- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркан съм, не знам как се стигнаха нещата до тук, но искам всичко да си дойде на...
Здравейте на всички. Моята история е следната.. на 17 години съм, и пиша тая тема по следния повод...
Имал съм няколко връзки еднодневки от по няколко седмици до месец, без някакви по особени чуства и тн. Затова винаги съм искал да срещна момиче, в което ще се влюбя , тя в мен също и всичко ще е както трябва. И се появи тя. На 20 години, обичаше ме, всичко си беше както трябва.. но само в началото. Тя не знам просто такъв характер ли беше, или какво, но някак си нещата пак не ни се получаваха, липсваше ми тръпката, не я обичах истински и го знаех, но въпреки това опитвах, тя постоянно ме търсеше, звънеше на приятели, на родителите ми, брат ми, ходеше по кафетата, където знаеше, че ходя, звънеше ми и пишеше непрекъсно, и т.н . Когато вече се обедих, че не съм се влюбил в нея, а просто ми се е искало да обичам и нещата да ми се получат се разделихме. Тогава тя не спираше да пише на приятели, да зарибява мой добър приятел и така натак. С идеята да ме накара да ревнувам, предполагам. Не знам. Но не знам какво прави, но така го прави, че без аз да искам тя ми се натиска в живота. Въпреки че хиляди пъти съм я разкарвал.... просто не мога да се отърва от нея, вече 4 месец след като не сме заедно. А имахме връзка едва 10 месеца. А така ми се иска да си намеря наистина момиче в което да се влюбя... да видя какво е това усещане..... не знам защо, не мога да се влюбя, защо не мога да срещна подходящата.... мислех си, че въпросното момиче е точно това, което искам, но ето че не...... и сега отново.. не знам..... не помня да съм се влюбвал.... за първи път си помислих, че се е случило с това момиче, но не.. излъгал съм се
Е като виждаш, че те обича, защо си я залъгвал така? Смисъл, опитвал си се да я обикнеш, ама... Според мен не е било редно да я залъгваш така и сега си носиш последствиятаИ това "едва 10 месеца" за някои е малко, за други е много... "Разкарвал" и "отърва" звучат доста грубо... Поговори нормално с нея, ама един хубав и дълъг разговор... По-малък си, но явно ти трябва да си по-зрелия в случая.. Мацката се държи като на 13... А и щом на тебе не ти пречи, щом не я обичаш и не се дразниш, тогава я игнорирай докато й писне... И не се захващай с момиче, ако няма тръпка, просто ей така, щот искаш приятелка.. Излизай, запознавай се с нови хора, бъди общителен и все ще срещнеш правилното момиче. Ще го усетиш, когато се случи. Не губи надежда, само на 17 си.
Момиче ^^
Не съм я залъгвал просто ей-така, просто аз се бях залъгал, че я обичам или не знам, но нищо не е било нарочно... в последствие разбрах, че просто съм се залъгал и нещата не са такива каквито са, като казвам че съм я разкарвал, винаги съм го правил деликатно и както трябва - с разговори и тн........
Как да не си я залъгвал ?? Бил си с нея, виждал си, че те обича, ти не си я обичал, но си бил с нея и тя се е привързвала все повече и повече. Защо не я остави, когато осъзна, че не я обичаш ? Точно залъгване е, защото няма какво да се "опитваш", понеже не можеш да се влюбиш в някого насила!
Както казах - игнорираш я, не насилвай нещата с други момичета, не знам за къде бързаш, на 17 си ... Излизай, общувай, все ще срещнеш момичето...
Момиче ^^
"разкарвал"? сериозно ли? Точно такова отношение на момче към момиче ненавиждам. Момичетата не са парче месо, което можеш да захвърлиш на боклука, дъъ... Трябвало е още в началото да си изясните всичко, не да й даваш напразни надежди и да й позволяваш да се влюби толкова..
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
"Всичко се случва, когато най-малко го очакваш" - не става така, не го търси, не търси някоя, в която да се влюбиш. В един неочакван момент ще дойде момичето и ще изпиташ любовта, но в момента прекалено много насилваш нещата с момичетата, поради което ги подтикваш към подобни действия. Остави я, нека прави, каквото си иска. В един момент тя ще разбере, че не й обръщаш внимание и ти е все тая - ще спре.
Игнорирай я докато се откаже да ти досажда.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Не мога да понасям такова отношение,проблема е единствено и само в теб.Не можеш ти 10 месеца да залъгваш някого,а след като го зарежеш понеже ти нямаш никакви чувства към него ,да пренебрегваш той как се чувства.Може би,защото момичето дава мило и драго,за да си те върне,и вероятно си я наранил с това 'разкарване".Вярно,че и тя не се държи като зрял човек със себеуважение,за дето след всичко ти ходи подир гъзА,за да ти дига самочувствието и егото.Свалил си кака,поиграл си си с нея,получил си си там нещото за 10 месеца и хоп.Поговори с нея ,кажи и всичко,вероятно,ако момичето има уважение към себе си би спряла разговорите си с теб.Поне аз бих направила това,но всичко си е до характер.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)