- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СНИМКИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ РАЗДЕЛ СЕКС [7]
На мен ми е много странно, когато ме спират хора, а като ми кажат, че са от форона, сигурно гледам като луда няколко минути, докато осъзная какво се случва. Помня фейсове, нямам проблеми със зрението, но няма шанс да видя някой, ако той не ми се обади.
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...83435374_n.jpg
хаха аз Вито..за 3ти път май го виждам...виждах скоро тази Decu ли как се пишеше...ама ние с нея не се познаваме много и за тва не я спрях![]()
то густо, то пусто
Шегаджия :Д
А защо си мислите,че цветята,пеперудите и вс останало,което изброихте не означават нищо и не са важни за някой?Тва,че са станали толкова комерсиални,защото всяка 2ра девойка си татуира лилия на коремчето за гъзария/примерно/ е друг въпрос..
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphoto..._2055684_n.jpg
ZaicheNaXeroin
Тъжно значи, че има толкова хора с еднакъв характер, пък претендират да са различни. Това, например - окей, красиво е. Прерисувай си го в тетрадката. Не виждам тия пеперудчици ще значат нещо за теб... и как ще значат същото след 20 години.
Именно.
Убеди ме как футболен отбор ще е толкова важна, толкова ключова част от теб след 20 години. Щото и аз харесвам сума стихотворения и песни и ги усещам много близки до себе си, ама каква ми е гаранцията, че след 20 години все още ще им се кефя. Красивите неща се пишат/рисуват в тетрадка. На тяло се слага нещо невероятно важно.
По-нагоре каза, че татусите говорили много за хората. Би ли ми обяснил какво ти говори девойка с готин тен и пеперуди/сърчица/цветенца на рамото? Щото на мен ми говори, че е поредната, която просто е искала татуировка и си е направила нещо красиво с идеята, че като й омръзне, може винаги да го махне с лазер ИЛИ че не е намерила оригинален и различен начин да покаже великата трансформация, която евентуално е изживяла.
Една от многото във всички случаи. А уж татуировките се правят, за да са различни.
ДД, колко хора наистина, ама наистина са преживели трансформация? Оставили са зад гърба си тежка наркотична зависимост, починал е близък човек и те са се променили коренно и т.н.?
Щото братовчедка ми например има цветенца по гърба, а мъжът й - няква помия, в която се съчетават Дева Мария, свещи, леопард и още някви щуротии.
Последно редактирано от PinkPan7her : 03-21-2013 на 11:44
Ама как можеш да кажеш, че си сигурен, че след Х години няма да ти омръзне.. каквото и да е.. И хайде.. не да ти омръзне.. а да не ти харесва естетически, да те натъжава, да те кара да се чувстваш различно, от начина, по който си се чувствал, когато си си я правел..
Изгубих най-близкия си човек преди 8 години. През това време съм се чудила дали да не си направя някаква татуировка в негова памет, за която знам, че ще означава нещо. Но как да бъда сигурна, че след 10-20 години, няма да ме натъжава, или да ме кара да се чувствам по еди какъв си начин, който ме прави нещастна?!
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ако не си сигурна, че след 20 години тоя човек ще също толкова специален колкото е сега, не си я прави.
Не я знам братовчедка ти, нито мъжът и. Аз просто казвам, че не трябва така жестоко веднага да отхвърляш всички с цветенца и пеперудки само, защото 90% от хората си ги татуират за цвет. Принципно, зад тях има смисъл. Това исках да ти кажа.
Не знам дали ще ме разбереш, ама ще се опитам да го обясня от моята гледна точка.
За мен футбола не е единствената страст, но е една от водещите. Голяма част от живота ми е свързана с това, знам какво ми е дал (и дава), знам какво значи за мен.
Ако ме познаваше или разбираше, щеше да знаеш, че може да бъде "невероятно важно".
Зависи от цялостния образ на човека и от самите татуси, но да, в повечето случаи и на мен ще ми говори за това, както йероглифите, "only god can judge me" и пр. В повечето случаи бих си помислил същото като теб.
Отдавна обяснявам на хората, че в опитите си да бъдат различни, не осъзнават колко са еднакви.
Аз например не съм си ги правил заради другите, или за да им обяснявам кое какво значи, за да бъда готин или различен.
Татусите не те правят различен, нито дрехите, но виж...начина на мислене - да. : )
ПС - и аз имам цветенце.![]()
що всички се вълнувате от татусите на другите?
