- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му кажа че го харесвам ? И как да го скрия от роднините си ?
Пак ще ти кажа ... Излизай с него,срещай се изобщо по-често с него и си споделяйте и сам ще усетиш кога е моментът в които той е готов да го възприеме.Винаги родителите ти първоначално ще реагират много остро,но след това ще го възприемат и дори ще ти помагат.Нищо не се знае може би просто си объркан,може пък след време да си харесаш някое момиче.![]()
Е, очевидно си бисексуален, едно момче няма 'задълбочени интимни моменти' с друго, ако е хетеро.
Виждам, че си несигурен, затова не си разгласявай на висок глас забежката. Може да се окаже, че харесваш повече момичета и тези наклонности да си останат нещо моментно. Не предприемай подобни действия ако не си сигурен в ориентацията си. То и аз съм бисексуална, но никога не съм го казвала на родителите ми, защото отдавна имам връзка с мъж и няма нужда да се връщам към минали работи. Друго е ако имах задълбочена връзка с жена, това трудно щях да го скрия.
То и аз не визирах някакви сексуални отношения, но щом има привличане към собствения пол, човек почва да си задава въпроси относно ориентацията си. Но аз не бих го разгласявала много много освен ако не е сериозна връзка и не съм сигурна в чувствата си.
Преди да се обявиш пред обществото като еди какъв си трябва да си наясно със себе си.