- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
за пореден път, как да се отърва от няколко ситни пъпчици, главно по челото ми излизат и ужасно много ме дразнят
Някоя мацка случааааааайно така, да знае откъде мога да си взема такъв модел рокля http://fc02.deviantart.net/fs70/i/20...ey-d5tyztq.jpg ? Важното е отзаде да е такава, отпред няма значение...
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
Оная маска за лице с аспирина как се прави точно?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...tqvIen_qhEJkQf има и такъв тоник...мнения?
Не знам за какво е този тоник, но аз имам този http://3.bp.blogspot.com/-_b5JiykcdY...0/IMG_7853.JPG и съм супер доволна. Хидратира добре, особено пък след баня, кожата ми е супер суха и винаги си слагам от него, както и след почистване на грим..
Едит: И МИРИШЕ ПРИКАЗНО! <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ох,извинявам се за глупавия въпрос ,но...
Този месец ми закъсня 2-3 дни и първите 2 дни ми беше някакво..не беше чиста кръв (сещате се) Продължи ми 6-7 дни,но по-слабо.Не бях правила секс около 2 месеца,правих 2 дни преди да ми дойде този месец само
В последните ми две М. не съм забелязала нищо особено,но вече не ми е толкова силен цикъла както едно време
Дали има смисъл да правя тест или е било от смяната на времето нещо...не знам![]()
Тази серия е дъ бест евър! Обожавам я! Имам тоника (не този, а другия) и гела и мисля скоро да се сдобия с цялата серия ! Изчиства де що пъпчица има! Поръчвай без да се чудиш, невероятен е.
ПОПРАВКА: Имам и това trick and treat - невероятно е! Не прикрива чак толкова добре, но пъпката изсъхва и пада още на този ден. Въобще цялата серия е страхотно попадение.
Последно редактирано от Тамии ..^^ : 03-27-2013 на 17:45
Хора, помощ! Утре съм на зъболекар, но не знам какво да правя: трябва ли да си дам здравната книжка, той трябва ли да ми я задържи, да ми я върне?
Използвах nivea all in one и искам да попитам нормално ли е да пари по цялото лице? Нямам рани, за да е от това.
^На мен не ми е парило.
А за здравната книжка - аз като съм ходила, съм я давала, после не ми я връщат, ако трябва да идвам пак и да ми се прави нещо по зъбите. Ако няма нищо, ми я дават и си тръгвам облекчена. ;д
Момиче ^^
Не знам само то ми пари, а имам и гел-ексофианта и тоника :l
И другото мерси ^^
Какво точно трябва да впише в нея? В здравната книжка се вписва само името и някои данни на лекаря/зъболекаря и нищо повече. Носи си я, това е. Ако не е вписан все още личният ти зъболекар в нея, то той само ще си запише тия данни и ще ти я върне.
@Addicted__ , няма страшно, но ако се притесняваш, че нещо не ти е наред, винаги може да си направиш един преглед, хем профилактика. Ако ползваш тампони може от това да си струва, че не е толкова обилно.
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find