.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 97

Hybrid View

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree Виж мнението
    Ей, аналноподатлив кафеняк, няма нужда да ме дебнеш по темите и да ми разказваш градски легенди и митове. Крайно елементарен ми идваш, за да се занимавам да ти обясня някви неща, така че си живей заблуден в лсд света си, но недей си натрапвай кривата представа за света навсякъде.
    Грозно е хубаво момиче да ръси цинизми, явно родителите ти не са ти обръщали достатъчно внимание или просто толкова ти е акъла.
    Пет пъти повторих, че нищо не можеш да ми обясниш, но пак не схващаш. Достатъчно глупава си, за да спориш с мен, но ти липсва елементарната обща култура, не ти се получава.

Голям фен Аватара на Pikachu
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    ...явно родителите ти не са ти обръщали достатъчно внимание или просто толкова ти е акъла.
    ...нищо не можеш да ми обясниш... Достатъчно глупава си, за да спориш с мен...
    На някого не му липсва самочувствие.
    Имай малко уважение към простосмъртните.

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Грозно е хубаво момиче да ръси цинизми, явно родителите ти не са ти обръщали достатъчно внимание или просто толкова ти е акъла.
    Пет пъти повторих, че нищо не можеш да ми обясниш, но пак не схващаш. Достатъчно глупава си, за да спориш с мен, но ти липсва елементарната обща култура, не ти се получава.
    тея констатации 'родителите ти правят тва и тва' на базата на някакъв спор в интернет и аз ги правех като бях на 12, и се мислех за голямата работа
    реално погледнато е мн кофти за човек, който се изкарва за уравновесен и интелигентен да говори такива неща
    не ви следя спора, само отбелязвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си