.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 88

Hybrid View

Няма начин да водиш един начин на живот, след което да имаш сериозна връзка и начинът ти на живот да е абсолютно същия,както преди това. Не съм казала да не се излиза ИЗОБЩО, писах,че излизането ще е по-рядко, защото ще има вечери, в които на теб ще ти се излиза, но на половинката ти - НЕ, и понякога ще трябва да се съобразиш Не става въпрос за промяна,за да се харесаш на другия,а за компромиси. А относно "съобразяването със себе си", ходиш там където искаш и правиш това,което искаш... не ли е така?

Цитирай Първоначално написано от Magnolia13 Виж мнението
    Няма начин да водиш един начин на живот, след което да имаш сериозна връзка и начинът ти на живот да е абсолютно същия,както преди това. Не съм казала да не се излиза ИЗОБЩО, писах,че излизането ще е по-рядко, защото ще има вечери, в които на теб ще ти се излиза, но на половинката ти - НЕ, и понякога ще трябва да се съобразиш Не става въпрос за промяна,за да се харесаш на другия,а за компромиси. А относно "съобразяването със себе си", ходиш там където искаш и правиш това,което искаш... не ли е така?
    Само това, че си с него, не означава, че трябва да сте постоянно заедно и да се съобразявате един с друг непрекъснато. Когато ти се излиза, излизаш, ако на него му се излиза, а на теб не, тогава той излиза и така. Вие не сте сиямски близнаци все пак.

Цитирай Първоначално написано от Magnolia13 Виж мнението
    Няма начин да водиш един начин на живот, след което да имаш сериозна връзка и начинът ти на живот да е абсолютно същия,както преди това.
    Тук си в грешка. Аз имам сериозна връзка от 2,5г, 2г живеем заедно. Връзката не промени нищо, защото...двамата сме водили един и същ живот преди да се срещнем. Просто имаме по-големи мебели xD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си