- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Татуировките
Какво мислите за татуировките?
Одобрявате ли ги?
Има те? ..и ако имате каква е?
Ако не.. бих те ли си направили?
Болка? Какво ще кажете за нея?
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Какво мислите за татуировките? - готини са
Одобрявате ли ги? - да
Има те? ..и ако имате каква е? - нямам
Ако не.. бих те ли си направили? - бих си направил даже вече съм решил каква ще е само не знам кога ще стане
Болка? Какво ще кажете за нея? - никаква идея
DELETE
Последно редактирано от lamer4e7o : 03-27-2013 на 22:09
Какво мислите за татуировките? - Чрез татус по един или друг начин изразяваш себе си, поне аз така мисля
Одобрявате ли ги? - Ако е нещо със смисъл съм ,,За''
Има те? ..и ако имате каква е? - Нямам.
Ако не.. бих те ли си направили? - Да бих си направил един ръкав, но искам да е нещо значимо за мен.
Болка? Какво ще кажете за нея? - Ние мъже ли сме или какво?
Харесват ми принципно, но много зависи от татуса и идеята.
Да.
Имам, започнат ръкав.
Бих си направил още (даже живот и здраве в до седмица - две).
Ами аз търпя на болка, пък и не ме болеше.
Не ми харесват особено и не бих си направила. Но на който му харесват, да си прави.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Какво мислите за татуировките? Харесват ми
Одобрявате ли ги? да
Има те? ..и ако имате каква е? Имам, надпис
Ако не.. бих те ли си направили? Бих си направила и още като цяло
Болка? Какво ще кажете за нея? Мен ме боля и то не малко, но доколкото знам на всяко място и при всеки човек това е индивидуално. Зависи и от прага на болка.![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Какво мислите за татуировките? - Едно 95% от всички, които съм виждала, са покъртително селяндурски и грозни. За мъж бива, даже има някои адски секси изпълнения, ама за жена ми е много грозно. Изключително, изключително рядко ми харесва татус на жена.
Одобрявате ли ги? - Е, който го влече, да се шари.
Има те? ..и ако имате каква е? - Нямам.
Ако не.. бих те ли си направили? - Не бих. Като бях малка, сигурно към 15-17, ми беше голям мерак, сега съм изключително благодарна на нашите, че не ми разрешиха. Представата ми за 'жена' и 'дама' е коренно променена.
Болка? Какво ще кажете за нея? - Знам, че зависи от мястото, ама аз каквато пъзла съм станала последните години, няма да го изтърпя.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Какво мислите за татуировките? - Харесвам ги,що се отнася до мъжете.И аз не одобрявам жена с татус,освен ако не е нещо съвсем мъничко и нежно.Т'ва жена с ръкав,или цялата татурана...никак не ми допада.
Одобрявате ли ги? - Както казах по горе,да,но за мъже.
Има те? ..и ако имате каква е? - Не
Ако не.. бих те ли си направили? - Да,малко надписче на ръката,което значи доста за мен)
Болка? Какво ще кажете за нея? - По принцип не търпя на болка никак,но за 30-40 минути мисля,че мога да се прежаля![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Какво мислите за татуировките? - Готини са
Одобрявате ли ги? - Да
Имате? ..и ако имате каква е? - Надпис
Ако не.. бих те ли си направили?----
Болка? Какво ще кажете за нея? - Не е нещо кой знае какво
Моето компетентно мнение е следното : Не си правете татус , ако не сте изключително изцепени и корави , иначе няма абсолютни никаф смисъл да си правите
Какво мислите за татуировките?
- Нищо не мисля.
Одобрявате ли ги?
- Да.
Има те? ..и ако имате каква е?
- Все още нямам.
Ако не.. бих те ли си направили?
- Да. Скоро, много скоро.
Болка? Какво ще кажете за нея?
- Не ме притеснява.
И спря да се върти за миг земята..
^ не .АМа кат искате си прайте татуси и бъдете някфи неоформени мишоци, красотата на татуса няма да си личи на 100 % ,
Какво мислите за татуировките? - Начин да изразиш себе си или да запазиш някой спомен
Одобрявате ли ги? - Разбира се,всеки има право да слага на тялото си каквото мисли за добре
Има те? ..и ако имате каква е? - Имам като тази в подписа ми,сега ще я пооправям и това ще ми е началото на ръкава..но аз вече я имам от 2 години и все я оправям и правя ръкавадобре че обикновено нямам пари,че вече щях да съм с 10 татуса
Ако не.. бих те ли си направили? - ]ще си правя и още
Болка? Какво ще кажете за нея? - Не е толкова страшно,повече ме изнерви това че беше час и нещо,иначе няма нищо толкова фрапантноЕ,сега на един познат като му правиха на гърба(като му я повтаряха по-точно) и му прилоша,така че си зависи и от човека.
>>DjBelev<<
Какво мислите за татуировките? - харесвам ги, стига да са направени професионално
Одобрявате ли ги? стига да имат някакъв смисъл за човека, който ще ги носи цял живот, да.
Има те? ..и ако имате каква е? нямам за сега
Ако не.. бих те ли си направили? да, обмислям го от някво време и като стана независима и си имам мои си пари мисля да си направя. най-вероятно ще е нещо с дъга, което си е сложно, тъй като за сега не мога да намеря дизайн, който да ми хареса и да не изглежда като нашарено от дете рисунка
Болка? Какво ще кажете за нея? болката е временна, татуировката и смисълът й - вечни.
Какво мислите за татуировките? - Обожавам ги!!!
Одобрявате ли ги? - Що за въпрос!? Разбира се, че ДА!!
Има те? ..и ако имате каква е? - Не
Ако не.. бих те ли си направили? - Разбира се, но първо трябва да стана пълнолетно, защото родителите ми са на мнение, че ако е трябвало съм щяло да се родя нарисувано....
Болка? Какво ще кажете за нея? - Не знам какво да очаквам. Като му дойде времето ще видим боли ли или не![]()
Какво мислите за татуировките? - Обожавам.
Одобрявате ли ги? - Много.
Има те? ..и ако имате каква е? - Не още.
Ако не.. бих те ли си направили? - Мда, за сега 2 идеи имам.
Болка? Какво ще кажете за нея? - Ако искаш да имаш, трябва да се примириш с болката и да я изтърпиш.
Харесвам татуировките, НО не одобрявам кича. Някои прекаляват. Това си е техен избор де, това, че на мен не ми харесва нещо не е фактор. Просто смятам, че трябва да имаш причина да си направиш. Най-важното е обаче да има смисъл в рисунката.
Имам 2. А болката изобщо не е силна, но явно си е до човека.
zavisi kakva e tatoirovkaa,nqmam no iskam i ako si napravq shte e pulzqshti cvetq po bedroto a zashto ne ot krusto do sredata na bedroto
Какво мислите за татуировките? Кефят ме много.
Одобрявате ли ги? Разбира се.
Има те? ..и ако имате каква е? Нямам.
Ако не.. бих те ли си направили? Да.
Болка? Какво ще кажете за нея? Ще изтърпя...
na lqvata ruka ee qka...