Зодия рак Отностно конкоренцията, никога не съм се сравнявал с тях (по умения в даден спорт). Винаги съм казвал, че всички които се занимавам с даден спорт са супер хора, защото повечето не пушат и не пият за да постигнат нещо. Живял съм в Пловдив, който си е голям град. Просто както казах има толкова по-хубави и готини неща които можем да правим ние хората. Ето например преди няколко дни четох за 15 год момче което създадело инструмент за откриване на рак на панкреаса. Вчера за момче което на 17 год направило програма за телефони и след това я продал за 30 мил. Аз освен че обичам опасни спортове и съм добър във всеки един от тях. И преди като качвах клипове в youtube. Хиляди хора от цял двят са ми казвали, че един ден искат да са като мен. Което ме накара да се усмихна, тъй като съм успял да ги вдъхновя. В същото време обичам и компютри, сега знам над 20 програмни езика, работя в големи компании. Просто ме зразви това, че имат лимит и мисленето им е обикновено, елементарно и селско. И да преди имах едни доста добри приятели, които започнаха да пушат трева, няколко дни по-късно спрях да говоря с тях. Като преди това се опитах да им дам акъл, но не се получи.