.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 97
    Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree Виж мнението
    Хахах, братле, това си и изцяло твоя фантазия, тъжна при това.
    Аз пуша супер яки неща и около мен има супер яки неща. И кво правим сега?
    ПиСките не се пуСат, не се сърди.
    Не искам да се заяждам с някоя като теб, но си много далече от кухнята, за да се правиш на разбирачка.

П.П.
    Не мога да пиша 'Ш'

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ох, в прекалено лични неща ще изпадна, ако ти кажа от какво съм далеч, и от какво не. Така че си пуши пиСките сам, на кафево, хахаха.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    ПиСките не се пуСат, не се сърди.
    Не искам да се заяждам с някоя като теб, но си много далече от кухнята, за да се правиш на разбирачка.

П.П.
    Не мога да пиша 'Ш'
    Разрешавам ти да пукнеш, ретард.

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Разрешавам ти да пукнеш, ретард.
    Първо ще ти свърша на лицето, трябва да ме запомниш с нещо, което да ти е приятно.

Ох, в прекалено лични неща ще изпадна, ако ти кажа от какво съм далеч, и от какво не. Така че си пуши пиСките сам, на кафево, хахаха.
    Всъщност нищо не можеш да ми кажеш, много си далеч от тая реалност и живот, пишеш колкото да запълваш времето, защото всичко е фантазия или жълти вестници.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho Виж мнението
    Имаше период от 2-3 месеца, в който почти всеки ден пушех
    впоследствие ми се отключи 1 състояние, наречено дереализация и деперсонализация, което ме отказа да пуша вече. Накратко - това е чувство, че въшния свят, тялото ти и тн. са нереални, и чувствам, че си в сън и всеки момент ще се събудиш. Звучи налудничево, ама чувството е мнооооооооооого истинско като те налегне. доста стресиращо е, дори да не бях напушен го усещах със дни и седмици. Просто имах усещането, че това, което сетивата ми възприемат не е истинско, че сънувам и всеки момент ще се събудя - и това чувство, че сънувам го изживявах много дълго време. Едвам се измъкнах от това чувство, още се появява понякога, въпреки че не пуша. Отключва се най-често при употреба на трева при хора, които са предразположени към разни психологически проблеми и тн, доста кофти.
    Сега ми се появява като изживявам много стрес и пак се вкарвам във много силен филм. Дано на никой не му се случва
    Не съм ходил по психиатри, защото хапчетата само преебват още повече, а и по принцип не се лекува това състояние, аз карам с алтернативни начини и успявам да постигна облекчение.
    Като цяло не съм против, но не е за всеки, въпреки че ще почнат някои да ме убеждават, че тревата е безвредна и тн. )

Оле, тва ме мъчи от известно време след сериозното ми спиране, някак си удря те мисъл, че не е за теб и спираш и после всичко ти е като във филм, няков мега нереално, точно като в просъница, дежа ву, сънуване в будно състояние..... голям е филм... а ти как се оттърваваш от тва чувство?

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    Оле, тва ме мъчи от известно време след сериозното ми спиране, някак си удря те мисъл, че не е за теб и спираш и после всичко ти е като във филм, няков мега нереално, точно като в просъница, дежа ву, сънуване в будно състояние..... голям е филм... а ти как се оттърваваш от тва чувство?
    понеже вече няколко хора ме питаха на ЛС за това - "Техника за емоционална свобода"/ Emotional Freedom Technique
    съветвам ви да си купите книга (на Иван Петърнишки препоръчвам) и да започнете да я прилагате. За сега виждам хубави резултати и съм спокоен, че ще го преодолея.
    Не мисля, че тревата не е за мен. Напротив, мноооооого добре съм си прекарвал като съм пушил, а това с дисоциацията се случи напълно внезапно, което обаче е породено по-скоро от някакъв вътрешен дисбаланс, който е намерил пролука в момента, в който съзнанието ти е било по-отворено под действието на тревата. това е моето мнение поне на тоя етап

Град
    на стола
    Първо ще ти свърша на лицето, трябва да ме запомниш с нещо, което да ти е приятно.

Всъщност нищо не можеш да ми кажеш, много си далеч от тая реалност и живот, пишеш колкото да запълваш времето, защото всичко е фантазия или жълти вестници.
    Ей, аналноподатлив кафеняк, няма нужда да ме дебнеш по темите и да ми разказваш градски легенди и митове. Крайно елементарен ми идваш, за да се занимавам да ти обясня някви неща, така че си живей заблуден в лсд света си, но недей си натрапвай кривата представа за света навсякъде.

