- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му кажа че го харесвам ? И как да го скрия от роднините си ?
Тва твойто нищо вродено не е. Гордо самовнушение виждам само.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Гледай сега как стоят нещата.До сега не си се занимавал сериозно с момичета или просто не ти е било толкова интересно и затова си си казал да се пробваш с тези от твоята страна на реката...
Повечето на твоята възраст се занимават с игри,спорт,момИчета.
Замисли се какво харесваш повече в момчетата, отколкото в момичетата?
С кой от двата пола умееш да контактуваш по-добре?
Какво ще правите като станете гаЖета?
Каква е разликата от това да сте гаЖета и само приятели?
Няма да ви разбере, докато не срещне някой, който да му заобяснява, че си пада по краставици.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Е, очевидно си бисексуален, едно момче няма 'задълбочени интимни моменти' с друго, ако е хетеро.
Виждам, че си несигурен, затова не си разгласявай на висок глас забежката. Може да се окаже, че харесваш повече момичета и тези наклонности да си останат нещо моментно. Не предприемай подобни действия ако не си сигурен в ориентацията си. То и аз съм бисексуална, но никога не съм го казвала на родителите ми, защото отдавна имам връзка с мъж и няма нужда да се връщам към минали работи. Друго е ако имах задълбочена връзка с жена, това трудно щях да го скрия.
Ако беше отведнъж, щеше да е още по-неразумно решение.
Кога за първи път си отговори категорично дали си падаш по момчета?
Може да има някаква причина в семейството, приятелската среда или знам ли и аз, което да ти е насадило семенцето, чийто цъфтеж наблюдаваш в момента. Което крие риска един ден да се събудиш и да решиш, че си хетеросексуален.
То и аз не визирах някакви сексуални отношения, но щом има привличане към собствения пол, човек почва да си задава въпроси относно ориентацията си. Но аз не бих го разгласявала много много освен ако не е сериозна връзка и не съм сигурна в чувствата си.
Преди да се обявиш пред обществото като еди какъв си трябва да си наясно със себе си.
Има и риска да го праснат 5-6 момчета и после да реши, че е хетеро, ма да му седи цял живот злощастния опит.
Малеее колко смешно ! Нямате си и на представа колко се забавлявам ;д Така сега нека да кажа : Не съм спал с момче . Бои не съм ял ! Не живея в България . Освен малоумници като българите визирам няколко човека които са писали ! Никой друг няма да го направи ! А аз определено няма да живея с котки в 40кв. не се притеснявайте хаха . Обаче хора които са толкова против като са сами и видят някой такъв мълчат като ПУТКИ обаче тука анонимно или по скоро на разстояние е много лесно да се пише . Ако можех да се видя с вас ама очи в очи и особено на големите биячи да ви забия по един щях толкова да бъда щастлив точно сега хаха .. И след това да видим дали се съди кой е по силен и по умен и можещ по сексуалноста ! А сега малоумниците да ВАЗИРАТ !
Разбирам, че това е форум и уважавам правото на всеки да има мнение, ама вие, хора, прекалявате наистина. Човекът търсеше съвет за конкретен проблем, а не да му обяснявате как да се промени и как да върви срещу природата си. Все едно е толкова важно кой каква ориентация има и какво мислят хората за това... И дори да не хареса някога друго момче, дори да е моментна прищявка, защо да не пробва? Истинските му приятели ще останат до него, вярвам в това, а за другите няма какво толкова да мисли.
Авторе, така както го описваш излиза, че той не е безразличен към теб. Говорили ли сте изобщо някога за сексуалните си предпочитания? Намекни някой път пред него, че харесваш момчета и виж как ще реагира. Ако обсъждате някой актьор или певец, спомени колко е привлекателен, знам за хора, които по този начин са се разкрили пред познати.
Не знам какви са родителите ти, но според мен е най-добре да изчакаш да станеш малко по-голям, да имаш относителна самостоятелност и тогава да им кажеш, за да не изпаднеш в много лошо положение. Или поне докато не си в сериозна връзка с някое момче.
Последно редактирано от tHe_COolEst_GIrl : 04-02-2013 на 11:50