- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Какви са ви впечатленията от BB крема на Гарниер за комбинирана към мазна кожа? Контролира ли омазняването? Кожата на лицето ми доста бързо "лъсва" като съм навън. Нямам кой знае какви неща да прикривам.
Момичета, как се казваше тая мацка, че не мога да й намеря канала в youtube? http://24.media.tumblr.com/4b72978fb...kl4yo1_500.gif
florescentia
Здравейте. В България продават ли се шампоани на Guhl? Мерси![]()
(#) ...thats a cookie...
http://www.google.bg/imgres?um=1&hl=...32&tx=59&ty=57 Някой ползвал ли го е![]()
Аз пудра си използвам, в началото матираше за дълго време, но в последно време по-бързо "лъсвам". Исках да си взема нещо по-леко и не толкова покривно за eжедневна употреба. Иначе съм запланувала да си взема фдт Мanhattan powder mat да го пробвам.
^Този в черната опаковка ли? Ако е същия,аз преди го ползвах и бях мнооооооого доволна!
Да, в черната опаковка. До сега не съм си взимала. Само няколко пъти съм пробвала цветовете от тестери на ръката, не знам дали ще нацеля цвят, който ще ми пасва, но пък не върви да се мацам в магазина по лицето...
На мен ми стоеше много естествено ,много беше покривен също,но от пубертета (ползвах го преди 3-4 години ;д) ми стана суха кожата на места и не беше подходящ за съжаление![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Някоя от вас да е виждала тъмно сини обувки на висок ток (отворени) и чантичка (от тези пликовете,но не много голяма) също тъмно синя..за Стара Загора или Бургас става въпрос,не съм и от двата града,но за бала ми трябват,миналата седмица обиколих и двата мола в Стара Заагора и не си намерих..
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
^ Аз едвам си намерих тъмносини обувки, които да ми харесат и да са удобни. Даже не са ми и много удобни, ама нямах избор. Уж големи зареждания ще има за баловете а-у, а всичко е в черно, червено, сребристо и златисто. С голяма мъка си намерих и в цвят нюд. Тъмносиня чантичка, която да е със същия цвят като обувките (да не говорим за материя), отдавна се отказах да търся. Голяма късметлийка ще си, ако си намериш. По центъра има доста магазини за обувки, ама не знам дали са зареждали нови модели, аз ходих началото на месеца (говоря за Бургас). Виж и в Дайхман. Миналото лято имаше хубави модели, но не съм ги оглеждала много, защото ходих за кецове и ботуши основно.
florescentia
Тъмносини обувки съм виждала единствено в един магазин в Асеновград. Бяха тип сандали, такива с каишки, ии имаха и в същият цвят чантичка като комплект.
http://www.youtube.com/user/grav3yardgirl - на мене ми е крайно отвратителна обаче
^ МерсиИ на мен ми е мнооооого лигава и истерична, но има някои дрехи, които адски много ми харесват, и искам да видя дали има нещо, което ще мога да използвам като идея или съчетание.
florescentia
Роклята ми е светло синичка,като на места леко прелива със светло зелено.Обиците ми имат сини камъни и сини пера,затова искам и обувките,и чантата ми да са в този цвят.
xagonyx ох,ти поне си си намерила обувки.Аз обиколих цяла Стара Загора и нищо,не ми се иска да съм със затворени обувки,а по принцип тъмно сини такива затворени са по-лесни за намиране.Ще посетя Бургас към средата на април,дано тогава имам късмет,че иначе..многооо лошо!
Последно редактирано от slynchoo : 03-29-2013 на 18:41
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Някаква идея как обувки, които са ми малко големи, да ми станат по мярка?
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Как да направя тема ?
slynchoo - моите са затворени, отворени никъде не видях. А тъмносини имаше точно 2 модела, но едните бяха без платформа отпред и бяха много нестабилни.
florescentia
Съществува ли масло от чаено дърво на Икаров? И въобще има ли масло от чаено дърво по аптеките, няма значение марката.