.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 97

Hybrid View

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    ПиСките не се пуСат, не се сърди.
    Не искам да се заяждам с някоя като теб, но си много далече от кухнята, за да се правиш на разбирачка.

П.П.
    Не мога да пиша 'Ш'
    Разрешавам ти да пукнеш, ретард.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Разрешавам ти да пукнеш, ретард.
    Първо ще ти свърша на лицето, трябва да ме запомниш с нещо, което да ти е приятно.

Цитирай Първоначално написано от Pedigree Виж мнението
    Ох, в прекалено лични неща ще изпадна, ако ти кажа от какво съм далеч, и от какво не. Така че си пуши пиСките сам, на кафево, хахаха.
    Всъщност нищо не можеш да ми кажеш, много си далеч от тая реалност и живот, пишеш колкото да запълваш времето, защото всичко е фантазия или жълти вестници.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Първо ще ти свърша на лицето, трябва да ме запомниш с нещо, което да ти е приятно.

Всъщност нищо не можеш да ми кажеш, много си далеч от тая реалност и живот, пишеш колкото да запълваш времето, защото всичко е фантазия или жълти вестници.
    Ей, аналноподатлив кафеняк, няма нужда да ме дебнеш по темите и да ми разказваш градски легенди и митове. Крайно елементарен ми идваш, за да се занимавам да ти обясня някви неща, така че си живей заблуден в лсд света си, но недей си натрапвай кривата представа за света навсякъде.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree Виж мнението
    Ей, аналноподатлив кафеняк, няма нужда да ме дебнеш по темите и да ми разказваш градски легенди и митове. Крайно елементарен ми идваш, за да се занимавам да ти обясня някви неща, така че си живей заблуден в лсд света си, но недей си натрапвай кривата представа за света навсякъде.
    Грозно е хубаво момиче да ръси цинизми, явно родителите ти не са ти обръщали достатъчно внимание или просто толкова ти е акъла.
    Пет пъти повторих, че нищо не можеш да ми обясниш, но пак не схващаш. Достатъчно глупава си, за да спориш с мен, но ти липсва елементарната обща култура, не ти се получава.

Голям фен Аватара на Pikachu
    ...явно родителите ти не са ти обръщали достатъчно внимание или просто толкова ти е акъла.
    ...нищо не можеш да ми обясниш... Достатъчно глупава си, за да спориш с мен...
    На някого не му липсва самочувствие.
    Имай малко уважение към простосмъртните.

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Грозно е хубаво момиче да ръси цинизми, явно родителите ти не са ти обръщали достатъчно внимание или просто толкова ти е акъла.
    Пет пъти повторих, че нищо не можеш да ми обясниш, но пак не схващаш. Достатъчно глупава си, за да спориш с мен, но ти липсва елементарната обща култура, не ти се получава.
    тея констатации 'родителите ти правят тва и тва' на базата на някакъв спор в интернет и аз ги правех като бях на 12, и се мислех за голямата работа
    реално погледнато е мн кофти за човек, който се изкарва за уравновесен и интелигентен да говори такива неща
    не ви следя спора, само отбелязвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си