.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Question Как да му откажа деликатно

Ами от седмица, две съседското момче започна да ми пише доста настоятелно (при положение , че се познаваме от преди 345678 години... ама никога не сме имали някакви по-близки взаимоотношения) и сега ми поиска скайп , телефон и ме покани да излезем. А аз не искам да излизаме САМО двамата ... защото.. асдфгхйкл просто не искам... Та въпросът ми се подразбира от заглавието - как да му го кажа по-деликатно , че не искам да излизам с него ?
    ~_~|^_^|~_~ ,.,.,. <3

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Защо просто не си поканиш приятелка да дойде с теб?
    Ако пък смяташ, че той иска да сте нещо повече от приятели, просто му кажи, че не ти е до такива неща в момента. Тъпото обаче е, че има доста момчета, които не схващат от тънки намеци и трябва буквално да им го ИЗКРЕЩИШ в лицето, че да разберат, после се садват и те изкарват гадна кучка. хД
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Голям фен Аватара на Ospi
    Какво да не схващат от тънки намеци бе, тия тънки намеци буквално не действат както вие си мислите . Има един такъв филм, в който момчетата се вкарват с някоя непозната: "Влюбват" се и се обсебват в тях, мислейки ги за единствените хубавици на тоя свят. "Единствената" го наричат. В такива моменти колкото и деликатно да им го кажеш пак ще са с "разбити" сърца. Просто му кажи директно, че не го харесваш и не искаш да си с него.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Ако наистина те харесва - няма деликатен начин, каквото и да кажеш, ще го заболи. Така, че бъди искрена с него и дай реалната причина, поради която не искаш да излизаш с него.

А иначе няма ли вероятност да иска да сте приятели, а не нещо повече?

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от hey.mistery Виж мнението
    Значи, като за начало ..според мен трябва да се дтржиш безразлично, като ти пише му давай напълно безразлични отговори, покажи, че не си особено заинтересована. Ако ти каже да излизате ..кажи му " добре, само да видя дали еди кой си е свободен да излезе с нас". Набий му в очите, че нямаш нищо към него и не искаш да имаш. Момчетата не винаги раБират от намеци, така че за деликатни начини не се сещам.
    После що изкарвали жените подли, безсърдечни и откровено казано - кучки. Нищо лично, просто не съм съгласна с такива изказвания. Държиш се с хората така, както искаш те да се държат към теб. Ще ти бъде ли приятно някой да се ебава с чувствата ти? Уатевър. Към авторката сега. Първо не си сигурна дали наистина не те иска за дружка, така че не го режи от сега. Излез с него и още някого, говорете си. Виж как ще се държи с теб по време на излизането и след. Общо взето провери го. Ако има нещо към теб и си сигурна, бъди искрена и му кажи истината. Не измисляй глупави оправдания като "Проблема не е в теб, а в мен." или "Не съм готова за връзка." Истината. Обясни му, че не го харесваш и не искаш да има нищо между вас, но високо цениш приятелството му.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    кажи "НЕ"
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Ако наистина те харесва - няма деликатен начин, каквото и да кажеш, ще го заболи. Така, че бъди искрена с него и дай реалната причина, поради която не искаш да излизаш с него.

А иначе няма ли вероятност да иска да сте приятели, а не нещо повече?
    За жалост няма деликатен начин, по който да откажеш. Не го лъжи, не измисляй нереални причина заради,които уж не може да се видите само двамата, а и варианта с приятелката няма да е добър, защото той ще се чувства изолиран. Просто му обясни как стоят нещата и не овъртай.

Град
    Plewen
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    После що изкарвали жените подли, безсърдечни и откровено казано - кучки. Нищо лично, просто не съм съгласна с такива изказвания. Държиш се с хората така, както искаш те да се държат към теб. Ще ти бъде ли приятно някой да се ебава с чувствата ти? Уатевър. Към авторката сега. Първо не си сигурна дали наистина не те иска за дружка, така че не го режи от сега. Излез с него и още някого, говорете си. Виж как ще се държи с теб по време на излизането и след. Общо взето провери го. Ако има нещо към теб и си сигурна, бъди искрена и му кажи истината. Не измисляй глупави оправдания като "Проблема не е в теб, а в мен." или "Не съм готова за връзка." Истината. Обясни му, че не го харесваш и не искаш да има нищо между вас, но високо цениш приятелството му.
    о, Тори, с теб все по форумите се засичаме хд *още от хога те помня, хихи
    Иначе, другите са прави, че няма деликатен начин, ако наистина е хлътнал. Но поне се постарай да звучиш мило, а не, както някой по-нагоре беше казал да го игнорваш, да се държиш лошо и прочие..
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от heartlesandfreaky Виж мнението
    о, Тори, с теб все по форумите се засичаме хд *още от хога те помня, хихи
    Иначе, другите са прави, че няма деликатен начин, ако наистина е хлътнал. Но поне се постарай да звучиш мило, а не, както някой по-нагоре беше казал да го игнорваш, да се държиш лошо и прочие..
    Йо? :д

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Просто недей да излизаш с него.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    Plewen
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Йо? :д
    позна :P п.с. сори за спама, хора :Д
    Albus Dumbledore.

благодаря ви на всички <3 ами... реших все пак да излезем един път , не вярвам да е толкова страшно... макар че , ще бъде доста awkward понеже нямаме общи теми на разговор ;дд и да.. ще пиша какво е станало ;3 ;дд
    ~_~|^_^|~_~ ,.,.,. <3

Град
    Plewen
    чакаме с нетърпение. *поне аз де хд*
    Albus Dumbledore.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си