- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Самотно ми е
Аз съм на 16 и не съм си имал приятелка досега. Пробвах се с няколко момичета от който с първите нищо не беше истинско и така и не успях да намеря желание за действие, а последната ме прецака по супер гаден начин, въпреки че това беше единственото момиче с което истински съм искал да бъда повече от приятел. И да проблема ми е следния: Доста често ми става супер самотно и осъзнавам че имам точно 3ма човека който са до мен( като не бройм родителите) и че имам нужда от приятелка. Ама не мога така, като повечето плейбойчета на моята възраст, да отивам и да свалям мацки към който нямам чувства. Рядко изпитвам привличане към някое момиче а имам нужда от такова, понеже се чувствам доста сам. Има с какво да ги впечатля, скромен съм, казват че съм доста забавен, но не съм от най-социалните типове. Леко затворен съм докато ме опознаеш. И да проблема ми е че искам да си намеря приятелка, която да не залъгвам че я обичам, а просто всичко което правя да ми идва от вътре. А това става само когато успея да опозная момичето срещу мен а рядко ми се дава тази възможност. С други думи имам тонове любов който мога да дам на някое момиче, но просто намирам момиче към което съм истински привлечен един път на високосна година, а повече не ми се чака защото самотата убива бавно и мъчително. Моля дайте ми някакъв съвет.
Това си го повтарям от бая време насам :/
Единственото което ще дойде само ако чакаш е един голям *** в устата....по-скоро действай : )) .. Ето един съвет - работи над себе си, развивай се...вместо да търсиш приятелка се хвани да правиш нещо, каквото те влече..примерно спортувай ?! Намери си компания, хора, с който да си допаднеш, да имаш общи интереси, излизай навън, прави квот ти скимне..бъди по-общителен и по-отворен към света ^^
Това, което казаха преди мен, + намали драмата, никое момиче не харесва мрънкалници.
Няма какво да направиш любовта или ще дойде, или не. Не можеш да тръгнеш да обикаляш улиците "Здравей, аз съм Жоро и съм доста самотен,искаш ли да си ми гадже?". Може някъде там да те харесва някоя мацка,но да е срам да ти признае. Просто бъди себе си, бъди малко по-оптимистичен, не толкова нещастен. Момичетата на твоята възраст сега доста драматизират, не искат някой като тяхУспех ти пожелавам, само да знаеш,че за всеки влак си има пътници,няма винаги да си сам!
Развивам се много, имам 8-9 хобита от който 3 включват спорт. Тренирам да направя тяло, свиря на китара от 2 години и още един тон други. Излизам често, въпреки факта че съм леко затворен, си имам хората с който да излизам и се забавляваме доста.