- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Нищоправене цял ден...побърквам се
maDamn
Аз съм последният човек от тоя форум, който би пуснал тема и би имал нужда от съвети.Благодаря за съпричастността все пак.
он: Хубаво ми е. Днес специално е доста хубав ден, чувствам се ефирна, красива и прекрасна. И ми е приповдигнато настроението като цяло. Продължавам да се пускам по житейската пързалка на възходи и падения, за сметка на това май се оказа, че ми е забавно да се лашкам. Винаги най-хубавото е за накрая, така че съм оптимист. Всичко се случва с причина и ако успея да си превъзмогна мрачния период без излишни сантименталности и драми, ще съм: а) ебати пича б) ще преживея нещо много хубаво след това.
Та да, определено обърнах полюсите. Продължавам да стоя в изчаквателна позиция, докато дойде моето време, ала междувременно се забавлявам.
Абе, много крив ден. Не знам що така криво тръгна, хем надъхана станах, тренировка си направих, обилна закуска, всичко 6, хем началото на седмицата добре започна вчера и днес някакво такова смотано, точно от онези дни, в които по-добре да не излизаш, за да не предизвикаш бедствие по улиците. Смятам и точно това да направя честно казано, че за два часа и половина неприятностите май ми станаха в повече.Не че се случи нещо кой знае колко фатално, ама малките камъчета обръщат колата.
Както и да е, самоизпращам си положителна енергия и се надявам, че всичко ще е наред.
Все още не се подмокрям при вида на диференциали и интеграли, така че![]()
Аз като ги видя и изпадам в безсъзнание... лесна жертва
ЯМ!
Най-накрая. Цял ден в училище изтъпях , просто нямаше равна тъпотията. На контролната по физика имам 5 май, нИ знам,ама майната и , майната му на всичкото тъпеене в училище. Искам си мъжа! ВЕДНАГА!
Ама няма да е веднага , ама щяло да бъде скоро...колко ще е тва скоро и той не знае , ама...АРГХТ..
сексаво ми е...damn
ПМС...
стигаааааааа
maDamn
Айдеее олекна ми сметчицата с хиляда и кусур лева, ама нали веднъж се живеело. Нямам, нямам търпение вече да съм в самолета. Охх искам, искам! Развълнувана съм. Друго си е да имаш някваква хубава цел, за която да си мислиш.
Бахти шаха с пешката....Започна да ми писва да се очакват върхови резултати от мен навсякъде по всяко време .Да видим как ще се развие остатакът от вечерта.Съжелявам за Ростислава , ама май не заслужава помоща ми
Като няма тръпка в дадено начинание... си я създаваш сам. Така е по-интересно, притисната от времето да правя анализи...
Снощи беше много прекрасна вечер. Искам още много такива.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Айде да дойде пролетта вече. Писна ми от тези палта и ботуши. Утре съм на гости у нас хаха. Не ходих на Зумба заради главоболие и зъбобол. До когааа! Умирам от глад, а не мога даже и банан да ям с този зъбобол.
ям най-накрая
манджата била вкусна, въх
имам 12 минути да прегледам форума и да ям , после да вляза в банята-12 минути, да се изсуша 18 минути и 8 минути да се гримирам и облека
после заминавам на зъбомъчител, само за преглед, тенк ю Год
после навън с миличкото златно човеченце мое..чакал е цели 3 часа за технически преглед, какъв Ожас!!!!
ще го набия накрая, да спре да ми мрънка.
ама и така си го обичам, уф :3
Като в лабиринт. Интересно само откъде ще изскочи Минотавърa.![]()
cyclops, много готино звучи това с workshop-a! (sun) за какви танци става дума?
аз в неделя имам възможност да бъда на 3-часов салса workshop безплатно, но ми съвпада с безплатния урок по йога при много интересен учител. в дилема съм! :Д
Искам да крещя, да блъскам.. да ритам..
Отвън все едно нищо ми няма, а отвътре се раздирам.
Писна ми да преживявам такива глупости вече, не издържам ..
Искам поне малко всичко да е Ок
Уморена, но само физически. Развълнувана заради скорошното ми пътуване до Италия и малко притеснена относно кастинга ми за работа, който ще е на 25-ти март!![]()