Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
Съгласна съм с Yen_is_bacK за едно - щом имаш връзки, ще се възползваш от тях. Така и трябва.
И все пак колкото и каквито и връзки да има човек, ако е некадърен и ограничен, ще си проличи. Защото с връзки може да си намериш работа, но няма "връзките" да работят вместо теб.

Във връзка с някои мои наблюдения в темата имам въпрос към Yen_is_bacK и Fisherman - как сте със сексуалния живот? Всъщност не ми отговаряйте. Досещам се.
Явно за вас парите не са проблем. Нито самочувствието. И родителите ви са грижовни и щедри. Единственото логично обяснение за милите ви постове остава фактът, че няма кого да чукате.
Моля, не си го изкарвайте на нас.
За другите не знам, но лично на мен ми става тъжно като чета мненията ви. Животът ви предоставя толкова възможности да бъдете щастливи, а вие ги пропилявате в /неуспешни/ опити да докажете как другите са по- нисши от вас. Не ви разбирам. Но ви съчувствам. Рядко попадам на толкова нещастни хора.

Само исках да отбележа, че колкото и да се правите на bad asses във всеки пост, си личи, че всъщност сте просто нещастни и отчаяни мамини синчета.

Ох, отегчих се.
Сори за лирическото отклонение.

по-парадоксален човек от теб не бях срещал ! Съгласен бил в следващия момент показа че главата му играе роля на септчна яма а не на черепна кутия .. приятел, аз просто ще ти кажа че си си един боклук с охлузени колене и външен кенеф където сереш и се бършиш с вестник работническо дело и нивата ти е пълна с трупове на сляпо куче и естествена тор .. досети ли се какво искам да ти кажа, дааа типичен 'пич от провинцията' с мислене " ти можеш да караш трактор ма аз чукам жена ти" да ама не, ако ти тоя живот го сравняваш колко жени си наебал и си мислиш че бройкарството е топ 15 в кънтър страйка, ще ти кажа да се самоубиеш доакто си млад ... типичен 15,16 годишен кривак който се хвали как ебал нощеска докато на ръката си е със мускулна треска, виж аз от хора които са резултат на маймунска чекия в градски кенеф не се трогвам, не знам от кое село си младеж, но все още имаш време да седнеш и да прочетеш малко книги .. имам еидн въпрос към тебе - чел ли си Ботев ? ... знам отговора, и щи кажа чел си дръжки малоумно типче с пърхот и разширена зеница който диша попърс на мегнада в Ходжовци или Житарник от тоя край ще си ... който стериотипа му е 300 лева заплата бмв е32 на газ с ремус и чалгата а дъни вътре ... тръгнал да говори кой е мамино синче и татково и кой заможени кой го издържат ...

Ти никога няма да имаш умствените качества и капацитет на Фишермана, и никога не ще успееш да влезеш да учиш фармация защото си глупав, още повече вярваш или не Фишермана е най-добрия курсник от випуска си, оценките са му най-високи .. има начин как да го провериш Друго което ще ти кажа е че крака ти никога няма да стъпи в правителствената болница .. и това нито майка ми нито баща ми и нито родителите на Фишермана са го направили, ДА михюзино, той ще завърши ще се внедри в семейният бизнес и ще вади толкова пари за 1 месец колкото ти с 2 кредита от пощенска банка неможеш да събереш, и не за друго а защото той 'не чукал жени' по-твоята логика, само ще ти кажа че си в много сериозна грешка, момче което се труди и е на върха в университета няма как да не е харесвано от колежките си ) И това че като завърши ще поеме бизнеса и техните ще го тласнат не е жалко нито смешно или лентяйско той се блъска от сега да предостави голямата греда и основа на родителите си чрез сегашният си труд той им се отблагодарява за това което те ще му дадат и с мен е същото, имам роднини макар и далечни който са завещащи лекари отделение в Германия и Щатите, не те ми уреждат следването в университета, не те ще ми отворят главата и ще ми налеят опит знания практика и всичко единственото нещо което ще направят е да ме поемат след като съм си изградил пътя, човек сам чертае сътбата си с труд а не с колко жени е изчукал, и докато ти плямпаш ние градим и редом с тва върви и женското внимание