.

Виж резултатите на анкетата: За или против легализирането на марихуаната

Гласували
68. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

37 54,41%
  • Разбира се,че не

31 45,59%
Отговор в тема
Страница 13 от 18 ПървиПърви ... 391011121314151617 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 432
    Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от darkPaladin Виж мнението
    е тва е единственото смислено нещо дето каза тия деца си имат пълен достъп до марихуана и наркотици взимат и никой не ги спира и това са деца
    и я ми кажи това харесва ли ти?
    А на теб харесва ли ти това, че децата пушат цигари в пъти повече, отколкото трева? Тва не е станало, щото някой е говорил във форумите, че е полезно пушенето на цигари.

Мен не ме кефи тва, че децата имат лесен достъп до дрога. Но още по-малко ме кефи, че децата стават дилъри. Че ги ловят и че им ебават животите за едната детска глупост. Не ме кефи тва, че освен че пушат коз, го пушат друсан, щото дилърите слагат квото си искат в него. Не ме кефи, че им взимат всичките джобни, щото на черния пазар си продават квото искат, колкото искат, за колкото искат. Не ме кефи, че друсат амфети, пико и се напиват, спукват се от бой, вандалстват и свършват в изтрезвителното, болницата или под земята.

Просто намирам марихуаната за по-малкото зло и мисля, че евентуална легализация няма да олесни достъпа до тревата, но дори и да го направи, ще смени по-вредни модерни наркотици, с по-безвреден. А на полицията ще е по-лесно да хванат виновния продавач, отколкото виновния дилър.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

ти от кво си болен бе медицинска цел?
    Аз не пуша с медицинска цел. Има хора, на които ще им е от полза обаче. Не виждам кво общо имам с тях?

от наркомания ето от кво сте болни
    Кое точно те притеснява в това? Че съм пристрастен към марихуаната, колкото съм пристрастен към игрите, форума и цигарите ли? Че не ми се отразява негативно на живота ли? Наркоман съм, но това не ме обижда, това си е мой избор. Ти обаче говориш ли същото за алкохолиците? Обясняваш ли им на тия, дето се събират с приятели да пият по една ракия, че са наркомани? От разум или от емоции ти изхождат приказките?

кви гмо ммо тмо и тн ми пишеш на тебе ще ти дреме повече ако има гмо трева не дали пипера който ядеш е гмо
    Много добре знам за кое, колко ми дреме. Ще ми дреме и за двете. И както съм правил винаги, като влеза в магазина си избирам какво да си купя.

я ми кажи ква е тая тежка дрога евтаназия? кво съдържа имам у нас ц300 нарко дилър ли съм?
    Евтаназия и легализация на тежките наркотици - две отделни неща. Пък и тва беше толкова странично.

и спирта нали е алкохол бе умник
    Тва го казваш във връзка с медицинската употреба ли? Тогава кво ме питаш от кво съм болен, че да пуша? Както алкохолът се ползва за удоволствие, и с лечебни цели, така може и марихуаната.

И, пич, аз може да съм наркоман, ма ти си агресивният в случая. После си ме коментирай, че съм опасен за децата.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    А на теб харесва ли ти това, че децата пушат цигари в пъти повече, отколкото трева? Тва не е станало, щото някой е говорил във форумите, че е полезно пушенето на цигари.

Мен не ме кефи тва, че децата имат лесен достъп до дрога. Но още по-малко ме кефи, че децата стават дилъри. Че ги ловят и че им ебават животите за едната детска глупост. Не ме кефи тва, че освен че пушат коз, го пушат друсан, щото дилърите слагат квото си искат в него. Не ме кефи, че им взимат всичките джобни, щото на черния пазар си продават квото искат, колкото искат, за колкото искат. Не ме кефи, че друсат амфети, пико и се напиват, спукват се от бой, вандалстват и свършват в изтрезвителното, болницата или под земята.

Просто намирам марихуаната за по-малкото зло и мисля, че евентуална легализация няма да олесни достъпа до тревата, но дори и да го направи, ще смени по-вредни модерни наркотици, с по-безвреден. А на полицията ще е по-лесно да хванат виновния продавач, отколкото виновния дилър.
    цигарите не ти оказват влияние на преценката

наркотика си е наркотик и е най-добре да го няма вместо да избираме кой е по-безвреден
    а ти говориш такива глупости че думи нямам

аз съм на мнение че като върнат тухларните и такива като тебе ги пратят там да за един два месеца много бързо ще решим проблема
    ОДИН!!!

Град
    планета на маймуните
    Аз не пуша с медицинска цел. Има хора, на които ще им е от полза обаче. Не виждам кво общо имам с тях?

Кое точно те притеснява в това? Че съм пристрастен към марихуаната, колкото съм пристрастен към игрите, форума и цигарите ли? Че не ми се отразява негативно на живота ли? Наркоман съм, но това не ме обижда, това си е мой избор. Ти обаче говориш ли същото за алкохолиците? Обясняваш ли им на тия, дето се събират с приятели да пият по една ракия, че са наркомани? От разум или от емоции ти изхождат приказките?

Много добре знам за кое, колко ми дреме. Ще ми дреме и за двете. И както съм правил винаги, като влеза в магазина си избирам какво да си купя.

Евтаназия и легализация на тежките наркотици - две отделни неща. Пък и тва беше толкова странично.

Тва го казваш във връзка с медицинската употреба ли? Тогава кво ме питаш от кво съм болен, че да пуша? Както алкохолът се ползва за удоволствие, и с лечебни цели, така може и марихуаната.

