Цитирай Първоначално написано от minzz Виж мнението
За цигарите те поздравявам, аз също ги спрях и съм много горда със себе си. За съобразяването малко или много човек дори да не иска той го прави, най-малко от доброто му възпитание. С тази змия ме шашна хаха интересно влечение, но както и да е. Относно магистратурата, защо? Ти се лишаваш от магистратура в 100% по-развита държава, с по-голяма възможност за успех и сигурност, а той? Той от какво се лишава в името на вашата връзка? Искаш да създавате семейство, а той иска ли? Това не е никак малка промяна, която обмисляш. Семейството е доста голяма промяна. Живота ти напълно ще се промени. Ти си склонна на лишения, а дали той би се лишил от нещо важно за него за да бъде с теб?
Да, иска. Не смятам, че трябва всичко да се мери на везна и да е танто за танто. За момента не му се е налагало да се лиши от нищо, защото не е изниквал някакъв по-така казус (то реално и на мен още не ми се е наложило официално да се лиша от нещо, защото съм още втори курс и дотогава има време, макар че вече е решено). Ако/когато се случи нещо, което изисква компромис от негова страна, доколкото го познавам, ще го направи. Хубавото е, че и двамата сме от типа хора, за които семейството е адски важно. Дори в традиционния смисъл.