- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На колко години е нормално
Ми, 18 като че ли е златната възраст.![]()
И винаги вторите деца са по-разпасани.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
рядкост.... мои познати/приятели/съученици дето имат по големи братя/сестри си личи от километри,че наистина е така... смисъл родителите са минали през тоя път и не са толкова строги,а другото вече си зависи от даден човек,но рядко някой на 13 ще има акъла да се държи добре след като някой не го подбутва към това начинание я с каране,я с наказване
давам пример - 2рите ми братовчедки... едната е 5 години по голяма от нас,другата е колкото мен ... по голямата е на 17 ( ще прави 18 ) и иска да ходи на дискотека,не я пускат,прибира се и изяжда шамар,тая дето е колкото мене от 15 ( пак навършени де) годишна ходи на дискотека и я пускат,нищо не и казват за алкохол примерно .. а кажи от коя ще стане по човек
абе да ти кажане е точно така
т.е. съгласна съм ама до някъде .... смисъл по голямата ми братовчедка им направи на пук ( ама то така де,да се усетят малко дали тогава или след 3 месеца все щеше да си иде на дискотека ) и не ги предупреди и късно се прибра и може би за това.. докато тая която е колкото мене си им казва и те щото са минали през това ( давате ли - не,ам да ама аз отивам) и не я спират ...