.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 130

Тема: А сега де.

Голям фен Аватара на s40t4
    Импровизирай веднъж

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
    Това прозвуча много заплашително .......
    Вече ще си пазя гърба като излизам навън
    Глупави деца! Ти си мислиш, че по гЪрба ли ще те шляпкам? На батко наивното бонбонче..

Здравейте, хора. Извинете, че от много време не съм писала, но имах доста натоварена седмица, с тая твърде сложна химия и с тая твърде амбициозна даскалка. ;д Но не че не е имало и нещо интересно, де. Имаше човек, чието присъствие ме радваше всеки ден в голямото междучасие, и бас хващам, че вече знаете името му. (Адаши са с едно иглолистно растение... ;д) Та. Нека само ви кажа, предупредя и уверя, че аз не си вярвам, че съм влюбена, ама съм бая хлътнала със сигурност. И, моля ви се, всячески се опитвам да бъда реалист, да не бъда "на батко наивното бонбонче"... Ама нещо така... 'ич не ми сА получават май ра'отите. Нужно ли е даже да описвам в какво се изразява моята простотия? Предполагам, че е ясно какво се случва с един човек, когато много харесва друг. ;д ПОЛУДЯВА. А на моята компания не ѝ стигат моите отчаяни 'любовни' гърчове, ами и наливат масло в огъня и ме карат да се лигавя до смърт. ;д Та, както и да е, както бяхте казали - задължителен елемент си е това. Но сега сериозно. Борислав е един страхотен почти-мъж... Момче де, добре, момче. ;д Както се подразбира от ника ми, имам разни наклонности... Майтап, бе. (?) Та, така де. ;д Просто много го уважавам тоя човек (което ще рече, че нямам само типичните влечения към него), просто като характер е 'муцка'! ;д С него можеш да си пишеш за всичко, що ти дойде на ума. А лично аз съм доста странна птица, както вече сте разбрали, и обичам да си казвам шантавите приказки от време на време. Окей де, няма да излъжа, ако кажа, че обичам да дърдоря. ;д (За Бога, кога стана такъв роман? Заклевам се, преди малко бяха не повече от 5 изречения.) Тази събота ще се видим. Много се вълнувам. (Странно защо тея две изречения ги изрепликирах на ум с няк'ъв роботски глас, може би защото се опитвам да съкращавам супер много обема на тоя летопис, и за тая цел май трябва да пиша като някой първолак. Или, хаха, имаше цитат от една книга : ''Бедните родители на Йонас, след заминаването му в Америка преди пет години, единственото му писмо до тях съдържаше следното : ''Видох Мечкъ. Прътети адрезъ ви. Гудбай за тоя Път.''. Кратко и ясно. Ще продължа. В следващ. Отговор.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    М ти май си прочела до някЪде... Виж, че в сЪбота ще се виждат и Ло е притеснена, защото е срамежлива. Развитието тепЪрва предстои според мен.
    + това вие не сте за каране, ами направо за пошляпване, защото обезсмисляте Кошче-то на форума
    чак сега видях че пак ни се караш ... не съм казала,че не предстои,а че началния замисъл на темата беше друг и по него писах

Без увъртания, същината на темата : Утре ще излизаме. Часът на срещата е 14:00. Ще се стягам от 9 до 13:30. Ще направя така, че да имам най-близко до божествен вид, с което ще компенсирам идиотската си натура, склонна към излагации и socially awkward ситуации. (ако няма рима, удари ма) Ще се срещнем, ще ме прегърне, ще умра вътрешно, ще се разхождаме, ще си говорим, ще отидем до плажа, надявам се, после ще намерим къде да ходим, накрая по едно 'Аривидьерчи' и пийс аут. ИЛИ. Ще се наглася не-твърде-божествено и ще се старая да не се препъвам, изцапвам и т.н. Ще се видим, ще се държа естествено ('щото аз и да искам, по друг начин не мо'им се държим), ще прекараме супер, накрая по една прегръдка (ба, аз ако не му лепна една здрава целувка на тоя 'убавец... хаха, не. Не го приехте насериозно, нали? А, добре. Фю.) и туй то. Връщам се вкъщи, болна от любовна треска и лежа на смъртен одър до към 23 часа. След което обектът автоматично се самоповдига и се отправя тромаво с притворени очи и размазан макиаж към модерната си бричка, наречена компютър, за да пише отчет в Teenproblem.com. Найс, а?

