.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от WLBrown Виж мнението
    Това наистина е доста трудно за теб.Като за начало се убеди,че не си бисексуален или нещо подобно.Попринцип ако родителите ти наистина те обичат ще те приемат такъв какъвто си,но за начало не им казвай всичко просто им намекни,че момичетата в училище са ти безразлични и нещо подобно,а ако нещо се получи между теб и това момче чак тогава би трябвало да им кажеш!В моят клас има едно момиче което е лезбийка и всички от училище знаят въпреки,че тя отрича,но миналата седмица ми призна и на никои не му прави кои знае какво впечатление.Най-трудното е да разбереш дали момчето и то е такова.Опитай се да спечелиш доверието му и обратното и след това можеш да обясниш за чувствата си,но трябва да си сигурен,че той няма да иска да прекратите отношенията си.Ти ще усетиш когато е дошло времето за всичко!Успех
    Не съм се изразил правилно ! Аз съм бисексуален обаче сега ме грабна това момче ! А да говоря на тази тема с когото и да било е прекалено трудно и именно заради това съм тук анонимно защото е много по лесно да намериш подкрепа ! Благодаря

Цитирай Първоначално написано от qkohlape1 Виж мнението
    Не съм се изразил правилно ! Аз съм бисексуален обаче сега ме грабна това момче ! А да говоря на тази тема с когото и да било е прекалено трудно и именно заради това съм тук анонимно защото е много по лесно да намериш подкрепа ! Благодаря
    Пак ще ти кажа ... Излизай с него,срещай се изобщо по-често с него и си споделяйте и сам ще усетиш кога е моментът в които той е готов да го възприеме.Винаги родителите ти първоначално ще реагират много остро,но след това ще го възприемат и дори ще ти помагат.Нищо не се знае може би просто си объркан,може пък след време да си харесаш някое момиче.

Пак ще ти кажа ... Излизай с него,срещай се изобщо по-често с него и си споделяйте и сам ще усетиш кога е моментът в които той е готов да го възприеме.Винаги родителите ти първоначално ще реагират много остро,но след това ще го възприемат и дори ще ти помагат.Нищо не се знае може би просто си объркан,може пък след време да си харесаш някое момиче.
    Ами аз съм си харесвал момичета ,но незнам всичко е моментно и много объркващо . Смисал харесвам момиче примерно ли в случая момче и след това харесвам момиче и всичко е адски объркващо . Аз до някъде го разбирам но на моменти направо главата ми може да се пръсне

Да, освен това да избягва да ходят хванати за ръка по улицата, защото шансът да си изядат боя е много висок! Гнусна история...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Е, очевидно си бисексуален, едно момче няма 'задълбочени интимни моменти' с друго, ако е хетеро.
    Виждам, че си несигурен, затова не си разгласявай на висок глас забежката. Може да се окаже, че харесваш повече момичета и тези наклонности да си останат нещо моментно. Не предприемай подобни действия ако не си сигурен в ориентацията си. То и аз съм бисексуална, но никога не съм го казвала на родителите ми, защото отдавна имам връзка с мъж и няма нужда да се връщам към минали работи. Друго е ако имах задълбочена връзка с жена, това трудно щях да го скрия.
    Последно редактирано от Rebirthing : 03-27-2013 на 15:46

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Е, очевидно си бисексуален, едно момче няма 'задълбочени интимни моменти' с друго, ако е хетеро.
    Виждам, че си несигурен, затова не си разгласявай на висок глас забежката. Може да се окаже, че харесваш повече момичета и тези наклонности да си останат нещо моментно. Не предприемай подобни действия ако не си сигурен в ориентацията си. То и аз съм бисексуална, но никога не съм го казвала на родителите ми, защото отдавна имам връзка с мъж и няма нужда да се връщам към минали работи. Друго е ако имах задълбочена връзка с жена, това трудно щях да го скрия.
    Е не казвам че съм правил секс с него . Не се стигна до там Но ние сме всеки ден заедно има погледи заигравки и т.н !

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от qkohlape1 Виж мнението
    Е не казвам че съм правил секс с него . Не се стигна до там Но ние сме всеки ден заедно има погледи заигравки и т.н !
    То и аз не визирах някакви сексуални отношения, но щом има привличане към собствения пол, човек почва да си задава въпроси относно ориентацията си. Но аз не бих го разгласявала много много освен ако не е сериозна връзка и не съм сигурна в чувствата си.
    Преди да се обявиш пред обществото като еди какъв си трябва да си наясно със себе си.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си