- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Марихуаната (коз)
Ох, в прекалено лични неща ще изпадна, ако ти кажа от какво съм далеч, и от какво не. Така че си пуши пиСките сам, на кафево, хахаха.
Първо ще ти свърша на лицето, трябва да ме запомниш с нещо, което да ти е приятно.
Всъщност нищо не можеш да ми кажеш, много си далеч от тая реалност и живот, пишеш колкото да запълваш времето, защото всичко е фантазия или жълти вестници.
Оле, тва ме мъчи от известно време след сериозното ми спиране, някак си удря те мисъл, че не е за теб и спираш и после всичко ти е като във филм, няков мега нереално, точно като в просъница, дежа ву, сънуване в будно състояние..... голям е филм... а ти как се оттърваваш от тва чувство?
понеже вече няколко хора ме питаха на ЛС за това - "Техника за емоционална свобода"/ Emotional Freedom Technique
съветвам ви да си купите книга (на Иван Петърнишки препоръчвам) и да започнете да я прилагате. За сега виждам хубави резултати и съм спокоен, че ще го преодолея.
Не мисля, че тревата не е за мен. Напротив, мноооооого добре съм си прекарвал като съм пушил, а това с дисоциацията се случи напълно внезапно, което обаче е породено по-скоро от някакъв вътрешен дисбаланс, който е намерил пролука в момента, в който съзнанието ти е било по-отворено под действието на тревата. това е моето мнение поне на тоя етап![]()
Ей, аналноподатлив кафеняк, няма нужда да ме дебнеш по темите и да ми разказваш градски легенди и митове. Крайно елементарен ми идваш, за да се занимавам да ти обясня някви неща, така че си живей заблуден в лсд света си, но недей си натрапвай кривата представа за света навсякъде.
това е термина за въпросното състояние
има дереализация, където чувстваш, че външният свят и това, което сетивата ти възприемат не е реално, а е илюзия
а деперсонализацията (не съм го изпитвал) е като чувстваш, че ти не съществуваш и не си реален
това са форми на дисоциация![]()
Последно редактирано от KumchoValcho : 03-17-2013 на 11:46
Сички си прайм амфетки в тенжура!!
Creative Technologie
Грозно е хубаво момиче да ръси цинизми, явно родителите ти не са ти обръщали достатъчно внимание или просто толкова ти е акъла.
Пет пъти повторих, че нищо не можеш да ми обясниш, но пак не схващаш. Достатъчно глупава си, за да спориш с мен, но ти липсва елементарната обща култура, не ти се получава.
тея констатации 'родителите ти правят тва и тва' на базата на някакъв спор в интернет и аз ги правех като бях на 12, и се мислех за голямата работа
реално погледнато е мн кофти за човек, който се изкарва за уравновесен и интелигентен да говори такива неща
не ви следя спора, само отбелязвам
Констатацията ми е на базата, че тя е момиче, те не говорят като диви селянки, а съм оставил и опцията, че е глупава, не винаги лошите родители са виновни за малоумните си чавета.
напротив, познавам изключително умни хора, които си псуват
също така познавам момичета, които имат мн образцово и възпитано поведение, но имат акъл за круши и са супер дивите селянки.
образцовото поведение и интелигентността не винаги вървят ръка за ръка. мн глобално правиш преценка на базата на твърде малко информация. тва и аз го правя често, не те критикувам, а си коментирам и разсъждавам ;д
Значи изводите за нея не ги правя само от цинизмите или писанията и в тази тема, чел съм и много постове, от всички тях избива простотия, нисък интелект, фантзия и пълна липса на трезва преценка.
Нормално е да псуваш, но глупавите хора го правят, когато не им остава друго за казване.
Мъжете обаче сме достачъно тъпи да пропускаме тия неща, когато говорим с красива женка.
Нашите са прекрасни хора.Дали са ми много неща, които повечето родители не са могли да дадат на децата си.
Едно от тях е култура, която прецених, че на теб ти липсва, щом си позволялаш да "говориш така на хубаво момиче", следователно въобще не заслужаваш да си правя труда да те третирам, както третирам нормалните хора. А за разбирането, още се смея, че е възможно да пишеш толкова неадекватно.
![]()
Значи... не съм от най-големите фенове на Калифа...
Не харесвам колко спрели са повечето нацепени хора. Не харесвам stoner-и. Всекидневен потребител съм, ама при мен филмът е по-различен като при повечето.![]()
Такива въпроси ме питай на лично, ще ти отговоря, ако се вълнуваш, темата не е горещия стол, никой не е задължен да ми чете мемоарите, не мислиш ли?![]()