то густо, то пусто
естЕ, че ще е важен. Но друг е въпроса.. . )
*https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...71685231_n.jpg
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
На мен пък въобще не ми се вързва логиката нещото, което намирам за толкова съкровено и ценно за мен, да става достояние на всички.
http://www.prikachi.com/images/609/6020609d.jpg
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Косатаааааа <3
(Ако те помоля да ми пратиш снимка на лично, ще ми пратиш ли?)
psychopath, мисля, че те разбрах, благодаря, но все пак да попитам нещо. Футболът ми е далеч от страст, не съм сигурна, че го разбирам, не го и харесвам, но разбирам страстта към него. Ясно ми е, че ти е дал нещо. Това, което не разбирам, е защо идеята бива обвързана с конкретно име? Ти цял живот можеш да си гледаш футбол и да ти е важен, значим, да ти е като ритуал... Но защо да си татуираш конкретен отбор след като може да е нещо, което си е по-общо... като цяло за спорта. Ако харесваш дисциплината, баланса между отборна игра и момент за изпъкване и т.н., защо да има разлика между Ливърпул, Манчестър Юнайтед, Арсенал, Челси и т.н.?
Това е като да си татуираш любима песен, защото обичаш музиката. За мен, де.
А за Only God can judge me... убедена съм, че всичките 86451685 момиченца, които го имат, са суперразлични, уникални, борбени, самоуверени, логични, безпардонни... и идолът им е Николета Лозанова. Зад това също стои дълбок смисъл, сигурна съм. *сарказъм*
Irti, иронията е неуместна. Подходила съм суперсериозно към татуировката, направила съм си нещо, което никога няма да махна и което винаги ще значи едно и също нещо за мен. Не съм я направила, за да я показвам. Нещо повече - аз не обяснявам какво значи. + че съм била достатъчно умна да не си го татуирам на кръста (trampstamp) или на някоя област, която в бъдеще би се разтегнала/увиснала "очарователно" като корем или рамо. Аз съм направила съзнателен избор, затова ми е толкова непонятно защо хората си татуират купища еднакви неща в опит да са различни и най-вече темите в стил "искам татуировка, ама не знам каква".
Последно редактирано от PinkPan7her : 03-21-2013 на 16:03
Нека всички си вярваме как собствените ни татуировки винаги ще значат нещо за нас, как са най-уникални, как всичко останали имат кусур, как си абсолютно убеден ,че дадена проста /пипирудъ/ или цвете е абсолютно тривиално, просто щото на нас не ни харесва.
Ами хора всякакви. Най-малкото татуировката е признак , по който да определяш човек.
Пантерке , сега към теб- имам близка приятелка,която има татуировка "Само господ може да ме съди" Не съжалява /засега/ за нея, не харесва Николета , на супер дискретно място е и може би 5 човека знаем , че я има. Определено не е от типа кифла,фръцла и тн. Въпрос на усещане.
Щом на някого му е кеф да си татуира целия задник ,примерно...ми нека го направи жив и здрав.![]()
просто си го представих...соре.
maDamn
По тоя въпрос бих поспорила.Нещо повече - аз не обяснявам какво значи. + че съм била достатъчно умна да не си го татуирам на кръста (trampstamp)
Може да не обясняваш какво значи някакво си число (не ,че някой го вълнува толкова много), но това не значи че си толкова умна, щом не си си я татуирала на корема или гъза. Защото имайки предвид амбициите ти и желанията ти за работа мога да ти кажа със сигурност,че на това място ще имаш големи проблеми. Поне в по-големи компании, холдинги и т.н.
Не се заяждам , коментирам.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m5...s1jao1_500.jpg
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m5...s1jao1_500.jpg
bangbang
old
ама за татуси си говирет и така
Добре, Пантер. Разбира се, Пантер.![]()
Бабичка с число на китката.. заеби ме ти, ама бабичка с пеперудка на гъза - ехеее, ммммда.
Изгубих се нещо, Маги, ама то тука само капути.. та какво да прави човек.Драсни някое ЛС, като решиш.
ирти бобовдолска отрепко .. още педофилствай в форума и очаквай баретите ( не се прави че не знаеш какво ти говоря )
^
psychopath, какво цветенце имаш? :3 и какво символизира; ако не искаш тук, пиши на ЛС, ако изобщо искаш да споделиш.
http://i.imgur.com/o3mMHo9.jpg
с моя малък мъж <3
Това братчето на приятелката ти ли е?
Много е сладуресто и бузесто![]()
maDamn