.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Объркан съм, не знам как се стигнаха нещата до тук, но искам всичко да си дойде на...

Здравейте на всички. Моята история е следната.. на 17 години съм, и пиша тая тема по следния повод...
    Имал съм няколко връзки еднодневки от по няколко седмици до месец, без някакви по особени чуства и тн. Затова винаги съм искал да срещна момиче, в което ще се влюбя , тя в мен също и всичко ще е както трябва. И се появи тя. На 20 години, обичаше ме, всичко си беше както трябва.. но само в началото. Тя не знам просто такъв характер ли беше, или какво, но някак си нещата пак не ни се получаваха, липсваше ми тръпката, не я обичах истински и го знаех, но въпреки това опитвах, тя постоянно ме търсеше, звънеше на приятели, на родителите ми, брат ми, ходеше по кафетата, където знаеше, че ходя, звънеше ми и пишеше непрекъсно, и т.н . Когато вече се обедих, че не съм се влюбил в нея, а просто ми се е искало да обичам и нещата да ми се получат се разделихме. Тогава тя не спираше да пише на приятели, да зарибява мой добър приятел и така натак. С идеята да ме накара да ревнувам, предполагам. Не знам. Но не знам какво прави, но така го прави, че без аз да искам тя ми се натиска в живота. Въпреки че хиляди пъти съм я разкарвал.... просто не мога да се отърва от нея, вече 4 месец след като не сме заедно. А имахме връзка едва 10 месеца. А така ми се иска да си намеря наистина момиче в което да се влюбя... да видя какво е това усещане..... не знам защо, не мога да се влюбя, защо не мога да срещна подходящата.... мислех си, че въпросното момиче е точно това, което искам, но ето че не...... и сега отново.. не знам..... не помня да съм се влюбвал.... за първи път си помислих, че се е случило с това момиче, но не.. излъгал съм се

Е като виждаш, че те обича, защо си я залъгвал така? Смисъл, опитвал си се да я обикнеш, ама... Според мен не е било редно да я залъгваш така и сега си носиш последствията И това "едва 10 месеца" за някои е малко, за други е много... "Разкарвал" и "отърва" звучат доста грубо... Поговори нормално с нея, ама един хубав и дълъг разговор... По-малък си, но явно ти трябва да си по-зрелия в случая.. Мацката се държи като на 13... А и щом на тебе не ти пречи, щом не я обичаш и не се дразниш, тогава я игнорирай докато й писне... И не се захващай с момиче, ако няма тръпка, просто ей така, щот искаш приятелка.. Излизай, запознавай се с нови хора, бъди общителен и все ще срещнеш правилното момиче. Ще го усетиш, когато се случи. Не губи надежда, само на 17 си.
    Момиче ^^

Цитирай Първоначално написано от arsenalllbaby Виж мнението
    Е като виждаш, че те обича, защо си я залъгвал така? Смисъл, опитвал си се да я обикнеш, ама... Според мен не е било редно да я залъгваш така и сега си носиш последствията И това "едва 10 месеца" за някои е малко, за други е много... "Разкарвал" и "отърва" звучат доста грубо... Поговори нормално с нея, ама един хубав и дълъг разговор... По-малък си, но явно ти трябва да си по-зрелия в случая.. Мацката се държи като на 13... А и щом на тебе не ти пречи, щом не я обичаш и не се дразниш, тогава я игнорирай докато й писне... И не се захващай с момиче, ако няма тръпка, просто ей така, щот искаш приятелка.. Излизай, запознавай се с нови хора, бъди общителен и все ще срещнеш правилното момиче. Ще го усетиш, когато се случи. Не губи надежда, само на 17 си.
    Не съм я залъгвал просто ей-така, просто аз се бях залъгал, че я обичам или не знам, но нищо не е било нарочно... в последствие разбрах, че просто съм се залъгал и нещата не са такива каквито са, като казвам че съм я разкарвал, винаги съм го правил деликатно и както трябва - с разговори и тн. .......

Цитирай Първоначално написано от dragooooo Виж мнението
    Не съм я залъгвал просто ей-така, просто аз се бях залъгал, че я обичам или не знам, но нищо не е било нарочно... в последствие разбрах, че просто съм се залъгал и нещата не са такива каквито са, като казвам че съм я разкарвал, винаги съм го правил деликатно и както трябва - с разговори и тн. .......
    Цитирай Първоначално написано от dragooooo Виж мнението
    някак си нещата пак не ни се получаваха, липсваше ми тръпката, не я обичах истински и го знаех
    Как да не си я залъгвал ?? Бил си с нея, виждал си, че те обича, ти не си я обичал, но си бил с нея и тя се е привързвала все повече и повече. Защо не я остави, когато осъзна, че не я обичаш ? Точно залъгване е, защото няма какво да се "опитваш", понеже не можеш да се влюбиш в някого насила!
    Както казах - игнорираш я, не насилвай нещата с други момичета, не знам за къде бързаш, на 17 си ... Излизай, общувай, все ще срещнеш момичето...
    Момиче ^^

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    "разкарвал"? сериозно ли? Точно такова отношение на момче към момиче ненавиждам. Момичетата не са парче месо, което можеш да захвърлиш на боклука, дъъ... Трябвало е още в началото да си изясните всичко, не да й даваш напразни надежди и да й позволяваш да се влюби толкова..
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    "Всичко се случва, когато най-малко го очакваш" - не става така, не го търси, не търси някоя, в която да се влюбиш. В един неочакван момент ще дойде момичето и ще изпиташ любовта, но в момента прекалено много насилваш нещата с момичетата, поради което ги подтикваш към подобни действия. Остави я, нека прави, каквото си иска. В един момент тя ще разбере, че не й обръщаш внимание и ти е все тая - ще спре.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Игнорирай я докато се откаже да ти досажда.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Не мога да понасям такова отношение,проблема е единствено и само в теб.Не можеш ти 10 месеца да залъгваш някого,а след като го зарежеш понеже ти нямаш никакви чувства към него ,да пренебрегваш той как се чувства.Може би,защото момичето дава мило и драго,за да си те върне,и вероятно си я наранил с това 'разкарване".Вярно,че и тя не се държи като зрял човек със себеуважение,за дето след всичко ти ходи подир гъзА,за да ти дига самочувствието и егото.Свалил си кака,поиграл си си с нея,получил си си там нещото за 10 месеца и хоп.Поговори с нея ,кажи и всичко,вероятно,ако момичето има уважение към себе си би спряла разговорите си с теб.Поне аз бих направила това,но всичко си е до характер.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си