- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Свалям си "Под прикритие"
По-съгласна не мога да бъда. Ивайло Захариев е единственият некадърник в сериала, като изключим там манекенките, но на тях им е простено, те са манекенки. Юри Ангелов си играе ролята страхотно, Милото - Калин Сърменов, ако беше некадърен актьор, нямаше да е директор на Сатиричния. Седем часа разлика малко избозавя откъм сценарий. Симеон Лютаков уникално много ми харесва, а нямаше да знам за съществуването му, ако не беше тоя сериал. Докато разни евтини кифлета влизат наляво и надясно да ми зяпат с отворена уста. Че не са и красиви на всичкото отгоре.
DarkTemplar преиграват по принцип театралните актьориили бездарните, разбира се.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Актьорите са много кадърни, факт. Сценарият е тоооооооооолкова малоумен, че единствено предаването на Денис Ризов е по-малоумно, а това е много голямо постижение.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Кадърни са в такава степен, че Главния актьор ги бие по всичко.
Аз Калин Сърменов не го харесвам особено, за другото - да. Това, че е директор на Сатирата, няма връзка с качествата му като актьор. Няма да коментираме изявите му като директор и последвалите реакции на някои от актьорите, това е друга тема.
Не разбрах само за преиграването от страна на театралните актьори, в смисъл не схванах какво имаш предвид.![]()
Всъщност нищо вече не ме изненадва в тая държава, Вл. Пенев е министър на културата. Поне е за малко, иначе може да въведе задължително гледане на сериала от ученици и всякви артисти.
Ако "чистата реалност" имаше само едно лице и една гледна точка, можеше и да имаш право.
Това понятие има прекалено широко значение, за да бъде използвано с целия си смисъл и съдържание, освен като вметната фраза.
Не съм казал, че Столичаните е лош сериал. Напротив, българското кино последните години дръпна страшно много като цяло, в това число слагам и пошлите продукции, но в крайна сметка преди години и това нямаше.
Столичаните отразяват по-различна действителност. Признавам не го следя сериозно, за да мога да коментирам по-конкретно, но поне от това, което съм видял, нещо не ми стига... като сценарий ли, като идея ли, знам ли...
Столичани отразява българската реалност, под прикритие е плод на жълти вестници и алчност. В последната серия бяха вкарали продуктово позициониране на около 50 неща.
Актьорите, които по принцип играят само в театър и имат тук-таме роля в киното, са свикнали да играят като за театър - там трябва да правят по-силни мимики, гримаси, да преиграват един вид, за да може да се види с просто око отдалеч. Столичаните аз не ги харесвам, както и Комиците, поради същата причина. Всичките сериалчета, в които действието се развива в мола, са уникално тъпи. Търпях някой и друг епизод на Стъклен дом, защото се наслаждавам с всяка частица от тялото си на играта на Башар Рахал.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Владо Пенев не е станал министър на културата, заради сериала. Това, че вие не сте го чували/гледали преди Под Прикритие си е ваш проблем. Макар че има хора, които повече биха пасвали на такъв пост (режисьори/директори/актьори).
По начало това министерство е някак по-второстепенно, но няма какво да обяснявам с коя партия трябва да си гъст и с кои хора в настоящия момент, за да получиш такъв пост (с което автоматично ми падна в очите)
Политиката не трябва да се бърка в културата (съответно и обратното), просто трябва да не й пречи и дори да помага за развитието й.
В крайна сметка този пост в случая има само някаква престижна функция и нищо повече, или знам ли...може пък да започне да изгражда кариера в политиката.![]()
Сигурно няма организирана престъпност, това ли искаш да кажеш или не отразява една по-различна действителност ?
Малко е идеализиран образа на службите и полицията, вярно...вкарали са няколко корумпирани ченгета и прокурора, ама в действителност сигурно има някоко човека в страната, които не са такива. Но няма как...нали все пак е филм. :Д
Схемите, които са вкарали в сериала, на практика се извършват от години.
Продуктовото позициониране е досадно и дразнещо, но не са достатъчно дорасли финансово, за да могат да си позволят да не печелят допълнително.
Думата преиграване носи негативен характер. Акцентирането върху въпросните мимики, гримаси и пр. е абсолютно нормално, защото в театъра на преден план е актьорската игра, всичко се случва на момента, няма повторения, има импровизация. Театралното изкуство е по-висша форма актьорско майсторство именно поради тази причина.
Защо не наемат случайни хора в театъра, както правят в някои филми?
Защо например аз бих изиграл ролята на Ивайло Захариев по-добре от него, както и сигурно 90% от хората по света?![]()
Та не мога да се съглася с това, но ако имаш конкретен пример, ще се радвам да го споделиш. : )
Под прикритие отразява реалната ситуация в БГ. Ако искате вярвайте, продължавайте да си затваряте очите. Истината е, че мафията е по-силна от политиците и именно те управляват България, а политиците са техните пионки за пред народа.
Всичко е пари в България. Някой ако е гледал Черна котка,бял котарак (сръбски филм) има една много добра фраза, която ни усмива цялата ситуация тук. Дори и чужденците го знаят.
Пък вие си вярвайте на тоя и оня.
Тия министри в момента са ги сложили за рейтинг, нищо повече. Владо Пенев е изключително културен и ерудиран човек, но в момента е на върха и е най-познат на масата..за това и го сложиха за министър.. Йовчев и Стойчев при спорта - пак по същия начин
Рейтинг, избори и гласове да има..Иначе кой ли от тях изобщо разбира от политика?
Нямам нерви да се повтарям и приключвам след този коментар.
1. И извънземни има, по същата логика да решим, че филмите за Стар Трек отразяват чистата реалност ли ?
2. Въобще не си наясно, какво вършат куките, как повечето от тях изкарват парите си, спри да разсъждаваш за неща, които само по вестниците си чел.
3. Показали са и как се пие алкохол и се играят кючеци по кръчмите, дай по тази логика да решаваме, че показват реалността, защото пак само си чел по вестниците или си гледал по телевизията, въобще не си наясно как стоят нещата.
4. За първи сезон им плащаха 4 или 5 пъти по-малко, а вършеха същата работа. Да не са станали толкова големи звезди, че цялата държава да работи за тях.
psychopath Ако даден актьор преиграва във филм, това не значи задължително, че е бездарен, може да е свикнал да играе в театър. Театърът наистина е изкуство, докато киното е по-масово, но има и филми за ценители.
С кое по-точно не можеш да се съгласиш?
papugai столичаните първо много реален филм ли е? И второ, защо държиш да е реален и да отразява действителността на 150%? Нали за това е киното, малко да се отнесем далеч от живия живот.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ами, че преиграването се дължи на театралното актьорско майсторство.
Преиграването си е отрицателна характеристика която може да присъства при всички, но не съм съгласен, че има такава тенденция.
Иначе, аз съм ценител и на доста филми, не само на театър, литература и музика.
ПС - Колко съм прекрасен и ерудиран!![]()
Гугълнах Ивайло Захариев и се навих да изгледам филма![]()
![]()
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
psychopath казах "или бездарните"Примерно в Забранена любов ако се сещаш ми бяха казвали, че актьорите са театрални, затова са такива. В театъра "преиграването" е задължително, в киното не е хубаво, но не е лесно да се напаснеш и на двете.
kalpazanka заради него ли реши да гледаш филма?!?!???![]()
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Хонорарът му няма да е голям, имайки предвид качествата му на актьор.ИИИИИИ е женен, наскоро се ожени
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Тва не пречи![]()
Тя е голяяма, ще те набие![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.