Голям фен Аватара на Pikachu
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho Виж мнението
    понеже вече няколко хора ме питаха на ЛС за това - "Техника за емоционална свобода"/ Emotional Freedom Technique
    съветвам ви да си купите книга (на Иван Петърнишки препоръчвам) и да започнете да я прилагате. За сега виждам хубави резултати и съм спокоен, че ще го преодолея.
    Не мисля, че тревата не е за мен. Напротив, мноооооого добре съм си прекарвал като съм пушил, а това с дисоциацията се случи напълно внезапно, което обаче е породено по-скоро от някакъв вътрешен дисбаланс, който е намерил пролука в момента, в който съзнанието ти е било по-отворено под действието на тревата. това е моето мнение поне на тоя етап
    Дисоциацията значи да се разпаднеш на съставните си части.
    Цял ли си?

това е термина за въпросното състояние
    има дереализация, където чувстваш, че външният свят и това, което сетивата ти възприемат не е реално, а е илюзия
    а деперсонализацията (не съм го изпитвал) е като чувстваш, че ти не съществуваш и не си реален
    това са форми на дисоциация
    Последно редактирано от KumchoValcho : 03-17-2013 на 11:46

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Сички си прайм амфетки в тенжура !!
    Creative Technologie

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София

Много добре...

Ей, аналноподатлив кафеняк, няма нужда да ме дебнеш по темите и да ми разказваш градски легенди и митове. Крайно елементарен ми идваш, за да се занимавам да ти обясня някви неща, така че си живей заблуден в лсд света си, но недей си натрапвай кривата представа за света навсякъде.
    Грозно е хубаво момиче да ръси цинизми, явно родителите ти не са ти обръщали достатъчно внимание или просто толкова ти е акъла.
    Пет пъти повторих, че нищо не можеш да ми обясниш, но пак не схващаш. Достатъчно глупава си, за да спориш с мен, но ти липсва елементарната обща култура, не ти се получава.

Голям фен Аватара на Pikachu
    ...явно родителите ти не са ти обръщали достатъчно внимание или просто толкова ти е акъла.
    ...нищо не можеш да ми обясниш... Достатъчно глупава си, за да спориш с мен...
    На някого не му липсва самочувствие.
    Имай малко уважение към простосмъртните.

Грозно е хубаво момиче да ръси цинизми, явно родителите ти не са ти обръщали достатъчно внимание или просто толкова ти е акъла.
    Пет пъти повторих, че нищо не можеш да ми обясниш, но пак не схващаш. Достатъчно глупава си, за да спориш с мен, но ти липсва елементарната обща култура, не ти се получава.
    тея констатации 'родителите ти правят тва и тва' на базата на някакъв спор в интернет и аз ги правех като бях на 12, и се мислех за голямата работа
    реално погледнато е мн кофти за човек, който се изкарва за уравновесен и интелигентен да говори такива неща
    не ви следя спора, само отбелязвам

Констатацията ми е на базата, че тя е момиче, те не говорят като диви селянки, а съм оставил и опцията, че е глупава, не винаги лошите родители са виновни за малоумните си чавета.

напротив, познавам изключително умни хора, които си псуват
    също така познавам момичета, които имат мн образцово и възпитано поведение, но имат акъл за круши и са супер дивите селянки.
    образцовото поведение и интелигентността не винаги вървят ръка за ръка. мн глобално правиш преценка на базата на твърде малко информация. тва и аз го правя често, не те критикувам, а си коментирам и разсъждавам ;д

Значи изводите за нея не ги правя само от цинизмите или писанията и в тази тема, чел съм и много постове, от всички тях избива простотия, нисък интелект, фантзия и пълна липса на трезва преценка.
    Нормално е да псуваш, но глупавите хора го правят, когато не им остава друго за казване.
    Мъжете обаче сме достачъно тъпи да пропускаме тия неща, когато говорим с красива женка.

Град
    на стола
    Нашите са прекрасни хора. Дали са ми много неща, които повечето родители не са могли да дадат на децата си. Едно от тях е култура, която прецених, че на теб ти липсва, щом си позволялаш да "говориш така на хубаво момиче", следователно въобще не заслужаваш да си правя труда да те третирам, както третирам нормалните хора. А за разбирането, още се смея, че е възможно да пишеш толкова неадекватно.

Pedigree пушила ли си хашиш?

тея дни г/д съм така

Град
    на стола
    Значи... не съм от най-големите фенове на Калифа...
    Не харесвам колко спрели са повечето нацепени хора. Не харесвам stoner-и. Всекидневен потребител съм, ама при мен филмът е по-различен като при повечето.

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Опитвал съм , не ми хареса ..

аз питах друго , но няма значение.

Град
    на стола
    Такива въпроси ме питай на лично, ще ти отговоря, ако се вълнуваш, темата не е горещия стол, никой не е задължен да ми чете мемоарите, не мислиш ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си