.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 145 от общо 145
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Не Както се пееше в една рап песен:"Това е моят стил". Да е точно, ясно и разбираемо.Каквото мисля това пиша и не си редактирам мислите преди да ги излея.
    Добре бе, човек.. Питат те дали не можеш да си СЪКРАТИШ мнението. Това автоматично означава, че стилът ти далеч не е точен, ясен и разбираем :ДДД Мислиш ли въобще?

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Е много знаеш ти имат ли, нямат ли.
    То и съседа дето си побийва жената честичко може да си мисли, че като не чука друга, значи много си обича неговата, ама дали?

Лесно било, трудно било, бягане от отговорности... Щом и двамата това ги устройва, голяма работа как го приемат останалите.

А приятелството с привилегии понякога продължава много успешно.
    Абе то и някои жени обясняват: "Той ма бий щот много ма обича!" ама това хич не значи така.И примера ти със съседа може да се сложи в тази графа за кой какво смятал.И естествено,че е по-лесно.То затова и при повечето животни е само за размножаването и следващият сезон пак,но ние нали се водим по-разумни уж.Очаквам скоро да се появи още по-модерното отворен брак.Но да знаеш че и психопатите например най-вероятно за себе си са напълно прави.Не че двете неща са еднакви де.А иначе за приятелството с привилегии как понякога продължавало много дълго честно казано хич не съм останал с такова впечатление освен ако не прерастне във връзка.Или единият ако не двамата ще се влюби или както казах по някое време друг ще отмъкне "играчката" под носа на единият от двамата.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Добре бе, човек.. Питат те дали не можеш да си СЪКРАТИШ мнението. Това автоматично означава, че стилът ти далеч не е точен, ясен и разбираем :ДДД Мислиш ли въобще?
    Казах твърдо и категорично НЕ! Още уточнения да се искат. При добро желание можем да направим някаква договорка ти да ми ги редактираш след известно време на пробен период. Сделка?
    Последно редактирано от Niakoitam : 03-16-2013 на 18:11
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Очаквам скоро да се появи още по-модерното отворен брак.Но да знаеш че и психопатите например най-вероятно за себе си са напълно прави.Не че двете неща са еднакви де.А иначе за приятелството с привилегии как понякога продължавало много дълго честно казано хич не съм останал с такова впечатление освен ако не прерастне във връзка.
    А, то вече си го има отворения брак. Отдавна някои предпочитат да си затварят очите я заради деца, я заради питомното и т.н.
    Второто - аз казах, че продължава "успешно", което предполага хубава връзка. За дългото също не е невъзможно, просто е адски трудно.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

А, то вече си го има отворения брак. Отдавна някои предпочитат да си затварят очите я заради деца, я заради питомното и т.н.
    Второто - аз казах, че продължава "успешно", което предполага хубава връзка. За дългото също не е невъзможно, просто е адски трудно.
    Ами да.Само че се казва: Тя/той постоянно изневерява.Мисълта ми беше,че очаквам скоро някои да започнат да се бият по гърдите обяснявайки как били имали отворен брак и колко готино било това. Как ли ще го обяснят на децата си само и какви ще станат те след време Не че в Америка и в наши дни няма разни подобни неща като размяна на съпруги и съпрузи за вечерта де. А иначе щом е преминало във връзка значи вече се е променило,което пак значи,че е временно.Само дето това се случва в по-хубавият вариант
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ами да.Само че се казва: Тя/той постоянно изневерява.Мисълта ми беше,че очаквам скоро някои да започнат да се бият по гърдите обяснявайки как били имали отворен брак и колко готино било това. Как ли ще го обяснят на децата си само и какви ще станат те след време Не че в Америка и в наши дни няма разни подобни неща като размяна на съпруги и съпрузи за вечерта де. А иначе щом е преминало във връзка значи вече се е променило,което пак значи,че е временно.Само дето това се случва в по-хубавият вариант
    Не мисля, че децата им въобще ще го научат това нещо. Така че едва ли ще им се наложи да дават обяснения. Поне би следвало да се стараят да прикриват тези си отношения

Хубавият, лошият вариант, все тая, още в началото казахме, че трябва да става дума за пораснали хора, които да могат да приемат всички възможни изходи от ситуацията.

Ох, хубаво наспамихме темата само! Ти си виновен!

Не мисля, че децата им въобще ще го научат това нещо. Така че едва ли ще им се наложи да дават обяснения. Поне би следвало да се стараят да прикриват тези си отношения

Хубавият, лошият вариант, все тая, още в началото казахме, че трябва да става дума за пораснали хора, които да могат да приемат всички възможни изходи от ситуацията.

