.
Отговор в тема
Страница 39 от 436 ПървиПърви ... 293536373839404142434989139 ... ПоследнаПърви
Резултати от 951 до 975 от общо 10898
    Цитирай Първоначално написано от Тамии ..^^ Виж мнението
    Честно да ти кажа не знам кое е по-добро. Имам само тоника, лечебния коректор и гела, но го няма в този каталог. Но смятам, че което и да поръчаш няма да съжаляваш.
    Мммм и аз ще си взема тоника и без това имам друга маска на Орифлейм

Josefinne Не съм ползвала скоро тампони,не чувствам нищо странно иначе,ще видя следващата М.

Супер фен Аватара на girl91
    Какви са ви впечатленията от BB крема на Гарниер за комбинирана към мазна кожа? Контролира ли омазняването? Кожата на лицето ми доста бързо "лъсва" като съм навън. Нямам кой знае какви неща да прикривам.

Момичета, как се казваше тая мацка, че не мога да й намеря канала в youtube? http://24.media.tumblr.com/4b72978fb...kl4yo1_500.gif

florescentia

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    Здравейте. В България продават ли се шампоани на Guhl? Мерси
    (#) ...thats a cookie...

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от girl91 Виж мнението
    Какви са ви впечатленията от BB крема на Гарниер за комбинирана към мазна кожа? Контролира ли омазняването? Кожата на лицето ми доста бързо "лъсва" като съм навън. Нямам кой знае какви неща да прикривам.
    Не си го взимай ако ти е мазна кожата. Само веднъж съм го пробвала, но даже и на мен, дето съм с нормална кожа ми се стори малко мазен. По-добре ползвай пудра.

В каталога на Орифлейм сега са пуснали на намаление 6 лв крем, който прави кожата да не лъщи. Не е ББ крем, а просто крем, но сигурно е хубав, защото е от тази серия, от която съм страшно доволна. Мисля да си го взема.

Аз пудра си използвам, в началото матираше за дълго време, но в последно време по-бързо "лъсвам". Исках да си взема нещо по-леко и не толкова покривно за eжедневна употреба. Иначе съм запланувала да си взема фдт Мanhattan powder mat да го пробвам.

^Този в черната опаковка ли? Ако е същия,аз преди го ползвах и бях мнооооооого доволна!

Да, в черната опаковка. До сега не съм си взимала. Само няколко пъти съм пробвала цветовете от тестери на ръката, не знам дали ще нацеля цвят, който ще ми пасва, но пък не върви да се мацам в магазина по лицето...

На мен ми стоеше много естествено ,много беше покривен също,но от пубертета (ползвах го преди 3-4 години ;д) ми стана суха кожата на места и не беше подходящ за съжаление

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Аз пудра си използвам, в началото матираше за дълго време, но в последно време по-бързо "лъсвам". Исках да си взема нещо по-леко и не толкова покривно за eжедневна употреба. Иначе съм запланувала да си взема фдт Мanhattan powder mat да го пробвам.
    База ползваш ли?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Някоя от вас да е виждала тъмно сини обувки на висок ток (отворени) и чантичка (от тези пликовете,но не много голяма) също тъмно синя..за Стара Загора или Бургас става въпрос,не съм и от двата града,но за бала ми трябват,миналата седмица обиколих и двата мола в Стара Заагора и не си намерих..
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

^ Аз едвам си намерих тъмносини обувки, които да ми харесат и да са удобни. Даже не са ми и много удобни, ама нямах избор. Уж големи зареждания ще има за баловете а-у, а всичко е в черно, червено, сребристо и златисто. С голяма мъка си намерих и в цвят нюд. Тъмносиня чантичка, която да е със същия цвят като обувките (да не говорим за материя), отдавна се отказах да търся. Голяма късметлийка ще си, ако си намериш. По центъра има доста магазини за обувки, ама не знам дали са зареждали нови модели, аз ходих началото на месеца (говоря за Бургас). Виж и в Дайхман. Миналото лято имаше хубави модели, но не съм ги оглеждала много, защото ходих за кецове и ботуши основно.

florescentia

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от slynchoo Виж мнението
    Някоя от вас да е виждала тъмно сини обувки на висок ток (отворени) и чантичка (от тези пликовете,но не много голяма) също тъмно синя..за Стара Загора или Бургас става въпрос,не съм и от двата града,но за бала ми трябват,миналата седмица обиколих и двата мола в Стара Заагора и не си намерих..
    Какъв цвят ти е роклята?
    Everything changes, but beauty remains ...

Тъмносини обувки съм виждала единствено в един магазин в Асеновград. Бяха тип сандали, такива с каишки, ии имаха и в същият цвят чантичка като комплект.

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Цитирай Първоначално написано от xagonyx Виж мнението
    Момичета, как се казваше тая мацка, че не мога да й намеря канала в youtube? http://24.media.tumblr.com/4b72978fb...kl4yo1_500.gif
    http://www.youtube.com/user/grav3yardgirl - на мене ми е крайно отвратителна обаче

^ Мерси И на мен ми е мнооооого лигава и истерична, но има някои дрехи, които адски много ми харесват, и искам да видя дали има нещо, което ще мога да използвам като идея или съчетание.

florescentia

Супер фен Аватара на zoreto
    Моля, някой ако знае хубав лак за коса, с много силна фиксация да сподели марка, защото моята коса е ужасно мека и се хлъзга ,защото ме накъдриха днес и съм с лак на тафт зелен с супер фиксациия, а вече почват леко да ми падат къдриците. Лак или някакъв друг стилизиращ продукт, много да държи

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Какъв цвят ти е роклята?
    Роклята ми е светло синичка,като на места леко прелива със светло зелено.Обиците ми имат сини камъни и сини пера,затова искам и обувките,и чантата ми да са в този цвят.

xagonyx ох,ти поне си си намерила обувки.Аз обиколих цяла Стара Загора и нищо,не ми се иска да съм със затворени обувки,а по принцип тъмно сини такива затворени са по-лесни за намиране.Ще посетя Бургас към средата на април,дано тогава имам късмет,че иначе..многооо лошо!
    Последно редактирано от slynchoo : 03-29-2013 на 18:41
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Някаква идея как обувки, които са ми малко големи, да ми станат по мярка?
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

obichampizza
    Guest
    Как да направя тема ?

Голям фен Аватара на Deni_028
    Цитирай Първоначално написано от obichampizza Виж мнението
    Как да направя тема ?
    Над темите в съответния раздел пише в един червен правоъгълник "Публикувай нова тема". Натискаш там, пишеш заглавието и съдържанието на темата и готово.

slynchoo - моите са затворени, отворени никъде не видях. А тъмносини имаше точно 2 модела, но едните бяха без платформа отпред и бяха много нестабилни.

florescentia

Съществува ли масло от чаено дърво на Икаров? И въобще има ли масло от чаено дърво по аптеките, няма значение марката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си