- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- А сега де.
Не.. Нека, след като и двамата започват на чисто, да си имат доверие, да си казват всичко. Някак си тЪп е момента:
-Ти защо не си ми казвал за Петя (примерно)?
-Ами не е станало дума...
На мнение сЪм, че тия неща с бивши и с разни случки се казват в началото на 1 врЪзка. Когато трЪгваш с някого, искаш да знаеш всичко за него - лошо, хубаво... Ако след време се окаже, че този човек е премЪлчал нещо, излиза, че те е лЪгал през цялото време, едва ли не.
Лолитке, на мен специално ми се струва, че е мааалко рано било за пЪрвата целувка и Борко много добре го е осЪзнал това. Имам предвид - ако трЪгне да ти налита с целувки и пускане на рЪце още на пЪрвия пЪт, тогава няма ли да се почувстваш лека в очите му? Все 1 "Тя ми е в кЪрпа вЪрзана, мога да правя каквото си искам"... Ако и той е помислил нещо такова, значи и той като теб е обмислял нещата доста, което според мен означава, че наистина си важна за него.
Срещата ви наистина е минала мн готино! Радвам се за вас! Пиши пак!!!![]()
Ъъ, вечната тема с "the list".
Прав си, но само частично. Има хора (колкото и невероятно да звучи), които предпочитат миналото да си остане в миналото. И точно тогава принципът "като стане дума" важи. Аз лично, бих се почувствала 100 пъти по-тъпо да седна с момчето и да си споделяме стари креватни завоевания. Предпочитам да ми се каже, когато възникне въпросът.
Да премълчиш нещо, когато не те питат за него, не е като да излъжеш, ако те попитат. Всичко си е индивидуално, затова е по-добре да не се тръгва с рогите и хвалбите напред.
Аз казвам всичко, ако и когато ме попитат.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Е да де, нещо такова имах предвид. В сми - не казвам да седнат и "Дай сега да си броим гаджетата и да видим кой какво и как точно е правил с тях". Това е глупаво. Просто като се отвори темата, както казваш, имам на идея, че е хубаво да си се каже всичко и да няма скрито-покрито.