Цитирай Първоначално написано от arsenalllbaby Виж мнението
Е като виждаш, че те обича, защо си я залъгвал така? Смисъл, опитвал си се да я обикнеш, ама... Според мен не е било редно да я залъгваш така и сега си носиш последствията И това "едва 10 месеца" за някои е малко, за други е много... "Разкарвал" и "отърва" звучат доста грубо... Поговори нормално с нея, ама един хубав и дълъг разговор... По-малък си, но явно ти трябва да си по-зрелия в случая.. Мацката се държи като на 13... А и щом на тебе не ти пречи, щом не я обичаш и не се дразниш, тогава я игнорирай докато й писне... И не се захващай с момиче, ако няма тръпка, просто ей така, щот искаш приятелка.. Излизай, запознавай се с нови хора, бъди общителен и все ще срещнеш правилното момиче. Ще го усетиш, когато се случи. Не губи надежда, само на 17 си.
Не съм я залъгвал просто ей-така, просто аз се бях залъгал, че я обичам или не знам, но нищо не е било нарочно... в последствие разбрах, че просто съм се залъгал и нещата не са такива каквито са, като казвам че съм я разкарвал, винаги съм го правил деликатно и както трябва - с разговори и тн. .......