.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Мега фен
    Град
    <3

Въпроси за сешоар :3

1. По-щадящ ли е от пресата при изправяне на косата?
    2. Успявате ли да се изправите хубаво сами?
    3. Какъв термозащитен продукт ползвате (ако ползвате) преди това?
    4. Има ли значение с какъв сешоар се изправяте? (тъп въпрос ^)
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на monroe999
    по-щадящ е, аз нямам нерви обаче да се изправям така сама, иначе ползвам арганово масло при преса/сешоар, има термозщитно действие

Не е по-щадящ. Не успявам да се изправя хубаво сама, затова не го и правя. Сешоара трябва да е по-мощен.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Трудно се изправя гъста, тежка и доста жива коса. Аз сама моята трудно я правя. Важна е и големината на четката, с която изправяш косата.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на gabi_94
    Зависи много от сешоара...Трябва да е доста мощен и с приставка за тънка струя, за да се изправя нали хубаво. Иначе моята фризьорка казва, че е по-щадящ от пресата. Аз сега мисля да си взема на Ягуар - много фризьорски сало ги ползват. Харесах си един за 130 и ще видим.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    1. По-щадящ ли е от пресата при изправяне на косата? - Зависи и от градуси, и от това за колко време я изправяш, много неща са.
    2. Успявате ли да се изправите хубаво сами? - Със сешоар? Не, отзад ми е трудно, а и винаги изглежда една по-суха такава. Със сешоар само се суша, всичко друго правя с пресата. Но моята коса като цяло адски лесно се изправя/къдри.
    3. Какъв термозащитен продукт ползвате (ако ползвате) преди това? - на Syoss термозащита пръскам след баня, ама не знам колко действа. Иначе преди преса винаги слагам кристали на Una, които са просто страшни, правят я супер мека и лъскава.
    4. Има ли значение с какъв сешоар се изправяте? (тъп въпрос ^) - Е, има, разбира се. Професионалните вършат съвсем друга работа.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Аз също се изправям със сешоар, защото косата ми е доста дълга( до кръста) и сутринта с тази преса, пък и аз мисля че много повече ми гори косата. Слагам си термнозащитни спрейове и понякога кристали. Но все се каня да си взема една голяма четка като хората, че моята е малка и много ме нерви

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    На мен не ми се получава изправянето със сешоар, много по-досадно и топло е така. :Д
    Иначе използвам това и съм много доволна:

Аз от известно време така се изправям. Слагам си спрей, след това доста играчка има, но пък поне ми запазва обема, а с пресата имам чувството че нямам коса понякога Но честно казано сега съм се навила да си взема професионален сешоар и една голяма четка, че моята е малка и много бавно става чак ме боли врата после

Мега фен
    Град
    <3
    Може ли снимка на косата ти? (дори да не е изправена със сешоар)

И как успяваш да се изправиш отзад? :3
    4XCOKИ

На моята ли? Ами моята е дълга, харесвам си и дългата чуплива но и изправена някой път си я нося. Ще се снимам и ще ти покажа ако искаш, че имам една снимка с много лошо качество

Мега фен
    Град
    <3
    Искм и очаквам включване
    4XCOKИ

anonymous708973
    Guest
    Абсолютно не мога със сешоар. Адски некоординирана съм и ръцете ми омаляват още на първия кичур :Д

Повече от фен
    1. Май да.
    2. Не.
    3. http://www.enzo.bg/matrix/design-pul...ane-na-kosata/
    4. Да, добре е да е над 1800 W