Ох, хубаво наспамихме темата само! Ти си виновен!
    А, хич вече няма да ме учуди и ако започнат директно да им се хвалят обяснявайки им колко широкоскроени са всъщност и как са надраснали времето си.Е, все пак пък не е лошо.Може да бъдем толерантни.
    Най-големият проблем е че някои хора понякога се мисля за много пораснали, а реалността е съвсем друга.
    Ааааа не и двамата сме виновни.Не ми прехвърляй така набързо вината на мен. Друг е въпроса,че отдавна започнаха да ми намират мана на стила на писане, а още по-рано да им обясняват колко готин секс правели с гаджетата си

Мега фен
    Град
    <3
    въй въй

Познавам мъж, който е женен с дете и въпреки това се вижда с други жени, спи с тях и съвестта му си е чиста и не го приема за изневяра, а жена му не знае, или поне не иска да се интересува от това. Обяснението му е, че няма ли чувства, не е изневяра и че той е мъж и му е позволено най-общо казано.
    Аз естЕ смятам това за глупост и в тази 'връзка' за мен няма любов, уважение и както искате го наречете и НЕ бих простила нещо такова.

Отношенията 'приятели с привилегии' са за хора, които са силно сексуални и слабо обвързващи се, ъъ т.е. такива, които не могат да са само с един човек.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Най-големият проблем е че някои хора понякога се мисля за много пораснали, а реалността е съвсем друга.
    Така е. Ама общо взето всички сме минали през тоя период да се имаме за много зрели и пораснали. Аз сега като се сетя като бях на 17-18 за каква какичка се имах...

Ааааа не и двамата сме виновни.
    Никакви такива! Само ти си виновен. Казах!

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Отношенията 'приятели с привилегии' са за хора, които не могат да са само с един човек.
    Въобще не е вярно това.
    Ако е така, защо им е да си търсят един партньор за секс, като могат да си лягат всяка вечер с различен/а?

Не изкарвайте нещата по-сложни отколкото са.

ShtrudeL тоя е явно поредният тъпанар,който няма волята да си го държи в гащите и не оценява това,което има.А може би и се е оженил,защото така трябва, а не защото му е дошъл акъла за това.Повече за съжаление обаче са тези мацки дето се връзват на такива отношения с омъжен мъж с дете.Но пък много неориентирани мацки тичат точно по гъзовете на именно такива.Сигурно и парички има.

Така е. Ама общо взето всички сме минали през тоя период да се имаме за много зрели и пораснали. Аз сега като се сетя като бях на 17-18 за каква какичка се имах...
    Да,те и днешните 17-18 годишни някога сами ще си се смеят.Както се казва: "Човек се учи докато е жив."

Никакви такива! Само ти си виновен. Казах!
    Напиши си под ника хан Аспарух да си знам да не споря друг път

Въобще не е вярно това.
    Ако е така, защо им е да си търсят един партньор за секс, като могат да си лягат всяка вечер с различен/а?

Ами например,защото си оставят една вратичка за сигурен вариант.Не е казано,че всяка вечер,когато им се прииска ще могат да си лягат с различен/а особено ако са финансово по зле и/или са по неопитни в свалките.От друга страна това,че някои има приятел с привилегии не му пречи пак да си ляга с различен човек всяка вечер.Те с нищо не са си длъжни.Просто когато има приятел с привилегии вероятността да остане на сухо,когато най му/и се прави секс намалява значително

Мега фен
    Град
    <3
    Въобще не е вярно това.

От къде знаеш, че си търсят един партньор за секс и през това време не спят с други? Нали за това са такива 'приятели'. Ако беше друго, щяха да са намесени чувства.
    Иначе ако трябва да отговоря на въпроса ти с тъп рандом отговор, който ми идва на ум:
    - Заради по-малки шансове от предавани по полов път болести.
    - Защото все пак имат някакви симпатии към човека, с който се виждат само за секс, като не бъркаме тези симпатии с 'чувства/привързаност'.

