- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Моят приятел - кучето
скрий се,че ми стана прекалено смешно
личи си от километри че не си запознат грам с кучетата.. 1во другото иска да докопа твоето куче - не му трябваш
2ро ти заставаш като преграда между двете
3то така твоето куче вижда че не те е страх,следователно надъхваш и него да не го е страх - ако застанеш зад кучето си то усеща че те е страх и почва и него да го е страх и 2рото куче ще го нападне
4то това е доста използван метод - който съм го виждала в не една и две книги и действа... ако 2рото куче се откаже - добре,ако ви заобиколи пак няколко пъти се е видяло че е решено да нападне - тогава лошо,но и тогава не трябва да показваш страх,за да не се изплаши и твоето куче и при евентуално сдърпване твоето да го сплаши
п.с. не ти обяснявам на теб - заради авторката написах всичко това.. теб те видях какъв си ''умник''
А ти лично изпробвала ли си го тоя метод??? Щото аз заради 2 котета щях да го отнеса от един смрадлив помияр, даже ме захапа за крака и трябваше да го препарирам с вилата.
По-ефективна защита е газовия пистолет, но пък рискуваш и твоя пес да побегне. Аз лично след горната случка си поръчах марково мачете за 250$ от eBay, много е полезно в кофти ситуации, само дето малко гнуснее положението докато свикнеш.
И вие ме дразните с простотията си. Поколение от изнежени толерастчета.
Успя ли да си събере парчетата от кучето после? Смееш ли да застанеш между твойто куче и 60 кила изрод и мислиш ли, че ще го спреш по тоя начин? Както написах по-горе - мачетето, сец веднъж и готово.
ъм. ти не заставаш по средата.. просто трябва да си пред твоето.. не да е до теб,а ти да си крачка пред него ама пак си държиш твоето... не трябва да те е страх,когато те е страх тялото отделя ( офф не ми идва думата![]()
![]()
някой да помага,че не мога да се сетя как се казваха точно) и кучето усеща .. а и ако кучето тръгне да напада ще нападне кучето ти,а не теб - ти не му трябваш по принцип.. и не трябва да те е страх дали ще те нападне щото твоето куче би трябвало да те защити
моето куче е малко под 60 - 50 и 2-3и както виждаш смея щото познавам кучетата ... аз казах има и вариант да не се откаже - тогава пак ще заобиколи - за да се пада пак ЗАД вас... ако не се откаже пак не ме е страх щото знам,че кучето ми ще ме защити .. не че нещо ама съм си правила експеримент.. накарах един мой приятел да се направи че ме удря нарочно - е,скочи му .. а какво остава за друго куче .... щом имам куче би трябвало да знам как да се държа в каквато и да е ситуация - това е грижа за кучето
... и + това винаги има вариант кучето да е на някой от което доста ще си изпатиш после,че и в джоба ще си бръкнеш
и ? да ти имам мисленето.. това колко голямо е едно куче не показва колко може да се бие ( естествено не говорим за пинчер и кангалче ) .. виждала съм как голдън ( които по принцип са лигава порода и като цяло са си душички) разкърви един ротвайлер .... ако го нападнеш по тоя начин никой няма да ти цепи басма,а за това в джоба - като ти гледам мисленето и държанието почвам да се чудя дали изобщо има нещо там ...
Makenzi97 ти си просто един тъп,селски дришльо,който няма елемнтарно възпитание.
А справянето с кучетат е лесно стига да има желание-кастриране, противопаразитни каишки,чипове във вратовете и т.н.
средста откъде? От яки глоби на такива олигофрени като теб дето ги убиват и на другите дето ги изхвърлят.Както виждаш не е толкова трудно.И мен ме е страх от кучета ама разсъждавам далеч по трезво от първобитното ти и лапешко мислене.ГоУем си да знаеш.
Последно редактирано от Niakoitam : 03-18-2013 на 15:49
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ами не, нещото не е в джоба, а в крачола и си е сравнително голямо нещото, но да не се отклоняваме от темата.
Миналата година, като се прибирах в Лом ми скочи откъснал пес, мелез между каракачанка и санбернар. Следователно здрав удар с мачетето през муцуната, хвърчи половината от горната челюст, здрав с върха м/у очите, черепа пука като презряла диня, после два мощни във врата да не се мъчи и долу. Всичко тва пред очите на собственика. Ни гък каза човека, ни нищо, само ме пита дали съм добре и толкоз.
А пари за чипове и глупости откъде? А пари за тия дето ходят да ги ловят и кастрират? А пари за тея дето регулират и глобяват?
И ако бяха повече олигофрените като мен кучета по улиците нямаше да има.
Последно редактирано от Makenzi97 : 03-18-2013 на 16:46
Гледай тебе само да не те набарат роднините от махалата. А и не вярвам да си толкова глупав да скочиш на 1.85 ром, въоръжен с мачете.
Не точно. Имам се за "интегриран". Недолюбвам мангустите, ама са ми роднини, кво да правя. Пък и има доста благинки в това да си от малцинствата.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."