.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Gute Nacht е, ретард. Не пиши на език, на който не знаеш как се пишат дори и елементарните фрази. За пореден път доказа какво малоумно същество си.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от NaOH Виж мнението
    Gute Nacht е, ретард. Не пиши на език, на който не знаеш как се пишат дори и елементарните фрази. За пореден път доказа какво малоумно същество си.
    Начукай си го, бе. Аз немски не знам, 'ма и ти не си расъл в Германия, че да ми правиш забележки.

Claymore, същата работа. ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Начукай си го, бе. Аз немски не знам, 'ма и ти не си расъл в Германия, че да ми правиш забележки.

Claymore, същата работа. ^^
    Нито съм те псувала, нито съм те обиждала, но след като си толкова проста вземи да погледаш растенията откъм корените. След като не е расъл в Германия не може да ти прави забележка за отвратително написаното ти изречение, така ли? Логиката ти е като немския.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Claymore Виж мнението
    Нито съм те псувала, нито съм те обиждала, но след като си толкова проста вземи да погледаш растенията откъм корените. След като не е расъл в Германия не може да ти прави забележка за отвратително написаното ти изречение, така ли? Логиката ти е като немския.
    естЕ че може, но не така злобно, все едно го уча от 10 години и греша за нещо толкова тъпо. Както и ти.
    'ма не ви е минало през ума, че тая тема не е сериозна. що пък трябва? Важното е да се хванете за нещо.
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    ksfnskl sirlh nxkfv nshtiwksln iwerkxfn viw - немски.

Вие сте! <3
    4XCOKИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си