- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Свалям си "Под прикритие"
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Симпатичен е младежът, стига да се подстригва редовно, но говорът му е гига нърдски. Като каже "И кво, Кука, дръндрън" или когато тръгне да заплашва някой, знам ли, не му се получава убедително отстрани.Леко скован ми е на моменти.
Е, стига я плюхте жена му, хихи. : ) Вярно, че не му подхожда, ама какво да правим...![]()
Баш си му подхожда според мене.Даже има нещо симпатично в бузите и корема и, докато у него не виждам.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Да, има нещо чаровно и миловидно в нея, ама килограмчетата й са в повече. Той е сладур, ама е далеч от моите представи за красив мъж.Нищо, да се обичат младите!
Според мен Джоли му сипва, защото не й е пуснал и я е яд...и си избива комплексите.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Оф, добре, че един тук ми се обясняваше преди, че го редя, защото не мога да го имам.И вече си мисля, че са цяло стадо песоглавци.
Простено ти е.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more