И, пич, аз може да съм наркоман, ма ти си агресивният в случая. После си ме коментирай, че съм опасен за децата.
    иди да учиш само трева ти е в акъла

ти си толкова глупав че думи нямам трий поста ако можеш че се излагаш

не използвай думи чието значение не знаеш защото аз съм прилагал евтаназия много пъти и знам не само тълковното значение на някои думи но ги използвам и в практиката

запознай се и с термина наркоза виж кога един пациент е подложен на наркоза и тогава ми говори за лечебна цел
    ОДИН!!!

Нека хората преценят кой се излага, оставям си мнението.

А с теб е очевидно, че на един език не можем да говорим, така че дотука ни беше разговора.

Град
    планета на маймуните
    Нека хората преценят кой се излага, оставям си мнението.

А с теб е очевидно, че на един език не можем да говорим, така че дотука ни беше разговора.
    не пич аз водя монолог със себе си защото твоите думи са думи на наркоман (сам каза че си такъв) те идват от твоята жажда за наркотици ти нямаш обективна преценка
    ОДИН!!!

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    ^

4/10 за старанието.

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    ^

4/10 за старанието.
    опита се ХАХАХА .. още колко ще спорите , че ние 'наркоманите' сме едно нищо?

Rule N.01: Don't feed the trolls.

Мега фен
    Rule N.02: тревата е трол................... и всеки ден тролва мозъци.
    Последно редактирано от defender : 03-26-2013 на 14:24

Мега фен
    Глей за какъв айляк са, ще припадна от кеф.
    Единия говори за религия, къде в библията пише че не трябва да друсаш бре? Къде пише че наркоманите не отиват в рая?
    Другия говори за закони и конституция, без да знае че правителството забранило личната доза се прочу с скандала с коката в тоалетните на парламента... бичат яко кока ама простосмъртните трябва да плащат..
    Морала за мене е другото име на общественото слабоумие... една група хора е точно толкова тъпа колкото най-тъпия в нея.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    не пич аз водя монолог със себе си защото твоите думи са думи на наркоман (сам каза че си такъв) те идват от твоята жажда за наркотици ти нямаш обективна преценка
    И какво от това като са думи на наркоман? Ти изобщо познаваш ли Чавдар или поне чел ли си му мненията? Да, сигурно истината, интелигентността и разсъжденията в тях са дело на наркотиците.

Апф. Ядосах се.

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Апф. Ядосах се.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Апф. Ядосах се.
    Много лесно се ядосваш .................... да не би да си тревопушач.

Мерси, Маги! Я да не й опорочавате думите, че ще ви напуша в изолационни кабинки с подова настилка от естествена тор.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Много лесно се ядосваш .................... да не би да си тревопушач.
    Редовно свивам по един джойнт преди часовете в даскало. Викат ми 'зелено' вече.

Чачи, не ми благодари. Казвам каквото мисля.

Град
    планета на маймуните
    тухларна за вас
    ОДИН!!!

Пайджина фостата затеп.

Град
    планета на маймуните
    Пайджина фостата затеп.
    аз нямам нужда от възпитание
    ОДИН!!!

Мега фен
    Пайджина фостата затеп.
    ^ I second that.

Мега фен
    Българите категорично против легализацията на марихуана

http://healthy.actualno.com/Bylgarit...ws_410225.html

Мега фен

Цитирай Първоначално написано от Pug_306 Виж мнението
    Абе да ви клецам и наркотиците умрели, вземете се напийте, къде къде по-добре е от тези друсалки, занимавате се с простотии !
    Хубаво ще се напием, а като се напием кво става?! Повръщаш. Що повръщаш?! Щото организма ти не понася количеството което си приел и се опитва по някакъв отчаян начин да се пречисти от алкохола. Като се напушиш не повръщаш (освен при голямо количество, което е малоумно и необмислено), не залиташ, имаш контрол над действията.

След 1-2 години всеки 2ри ще започне с тревата, щото поколението пораства. Ще е добре да се легализира, понеже псевдо-дилърите, които продават трева с 3 вида подправки в нея ще спрат да продават и ще отглеждат за собствена употреба. На пазара ще се появи само качествен материал, който няма да е толкова вреден, колкото сегашния. Щото сега ако тръгнеш да си купуваш от някого, трябва да ти е или много близък или сам да си отглеждаш, за да знаеш какво пушиш.

Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от sToyAncHo Виж мнението
    Хубаво ще се напием, а като се напием кво става?! Повръщаш. Що повръщаш?! Щото организма ти не понася количеството което си приел и се опитва по някакъв отчаян начин да се пречисти от алкохола. Като се напушиш не повръщаш (освен при голямо количество, което е малоумно и необмислено), не залиташ, имаш контрол над действията.

След 1-2 години всеки 2ри ще започне с тревата, щото поколението пораства. Ще е добре да се легализира, понеже псевдо-дилърите, които продават трева с 3 вида подправки в нея ще спрат да продават и ще отглеждат за собствена употреба. На пазара ще се появи само качествен материал, който няма да е толкова вреден, колкото сегашния. Щото сега ако тръгнеш да си купуваш от някого, трябва да ти е или много близък или сам да си отглеждаш, за да знаеш какво пушиш.
    ми то и при алкохола се повръща само когато си погълнал големи количества

и тва че имаш контрол над действията добре няма да споря с теб няма смисъл
    ОДИН!!!

Пушил ли си някога, че да твърдиш обратното? И защо да няма смисъл да спориш с мен? По-висш ли си? В спора се ражда истината

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си