ОПА. Teenproblem.net. Сорка.

Честно казано, радваш ме адски много! Стилът ти на писане, предполагам повлиян от книгите, които четеш, е супер! Интересува ме само, защо по дяволите името ти във форума е "ЛОЛИТА"? Не, сериозно те питам, аз лично бях ужасена от тази книга и просто не ми го побира главата как ти е хрумнало .. таа по темата, много се радвам за любовната ти история като цяло, трябва по-често да се случва напоследък, че като гледам повечето хора май са забравили какво всъщност е любовта ..
    П.П Бих се зарадвала, ако ми пишеш, виждам, че имаме сходни разбирания, виждания и характер

Как е възможно това? За 'Лолита' на Владимир Набоков ли говорим? О, не, аз съм влюбена в тази книга. Мога да напиша книга за това колко много обичам 'Лолита'. Обожавам 'Лолита'. Прекланям се пред 'Лолита'. Та, как да е, whatever, разни хора, разни идеали, бих добавила в този случай и разни вкусове. На много хора, които съм питала, не им е харесала книгата, между другото. Което доказва току-що изразената теза. ;д Хаха, щом ще се радваш, ще пиша в такъв случай!

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    FuCKkK13 - грешно си видяла, вече подхванахме темата за пляскането
    HiEnAtA82 - Как може "Лолита" да те ужаси? В смисЪл - какво ужасно има в романа освен начина, по който Лолита се отнесе с Хумберт?
    Dolores 'Lolita' Haze - Чакаме новини след срещата. Специално аз де, за останалите ужасени сЪфорумници, не знам...

Banned Мега фен
    ^ е няма много разлика.. каране/пляскане все си го чета на монитора

Супер фен Аватара на shmatarok
    FuCKkK13 - грешно си видяла, вече подхванахме темата за пляскането
    HiEnAtA82 - Как може "Лолита" да те ужаси? В смисЪл - какво ужасно има в романа освен начина, по който Лолита се отнесе с Хумберт?
    Dolores 'Lolita' Haze - Чакаме новини след срещата. Специално аз де, за останалите ужасени сЪфорумници, не знам...

ние с тебе май сме най-големите фенове на авторката
    Лолитке, успех със срещата и да се похвалиш после на нас, верните ти читатели

Добре де, може би грешно се изразих Имам предвид, че според мен книгата не е за 15 годишни .. Четох книгата, когато бях на 13 и бях потресена от бруталността и откровеността на автора, и то в тези години .. интересно ми е просто какво може да впечатли едно 15 годишно момиче в тази книга? знам ли, явно имам много консервативни възгледи за живота като цяло .. И пак да не ме разберете погрешно - нямам нищо против книгата, а за автора да не говорим - харесва ми стила му на писане, просто ми е чудно, че тийнейджърка като нея се е впечатлила толкова

Забравих да добавя, аз също се интересувам как е минала срещата

Боже мили. Хора, мисля, че съм много болна. Диагнозата е 'прекомерно щастие'. Дали ще е фатална?

