- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мразите ли гейове?
Не! Дори може да се каже, че ги предпочитам пред повечето жени. Няма грам злоба в тях или поне в тези, които познавам и тези, с които съм се сблъсквала. Много се честни и до известна степен загрижеността им ми харесва.
^Контактувай с повече такива и бързо ще си промениш мнението.![]()
Welcome to the Jungle...
Кой какво си прави вкъщи не ме грее, само да не ми парадират. Мразя гей парадите.
МРАЗИМ.
Мда, сигурно е задължително да съм лявоориентиран, за да мога да схвана безкрайно сложната ти мисъл. Познавам достатъчно хомосексуални (гейове и лесбийки) и общо взето са ми ясни. И сред тях се намират свестни и нормални хора, но повечето са комплексирани боклуци със сериозни психически проблеми. Колко ли трябва да си отчаян, че да парадираш не с акъл и постижения, а със сексуалната си ориентация и да търсиш обществено признание на базата на това...
Тая тема е дъвкана 1000 пъти и е толкова банална, че чак не виждам смисъл да се захваща пак.
Welcome to the Jungle...
АКО ПИТАШ ЗА ТОЯ - ДА!!!!
Сбогом
roki2011
ban2011
TeenProblem СПАМ сайт № 1
Нямам нищо против тях.
Имам познат, който е гей. Не го крие, но не парадира, също. Нормален човек си е, само дето от време на време отваря теми, които обикновено момчета не биха коментирали така лесно или тема от област, където повечето момчета и на идея си нямат от нещата. Приятно е да се обсъжда с него дрехи, примерно. И така нататък.
Но пък самото държание на 80% от повечето са против него, обиждан е, игнориран е, което мен ме дразни изключително много. Глупаво е!
Всички говорите за гейовете като за няк'ви генно модифицирани хлебарки!Ей, преди всичко хората са хора и всеки е индивидуален като характер, независимо дали е гей, хетеро и т.н
Абе да, ама да пукнат все пак... :Д
Мразя ги.. Съберем се някъде, хапка, пийка и някой да почне да обсъжда кой дезодорант е най-хубав да влиза и да излиза не ме кАфи. +тва ми е супер противно някой да стои и изведнъж да ми хвърля някви погледи и да ми бара крачето. Хубаво като си гей. Аз като съм хетеро, да не би да съм тръгнал да се хваля наляво-надясно с това? Веднъж така си стоим на една маса и приятелката ми до мен имаме си физически контакти с нея прегръдки а у и изведнъж няква ръка ми минава от коляното, по вътрешната част на бедрото и стига до зона Х. Такъв шамар му тряснах, че цялото кафене се обърна да зяпа кво става.. Като се има в предвид, че съм предупреждавал не веднъж..
бах те в потърпевшия хахахахахахахахаха некъв си го пипал АХАХАХАХАХАХАХА
то густо, то пусто
Точно.. такива действия адски много ме дразнят. Да седнеш да разговаряш - хуу, ама да се почне с някви шантави изпълнения - no thanks
И само 'щото си имал такава случка с няк'ъв швестер, означава, че всички гейове са противни курви?![]()
Все едно някой хетеро да ти подпали къщата и ти автоматично да започнеш да мразиш цялото население, същата работа..
Не.Аз дори ги подкрепям,тъй като всеки има право да решава сам за себе си ,нали така ?
Скоро както е тръгнала тенденцията , нежния пол (гейтаците включително) ще владеят света. Няма как да не съм против това гейтаците да се разхождат свободно, та даже и да се женят според новите закони из някои страни. Свят изпълнен с жени е свят който е обречен на провал
Жените не струват при взимането на важни и съдбоносни решения и си сменят мнението всеки ден по 50 пъти![]()
Прихванали са една гнусна черта от женския характер,да се занимават с някакви интриги и нямат характер да говорят директно в очите и да си отстояват мнението,тва не ми харесва.Иначе е хубаво да има цвят,прекалено еднакви са всички иначе.
Не мразя гейовете, защото са гейове, а заради женственото поведение на повечето. Като се замисля мразя педерасчетата, гейовете с нищо ми не пречат. Просто не мога да търпя такова поведение. Докато не ми пречат не ме интересуват.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Мразя, да. Най-вече показните.
Ами честно казано и аз нямам нищо против тях, стига да не се демонстрира само че дразни ;х ... Всеки има личен живот!