвратително. Не мога да опиша колко ми е гадно и само едно нещо мога да кажа: отново ми разбиха сърцето. ;(

Мега фен Аватара на Зайче..
    живота е прекрасен ^^
    http://ask.fm/iwwkaa

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    живота е прекрасен ^^
    Тебе нещо те нема напоследък.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Математиката е прекрасна <3
    животът е прекрасен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си