За Бога, ТОЙ. ТОЙ. Тъпи клишета. В стомаха ми нямаше никакви пеперуди, по-скоро огнени метеорити. Разбирате ли, краката ми трепереха още щом излязох от нас. Всичкото гласене, гримиране, фризиране, беше по план. Всичко мина точно. Защото съм гаден перфекционист, и не бих пропуснала нищо. Но постоянно имах усещането, че ще сгафя, че ще има нещо, което няма да му хареса и т.н. Случи се така, че трябваше да бягам за автобуса, защото до последната секунда се оправях, исках ВСИЧКО да бъде перфектно в моя външен вид ("Суетата е любимият ми грях." - Ал Пачино, a.k.a. Дяволът в ''Адвокат на Дявола''). Дяволска работа. Абе, то много дяволски неща се случиха тоя ден, имах чувството, че притеснението и страхът направо ме дърпат към преизподнята. Та, бягах за автобуса, и сърцето ми съвсем щеше да изскочи, бедното. Много ми дойде днеска, народе, ако се гътна утре-вдругиден, да знаете, че ви благодаря за отделеното внимание по тази така важна за мен тема! Окей, спирам драмата засега. По същество. Мисля, че разбрахте, че не съм чувствала земята под краката си и кръвта във вените си, докато пътувах към мястото на срещата. Така че, да продължим по съ-ще-ство. ;д (В следващ пост.)

Автобусът спря пред Община. Пред Общината има много пространство, с много пейки, пръснати из него. Бях подранила с около пет минути, но ТОЙ беше там. Видях го в далечината, беше седнал на една от пейките, и като ме видя, ми махна и стана. Крачеше към мене със същата увереност, с която ме беше заговорил, и с която ме гледаше съвсем в началото. След като разбрах този факт, направо имах чувството, че ей сега ще се стопя и ще се размажа по паважа от... Не знам защо... Дойде при мен, прегърна ме и ми каза, че се радвал да ме види извън училище, най-после. Кимнах одобрително и измъкнах нещо като ''Да, нали?''. Разходихме се мъничко из Центъра, говорейки си за най-различни неща. Дрънках за каквото ми паднеше, в общи линии. Но пък за сметка на това, винаги внимавах за това да му направя добро впечатление. Изглеждаше толкова щастлив да бъде при мен, или имаше чудни актьорски умения. Което и да е било от двете, не ме интересуваше особено. Справи се блестящо. Седнахме на една пейка след кратичка разходка. Беше много студено, и той преди това ми беше предложил да отидем в ''Неделя'', обаче преди това решихме да поседнем малко на въздух. Стоим, стоим, говорим си. И по едно време зад мене излая някакво куче, ама така рязко джафна, че аз несъзнателно подскочих, стреснах се (представих си веднага как се мята да откъсне наконтената ми глава). И... Борислав направи един значително... прекрасен ход. Хвана ми раменете, като ги стисна леко (признак, че и той се беше стреснал, от моята реакция обаче ;д) и ми каза : 'Спокойно бе!', с такава сладка усмивка (защото беше загриженост). Ошашавих се. К'ви бяха тея волности? Хаха, волности, да бе. Размазах се като масло на филия (проличало си е от мазната ми усмивчица, гарантирам). Нататък. След тази проявена близост, се отпуснах значително повече. Вървяхме много близо един до друг по пътя към "Неделя"-та. Като седнахме там, бяхме един срещу друг. Каза ми, че косата ми е много хубава. Аз яко се изцепих. "За да върна жеста - имаш яки кецове.'' Изхили се Борко, какво му остава. Далеч от истината. Целият беше прекрасен, триста пъти по-хубав беше от моята коса. Изглеждаше толкова по-различно, и, честно да ви кажа, между нас да си остане (колкото и човека да сме ;д), беше адски секси. Така де, говорехме си и там, гледахме се в очите, задавахме си разни въпроси... И така, постепенно започнахме и двамата да ставаме все по-искрени един към друг, т.е., започнахме да се питаме за нещата, които истински искахме да разберем за другия. Какви ли не ги приказвахме, стигнахме до въпроса с гаджетата даже. Питахме се за бройки, аз си казах правдата, хич не ми дремеше, вече бях наясно, че няма да ме съди за 0 брой гаджета в списъка ми. Той имал 3, и ми разказваше за тях общи работи, защо бил сбъркал и т.н. После се питахме какво търсим (въпросът беше другояче зададен, но това беше общо взето), т.е., какви 'половинки'. Беше разговор, пълен с майтапи, беше страшно приятна атмосферата около и в нас. Разправях аз моите философии за днешните любови и т.н. Той се дивеше на 'компетентното ми мнение', вика, че щял при мене да идва, като имал житейски проблеми, да помагам. ;д Предложи ми да стана психолог. ;д И т.н. и т.н. Не мога да разкажа всичко (защото, разказвайки го и на моите приятелки, вече повечко неща ми се губят сигурно), но ето как завършва днешната приказка. Тръгнахме си от сладкарницата, изпрати ме до спирката ми. И....там вече.... Оф, толкова ми е нереално всичкото това, направо съм още в нещо като транс. Да, транс си е баш. Ами, хора, стояхме прегърнати отстрани на спирката. През цялото време, докато не ми дойде автобусът. Просто отидохме на спирката. Той ми каза, че съм страхотен човек, и честно казано, не можел да проумее, че за възрастта ми умея да размишлявам толкова трезво. При което аз му благодарих за думите, и той ми каза, о, за нищо, и ме прегърна. Само дето ръката му остана на рамото ми. Мале, НЕ МОГА, ще припадна само при спомена за това... Продължи да ми говори, как в началото ме забелязал, защото ме харесал на външен вид, но толкова се радвал, че съм се оказала такава, и същевременно единият му пръст си играеше с кичура ми. Аз му заявих, че харесвам прямотата му, и начина, по който ми е показал симпатиите си, и че малко хора биха имали смелостта да го направят така. Както някой съфорумник беше казал, между другото, май от нечие изказване съм попила малко. ;д Говорехме си така още около 5 минути. После проклетата скрибуцаща бричка се дотътри, и трябваше този ден да приключи.
    В автобуса /бричката/ си направих равносметка, и установих, че съм страшно щастлива. Чувствам се уникално добре... Мисля си за него, откакто съм се върнала вкъщи. Нон.Стоп. Леле, завъртя ми главата тоя момък, ей...