+ това, не вярвам, че човек, който е имал няколко такива 'приятели', може да е изцяло отдаден само на един човек след време. Може мисленето ми да е ограничено, но ще кажа и защо мисля така. А е много просто - когато цял живот си ял ванилов сладолед, който е бил любимия ти и в един момент опиташ бананов или шоколадов, след това едва ли ще ядеш само ванилов.
    Не е невъзможно, но е много трудно.
    Преди време, ако не се бях осъзнала на време, щях да съм момиченце, което задоволява физическите си нужди с който си хареса и дори да имах емоционална връзка в тогавашния си период, нямаше да съм вярна, в това съм сигурна. Щях да си мисля, че това е нещо нормално/широкоскроено и съвсем в реда на нещата, дори да се кълна, че обичам човека до мен. И дълго време съм го вярвала, дълбоко в себе си още го имам като мисъл, но съвсем не го одобрявам и не искам да ми се случва.
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Niakoitam всъщност човека си е голям пич, дето се вика 'мъж' и вярвам, че обича жена си силно.
    Но въпреки това не одобрявам постъпките му.
    4XCOKИ

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Niakoitam всъщност човека си е голям пич, дето се вика 'мъж' и вярвам, че обича жена си силно.
    Но въпреки това не одобрявам постъпките му.
    А знам ги аз тези пичове.И всъщност нищо не му пречи вдействителност да е пич,но недорасляк.Има хора и на доста голяма възраст,които си остават недорасляци.И не аз не вярвам,че обича жена си толкова силно.Все още не е дорасъл за това и реално не знае какво иска.И не може да оценява любовта.Правилно си написала мъж в кавички

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ами явно само моите представи за "приятелство с привилегии" са толкова идеализирани. Знам защо.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Violenza, да не би Niakoitam да ти е бившо гадже и да се заяжда поради тази причина?

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Приятелството с екстри е и за хора, които нямат време или желание да се захващат с по-сериозни връзки. Аз хипотетично бих си хванала такова приятелче, защото по-голямата част от момчетата в днешно време са ми много противни. Разбира се, че подобни отношения са временни. Обаче лично аз не бичх спала паралелно и с други хора. Предполагам има и други хора, освен мен, които намират правенето на секс с различни партньори за отвратинилно. Така че не обобщавайте така за какви хора било приятелството с привилегии.

Не ме кефят подобен тип връзки. С бившата ми, след като се разделихме, решихме да пробваме подобен тип взаимоотношения (най-вече по нейна инициатива). Съгласих се само заради надеждата, че така нещата ще се закрепят и отново ще се съберем като нормална двойка. Видях, че няма да стане и ѝ казах, че или ще се съберем, или всеки да си лови живота и да забрави за другия (както и стана).
    Ако съм необвързан и се забия с някоя, с която се кефим един на друг за едната вечер, що пък да не се на*бем ? Но приятелството с привилегии не е за мен (особено както в описания случай - с човек, към когото тогава още имах много силни чувства)
    Може да съм старомоден, скучен & etc, ама си предпочитам да стоя сам, докато не създам връзка, вместо да се събирам с някоя колкото да се нашлякаме и после който от където е дошъл

xXxPETYAxXx ти не би спала паралелно с приятелството с привилегии и с други.Да приемем,че наистина е така.Ами той? Човек не може да е сигурен че няма да му изневерят в една връзка камо ли пък да разчита,че приятелят с привилегии ще му е верен при условие,че е доста по незадължен на това отколкото в една връзка.

psychopath както казва Бареков: "Имаме новина!"
    Ей в този форум човек може да разбере много работи за себе си, за които даже и грам не е предполагал.
    Първо бях адският женомразец,после се оказах девствен,след това вече станах полудевствен, а вече пък се оказва и че все пак с Violenza сме бивши гаджета и аз се заяждам с нея за да и играя на контри.Имам напредък значи.
    Е,съжалявам че трябва да те разочаровам,но поне доколкото аз съм запознат няма такова нещо. Ако е на аватарните снимки тя, си е готина мацка само дето доколкото знам е обвързана и ако действително е от Варна се намира малко далечко да сме имали кой знае какви интимни отношения. Иначе ми изглежда печена и често мнението ми не е като да не се случва да съвпада с нейното.Доволен? И все пак понеже пита нея и тя може да ти сподели ако е имало нещо,което в момента съм забравил

Поздрав:
    http://vbox7.com/play:215c654f
    Последно редактирано от Niakoitam : 03-17-2013 на 08:15

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Niakoitam, хайде стига преструвки... Разкриха ни и няма смисъл да продължаваме да се правим, че нищо не се е случило!

Niakoitam, хайде стига преструвки... Разкриха ни и няма смисъл да продължаваме да се правим, че нищо не се е случило!
    Ееее значи ама аз исках да съм тактичен и да не издавам пред хората.Но пък щом нямаш нищо напротив нека знаят, че е така:
    http://www.vbox7.com/play:92f47d5a

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ама аз не съм казала, че бих изисквала и той да спи само с мен, просто лично за мен е неприемливо.Иначе много ясно, че не бих му държала сметка. Но никак не е задължителна полигамията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си