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Мацки, аз ако мога на инвейдна темата с един въпрос: за какво служи студената струя на сешоара?
    Аз лично се опитвам да се суша със сешоар, уж за по-щадящо и успявам, но моята коса е доста тънка и лесно се подава на всякакви манупулации. Отнема доста време, заболяват ме ръцете и точно накрая, когато трябва най-много да внимавам, ми писва и го карам през просото.
    Иначе моят сешоар е на Филипс (800W) и има и приставка за тънка струя. Ползвам една много дебела четка и си разделям косата на кичури. Ползвам кристали за коса, но не помня марката.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Да изправям със сешоар мога единствено на друг човек, себе си абсурд По-трудно е, повече време отнема, и според мен това компенсира факта, че бил по-щадящ. Аз съм за пресата.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    казахте, че много зависи от сешоара... моя е този http://www.lidl-service.com/cps/rde/...BE%D1%81%D0%B0
    Искам да пробвам да си изправям така косата, защото ми писна да я изгарям толкова с преса.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne Виж мнението
    Мацки, аз ако мога на инвейдна темата с един въпрос: за какво служи студената струя на сешоара?
    Аз лично се опитвам да се суша със сешоар, уж за по-щадящо и успявам, но моята коса е доста тънка и лесно се подава на всякакви манупулации. Отнема доста време, заболяват ме ръцете и точно накрая, когато трябва най-много да внимавам, ми писва и го карам през просото.
    Иначе моят сешоар е на Филипс (800W) и има и приставка за тънка струя. Ползвам една много дебела четка и си разделям косата на кичури. Ползвам кристали за коса, но не помня марката.
    Студената струя е да 'запечата' един вид прическата.. както студената вода свива порите например..
    Даже съм чувала, че като си миеш косата е хубаво най-накрая да я облееш със студена вода.. и така :3
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Студената струя е да 'запечата' един вид прическата.. както студената вода свива порите например..
    Даже съм чувала, че като си миеш косата е хубаво най-накрая да я облееш със студена вода.. и така :3
    А ако просто си я издухвам, трябва ли пак да я ползвам или само ако си правя някаква по-специална прическа ?
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Моята коса не е особено дълга и гъста и се изправя лесно със сешоар. Преди използвах малка четка, вече съм с голяма, но и с двете ми е лесно да я изправям. Дори не виждам нещо сложно в "процеса". Преса не използвам от месеци. Не става перфектно права, но на мен си ми е достатъчно. http://www.philips.bg/c/haircare/sal...hp4983_00/prd/ с него съм от години и се обичаме.
    ^^^
    Бургас <3

http://www.technopolis.bg/b2c/catalo...IPS-HP-4935/00 ами този дали е добър? тъй като ми изглежда прекалено евтин за екстрите си и се съмнявам в качеството му.. :\

1. По-щадящ ли е от пресата при изправяне на косата?- Ако е леко начупена косата ти издухваш с горещата струя корените и със студената краищата и същевременно сресваш.
    2. Успявате ли да се изправите хубаво сами? - Да.
    3. Какъв термозащитен продукт ползвате (ако ползвате) преди това? - Ползвах термозащитния спрей на Тафт, ужасен боклук е не го препоръчвам, сега ще си поръчвам от фризьорката нещо по-качествено.
    4. Има ли значение с какъв сешоар се изправяте? (тъп въпрос ^) - Има, да.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Аз може би се изправям по възможно най-некадърния начин със сешоар. Тъй като не мога да се изправям с четка и с тънката приставка, слагам дифузера, навеждам се надолу и почвам да се реша с него, при максимална температура на струята, след 5 минути резултатът е сравнително задоволителен

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    1. По-щадящ ли е от пресата при изправяне на косата? - Според мен да. Поне доколкото мога да преценя по моята коса.
    2. Успявате ли да се изправите хубаво сами? - Фризьорката когато ме изправи стои супер яко, с обем. Апък аз като се правя имам чувството, че само си губя времето, нищо не се получава. Понякога мама ако е свободна ме изсушава и резултата е почти същия като при фризьорката. Просто супер много ми умаляват ръцете и изобщо не се справям.
    3. Какъв термозащитен продукт ползвате (ако ползвате) преди това? -Имам един на ТАФТ, но предпочитам даизползвам кристали..
    4. Има ли значение с какъв сешоар се изправяте? (тъп въпрос ^) -Да, трябва да е мощен.

Мега фен Аватара на strawberry88
    1.Не, еднакво вредни са.
    2.Да, мога перфектно, но повечето пъти нямам време и не става винаги перфектно. :д
    3.Като твоя - на Лакме.
    4.Има, разбира се.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си