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Глупави деца! Ти си мислиш, че по гЪрба ли ще те шляпкам? На батко наивното бонбонче..
    Не мога просто
    Със сабята от снимката ли ще ме шляпаш ?

Banned Мега фен
    прочетох последния пост - супер ама тая тема с бившите гаджета не е много удачна ... особено като единия е нямал такива.. поне аз съм много ревнив човек и предпочитам да не знам кой ми е целувал човека

Да, и това го има, но аз го възприемам по различен начин, някак си. В смисъл такъв, не обърнах голямо внимание на тази тема.

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    прочетох последния пост - супер ама тая тема с бившите гаджета не е много удачна ... особено като единия е нямал такива.. поне аз съм много ревнив човек и предпочитам да не знам кой ми е целувал човека
    Хвалиш ли се ? И аз го прочетох даже преди тебе

Banned Мега фен
    Хвалиш ли се ? И аз го прочетох даже преди тебе
    разбира се,рядко чета такива мега фермани .. нямаш доказателства пък !

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Dolores 'Lolita' Haze. Виж мнението
    Да, и това го има, но аз го възприемам по различен начин, някак си. В смисъл такъв, не обърнах голямо внимание на тази тема.
    щото ти е било развълнувано може би ... аз не казвам,че трябва - даже по-добре да не мислиш като мен,но все пак не е мн яко да ти говорят за бивши от където и да го погледнеш

Писал съм преди тебе което значи че съм го прочел 1ви

Banned Мега фен
    Писал съм преди тебе което значи че съм го прочел 1ви
    да бе да.. то и аз спамех на предишната страница ама не и четях ферманите щото виждах по коментарите,че не е станало нищо съществено,а сега ми стана интересно .. даже на 2 пъти си помислих че и целувка е имало ама само си го помислих

Стига спами в на момичето темата ...

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от Dolores 'Lolita' Haze. Виж мнението
    Размазах се като масло на филия (проличало си е от мазната ми усмивчица, гарантирам).
    Моля те, напиши книга.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си