.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Hybrid View

Мега фен Аватара на Chacho
    Няма да ви разбере, докато не срещне някой, който да му заобяснява, че си пада по краставици.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Няма да ви разбере, докато не срещне някой, който да му заобяснява, че си пада по краставици.
    Не аз разбирам всичко ,но това не е от скоро ! И както казах аз харесвам и момичета не е само момчета ! Ама както каза дамата по-надолу тя е бисексуална като мен,но има връзка с мъж така че Може би и аз ще си харесам някоя девойка

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от qkohlape1 Виж мнението
    Не аз разбирам всичко ,но това не е от скоро ! И както казах аз харесвам и момичета не е само момчета ! Ама както каза дамата по-надолу тя е бисексуална като мен,но има връзка с мъж така че Може би и аз ще си харесам някоя девойка
    Ако беше отведнъж, щеше да е още по-неразумно решение.

Кога за първи път си отговори категорично дали си падаш по момчета?

Може да има някаква причина в семейството, приятелската среда или знам ли и аз, което да ти е насадило семенцето, чийто цъфтеж наблюдаваш в момента. Което крие риска един ден да се събудиш и да решиш, че си хетеросексуален.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си