- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Защо да не емигрирам?
по-парадоксален човек от теб не бях срещал ! Съгласен бил в следващия момент показа че главата му играе роля на септчна яма а не на черепна кутия .. приятел, аз просто ще ти кажа че си си един боклук с охлузени колене и външен кенеф където сереш и се бършиш с вестник работническо дело и нивата ти е пълна с трупове на сляпо куче и естествена тор .. досети ли се какво искам да ти кажа, дааа типичен 'пич от провинцията' с мислене " ти можеш да караш трактор ма аз чукам жена ти" да ама не, ако ти тоя живот го сравняваш колко жени си наебал и си мислиш че бройкарството е топ 15 в кънтър страйка, ще ти кажа да се самоубиеш доакто си млад ... типичен 15,16 годишен кривак който се хвали как ебал нощеска докато на ръката си е със мускулна треска, виж аз от хора които са резултат на маймунска чекия в градски кенеф не се трогвам, не знам от кое село си младеж, но все още имаш време да седнеш и да прочетеш малко книги .. имам еидн въпрос към тебе - чел ли си Ботев ? ... знам отговора, и щи кажа чел си дръжкималоумно типче с пърхот и разширена зеница който диша попърс на мегнада в Ходжовци или Житарник от тоя край ще си ... който стериотипа му е 300 лева заплата бмв е32 на газ с ремус и чалгата а дъни вътре ... тръгнал да говори кой е мамино синче и татково и кой заможени кой го издържат ...
Ти никога няма да имаш умствените качества и капацитет на Фишермана, и никога не ще успееш да влезеш да учиш фармация защото си глупав, още повече вярваш или не Фишермана е най-добрия курсник от випуска си, оценките са му най-високи .. има начин как да го проверишДруго което ще ти кажа е че крака ти никога няма да стъпи в правителствената болница .. и това нито майка ми нито баща ми и нито родителите на Фишермана са го направили, ДА михюзино, той ще завърши ще се внедри в семейният бизнес и ще вади толкова пари за 1 месец колкото ти с 2 кредита от пощенска банка неможеш да събереш, и не за друго а защото той 'не чукал жени' по-твоята логика, само ще ти кажа че си в много сериозна грешка, момче което се труди и е на върха в университета няма как да не е харесвано от колежките си
) И това че като завърши ще поеме бизнеса и техните ще го тласнат не е жалко нито смешно или лентяйско той се блъска от сега да предостави голямата греда и основа на родителите си чрез сегашният си труд той им се отблагодарява за това което те ще му дадат и с мен е същото, имам роднини макар и далечни който са завещащи лекари отделение в Германия и Щатите, не те ми уреждат следването в университета, не те ще ми отворят главата и ще ми налеят опит знания практика и всичко
единственото нещо което ще направят е да ме поемат след като съм си изградил пътя, човек сам чертае сътбата си с труд а не с колко жени е изчукал, и докато ти плямпаш ние градим и редом с тва върви и женското внимание