- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета защо предпочитате да ходите с по големи момчета на години ???
Здравейте, защо предпочитате да ходите с по големи момчета на години от вас ? примерно една колежка на работа я питам ти какво момче си търсиш и тя вика, ами ако може да е към 30 годишен ...а тя е на 24 :Д ???Какво ви привлича в това?
Ох, не знам дали има по-дъвкана тема от тази :Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Ама обещаваш ли да си подобриш правописа?![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Всичко си е до характер и на момчето и на момичето. Понякога момчетата на възрастта на момичето не са готови за връзка (в повечето случаи) За любовта няма граници![]()
Заради абсолютно съществуващи клишета.
Момичетата се развиват в тая възраст по-бързо. Следователно като се огледам в връстниците си и виждам само льольовци. От 100 10 да има свестни. Докато с по-възрастните не е така.Всяко стадо си има мърша, но процента е значително по-нисък.
Има някои ,които просто имат такъв фетиш - да бъдат с по-възрастен , това ги привлича. Хора всякакви.
Не всички жени са такива, но поне при една голяма част "властват" тези закони.
Сега с риск да ме нападнат глутница женски ще кажа ,че го има и моментът , в който се взимаме за прекалено големи, мислейки си ,че сме много зрели и слагаме летвата високо. Търсейки не само по-големи, но и такива, които да угаждат на прищевките. Много обичам да гледам такива примери...накрая,като и отрежат крилцата и падне долу е най-весело.
Благодаря на мама, искрено, че ми отваряше очите и не ми позволи да се превърна в такова същество.
maDamn
Оф .. като започнете с тези изтъркани клишета.. Не можеш няколко милиарда момичета/жени да ги слагаш под общ знаменател. Това си е до характер и аз мисля, че изобщо не е вярно, просто хората не спират да го повтарят, сякаш е законЗа мен например годините не са важни и съм харесвала момче по-малко от мен. Не мисля, че когато се влюбваш се влюбваш във възрастта, а в самия човек.
![]()
Защото гледам на наборите ми като на деца. Не ми се получава с връстниците, не са достатъчно зрели. Обичам да общувам с по-големи, имам приятели, които са на по 30 и се разбираме прекрасно. Последният ми приятел беше мой набор, беше си дете. Сегашният ми приятел е 8 години по-голям и се разбираме перфектно, дава ми усещането за мъж до мен.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Защото повечето ми набори са недорасляци, чиято единствена отговорност е да се сетят, че трябва да дишат от време на време. От една връзка аз искам сигурност, това е нещо, което много малко 19-20 годишни могат да ми осигурят. Съучениците ми тепърва си търсят работа, все още искат от родителите си пари, когато излизат, а на мен това не ми харесва. Самата аз съм самостоятелна, искам това и от човекът до мен. Освен това ми харесва да мога да си говоря с приятелят ми на различни теми, а не само кой отбор е стигнал до финалите или коя нова игра иска да си купи. Сегашният ми приятел е с почти 7 години по-голям и е точно това, което търся. Разбира ме, внимателен, интелигентен, забавен. Може да поема отговорност, както за себе си, така и за хората около него. Имам много повече общи интереси с него, отколото с някой на моята възраст. Не казвам, че всички са така, просто тези, на които аз съм попадала.
Защото повечето 30+ годишни могат да предложат:
- сигурност (както и финансова, така и просто psychological)
- "мъжественост"
- опит
- знания
- зрялост
етц.
нав. почти 17.
и не си мисли, че си търся 30 годишен :Д
просто изхвърлям причини, поради които момичетата търсят по-възрастни половинки. може, това което да съм написала, да е пълна глупост. размишлявам си, общо взето. моето момченце е 94 набор ^^
По-интересно ми е.
А пък и се движи в по-различна компания, не е малко дете (въпреки че се държи така понякога), запознава ме с нови хора, които са ми интересни и забавни.
Абе, не знам, пичаги са по-големите батковци.
По принцип има и готини набори, но малко ме привличат.
Смятам, че сам би могъл да си отговориш на баналния въпрос.
Мен лично възрастта не ме интересува, интересува ме човека да може да разсъждава като голям без значение дали е такъв или не е.