.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от qkohlape1 Виж мнението
    Не съм се изразил правилно ! Аз съм бисексуален обаче сега ме грабна това момче ! А да говоря на тази тема с когото и да било е прекалено трудно и именно заради това съм тук анонимно защото е много по лесно да намериш подкрепа ! Благодаря
    Пак ще ти кажа ... Излизай с него,срещай се изобщо по-често с него и си споделяйте и сам ще усетиш кога е моментът в които той е готов да го възприеме.Винаги родителите ти първоначално ще реагират много остро,но след това ще го възприемат и дори ще ти помагат.Нищо не се знае може би просто си объркан,може пък след време да си харесаш някое момиче.

Цитирай Първоначално написано от WLBrown Виж мнението
    Пак ще ти кажа ... Излизай с него,срещай се изобщо по-често с него и си споделяйте и сам ще усетиш кога е моментът в които той е готов да го възприеме.Винаги родителите ти първоначално ще реагират много остро,но след това ще го възприемат и дори ще ти помагат.Нищо не се знае може би просто си объркан,може пък след време да си харесаш някое момиче.
    Ами аз съм си харесвал момичета ,но незнам всичко е моментно и много объркващо . Смисал харесвам момиче примерно ли в случая момче и след това харесвам момиче и всичко е адски объркващо . Аз до някъде го разбирам но на моменти направо главата ми може да се пръсне

Цитирай Първоначално написано от WLBrown Виж мнението
    Да, освен това да избягва да ходят хванати за ръка по улицата, защото шансът да си изядат боя е много висок! Гнусна история...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си