.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70
    Не! Дори може да се каже, че ги предпочитам пред повечето жени. Няма грам злоба в тях или поне в тези, които познавам и тези, с които съм се сблъсквала. Много се честни и до известна степен загрижеността им ми харесва.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^Контактувай с повече такива и бързо ще си промениш мнението.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    ^Контактувай с повече такива и бързо ще си промениш мнението.
    Достатъчно съм контактувала и продължавам да контактувам. Мнението едва ли ще си го променя, а ти едва ли би ме разбрал при положение, че си момче и предролагам не си гей.

Мега фен Аватара на draid
    Кой какво си прави вкъщи не ме грее, само да не ми парадират. Мразя гей парадите.

МРАЗИМ.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от minzz Виж мнението
    Достатъчно съм контактувала и продължавам да контактувам. Мнението едва ли ще си го променя, а ти едва ли би ме разбрал при положение, че си момче и предролагам не си гей.
    Мда, сигурно е задължително да съм лявоориентиран, за да мога да схвана безкрайно сложната ти мисъл. Познавам достатъчно хомосексуални (гейове и лесбийки) и общо взето са ми ясни. И сред тях се намират свестни и нормални хора, но повечето са комплексирани боклуци със сериозни психически проблеми. Колко ли трябва да си отчаян, че да парадираш не с акъл и постижения, а със сексуалната си ориентация и да търсиш обществено признание на базата на това...

Тая тема е дъвкана 1000 пъти и е толкова банална, че чак не виждам смисъл да се захваща пак.
    Welcome to the Jungle...

АКО ПИТАШ ЗА ТОЯ - ДА!!!!

Сбогом
    roki2011
    ban2011

TeenProblem СПАМ сайт № 1

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Нямам нищо против тях.
    Имам познат, който е гей. Не го крие, но не парадира, също. Нормален човек си е, само дето от време на време отваря теми, които обикновено момчета не биха коментирали така лесно или тема от област, където повечето момчета и на идея си нямат от нещата. Приятно е да се обсъжда с него дрехи, примерно. И така нататък.

Но пък самото държание на 80% от повечето са против него, обиждан е, игнориран е, което мен ме дразни изключително много. Глупаво е!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    ти си секс;
    нормално

не ми пречат нито гейовете, нито лесбийките
    ама разни демонстрации ме нервят и веднъж се стигна до леки шамарчета

ехааа...благодаря

Повече от фен Аватара на SummerWave
    смЕрт

Не ги мразя стига да са на 50 метра от мене.

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Всички говорите за гейовете като за няк'ви генно модифицирани хлебарки! Ей, преди всичко хората са хора и всеки е индивидуален като характер, независимо дали е гей, хетеро и т.н

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Абе да, ама да пукнат все пак... :Д

Мразя ги.. Съберем се някъде, хапка, пийка и някой да почне да обсъжда кой дезодорант е най-хубав да влиза и да излиза не ме кАфи. +тва ми е супер противно някой да стои и изведнъж да ми хвърля някви погледи и да ми бара крачето. Хубаво като си гей. Аз като съм хетеро, да не би да съм тръгнал да се хваля наляво-надясно с това? Веднъж така си стоим на една маса и приятелката ми до мен имаме си физически контакти с нея прегръдки а у и изведнъж няква ръка ми минава от коляното, по вътрешната част на бедрото и стига до зона Х. Такъв шамар му тряснах, че цялото кафене се обърна да зяпа кво става.. Като се има в предвид, че съм предупреждавал не веднъж..

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    бах те в потърпевшия хахахахахахахахаха некъв си го пипал АХАХАХАХАХАХАХА
    то густо, то пусто

Точно.. такива действия адски много ме дразнят. Да седнеш да разговаряш - хуу, ама да се почне с някви шантави изпълнения - no thanks

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    И само 'щото си имал такава случка с няк'ъв швестер, означава, че всички гейове са противни курви?
    Все едно някой хетеро да ти подпали къщата и ти автоматично да започнеш да мразиш цялото население, същата работа..

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не ги мразя стига да не парадират с това

Не.Аз дори ги подкрепям,тъй като всеки има право да решава сам за себе си ,нали така ?

не ми пречат

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Скоро както е тръгнала тенденцията , нежния пол (гейтаците включително) ще владеят света. Няма как да не съм против това гейтаците да се разхождат свободно, та даже и да се женят според новите закони из някои страни. Свят изпълнен с жени е свят който е обречен на провал
    Жените не струват при взимането на важни и съдбоносни решения и си сменят мнението всеки ден по 50 пъти

Голям фен Аватара на sneering
    Прихванали са една гнусна черта от женския характер,да се занимават с някакви интриги и нямат характер да говорят директно в очите и да си отстояват мнението,тва не ми харесва.Иначе е хубаво да има цвят,прекалено еднакви са всички иначе.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Не мразя гейовете, защото са гейове, а заради женственото поведение на повечето. Като се замисля мразя педерасчетата, гейовете с нищо ми не пречат. Просто не мога да търпя такова поведение. Докато не ми пречат не ме интересуват.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

icametopay22
    Guest
    Мразя, да. Най-вече показните.

Ами честно казано и аз нямам нищо против тях, стига да не се демонстрира само че дразни ;х ... Всеки има личен живот !

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си