- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- За или против легализирането на марихуанта
А на теб харесва ли ти това, че децата пушат цигари в пъти повече, отколкото трева? Тва не е станало, щото някой е говорил във форумите, че е полезно пушенето на цигари.
Мен не ме кефи тва, че децата имат лесен достъп до дрога. Но още по-малко ме кефи, че децата стават дилъри. Че ги ловят и че им ебават животите за едната детска глупост. Не ме кефи тва, че освен че пушат коз, го пушат друсан, щото дилърите слагат квото си искат в него. Не ме кефи, че им взимат всичките джобни, щото на черния пазар си продават квото искат, колкото искат, за колкото искат. Не ме кефи, че друсат амфети, пико и се напиват, спукват се от бой, вандалстват и свършват в изтрезвителното, болницата или под земята.
Просто намирам марихуаната за по-малкото зло и мисля, че евентуална легализация няма да олесни достъпа до тревата, но дори и да го направи, ще смени по-вредни модерни наркотици, с по-безвреден. А на полицията ще е по-лесно да хванат виновния продавач, отколкото виновния дилър.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз не пуша с медицинска цел. Има хора, на които ще им е от полза обаче. Не виждам кво общо имам с тях?
Кое точно те притеснява в това? Че съм пристрастен към марихуаната, колкото съм пристрастен към игрите, форума и цигарите ли? Че не ми се отразява негативно на живота ли? Наркоман съм, но това не ме обижда, това си е мой избор. Ти обаче говориш ли същото за алкохолиците? Обясняваш ли им на тия, дето се събират с приятели да пият по една ракия, че са наркомани? От разум или от емоции ти изхождат приказките?
Много добре знам за кое, колко ми дреме. Ще ми дреме и за двете. И както съм правил винаги, като влеза в магазина си избирам какво да си купя.
Евтаназия и легализация на тежките наркотици - две отделни неща. Пък и тва беше толкова странично.
Тва го казваш във връзка с медицинската употреба ли? Тогава кво ме питаш от кво съм болен, че да пуша? Както алкохолът се ползва за удоволствие, и с лечебни цели, така може и марихуаната.
И, пич, аз може да съм наркоман, ма ти си агресивният в случая. После си ме коментирай, че съм опасен за децата.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
цигарите не ти оказват влияние на преценката
наркотика си е наркотик и е най-добре да го няма вместо да избираме кой е по-безвреден
а ти говориш такива глупости че думи нямам
аз съм на мнение че като върнат тухларните и такива като тебе ги пратят там да за един два месеца много бързо ще решим проблема
ОДИН!!!
иди да учиш само трева ти е в акъла
ти си толкова глупав че думи нямам трий поста ако можеш че се излагаш
не използвай думи чието значение не знаеш защото аз съм прилагал евтаназия много пъти и знам не само тълковното значение на някои думи но ги използвам и в практиката
запознай се и с термина наркоза виж кога един пациент е подложен на наркоза и тогава ми говори за лечебна цел
ОДИН!!!
Нека хората преценят кой се излага, оставям си мнението.
А с теб е очевидно, че на един език не можем да говорим, така че дотука ни беше разговора.
Rule N.01: Don't feed the trolls.
Rule N.02: тревата е трол................... и всеки ден тролва мозъци.
![]()
Последно редактирано от defender : 03-26-2013 на 14:24
Глей за какъв айляк са, ще припадна от кеф.
Единия говори за религия, къде в библията пише че не трябва да друсаш бре? Къде пише че наркоманите не отиват в рая?
Другия говори за закони и конституция, без да знае че правителството забранило личната доза се прочу с скандала с коката в тоалетните на парламента... бичат яко кока ама простосмъртните трябва да плащат..
Морала за мене е другото име на общественото слабоумие... една група хора е точно толкова тъпа колкото най-тъпия в нея.
Мерси, Маги! Я да не й опорочавате думите, че ще ви напуша в изолационни кабинки с подова настилка от естествена тор.
Пайджина фостата затеп.
Българите категорично против легализацията на марихуана
http://healthy.actualno.com/Bylgarit...ws_410225.html
Хубаво ще се напием, а като се напием кво става?! Повръщаш. Що повръщаш?! Щото организма ти не понася количеството което си приел и се опитва по някакъв отчаян начин да се пречисти от алкохола. Като се напушиш не повръщаш (освен при голямо количество, което е малоумно и необмислено), не залиташ, имаш контрол над действията.
След 1-2 години всеки 2ри ще започне с тревата, щото поколението пораства. Ще е добре да се легализира, понеже псевдо-дилърите, които продават трева с 3 вида подправки в нея ще спрат да продават и ще отглеждат за собствена употреба. На пазара ще се появи само качествен материал, който няма да е толкова вреден, колкото сегашния. Щото сега ако тръгнеш да си купуваш от някого, трябва да ти е или много близък или сам да си отглеждаш, за да знаеш какво пушиш.
Пушил ли си някога, че да твърдиш обратното? И защо да няма смисъл да спориш с мен? По-висш ли си? В спора се ражда истината![]()