- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Гледахте ли Куката при Карбовски
Току що свърши интервюто по тв7
Не можах да хвана цялото интервю, само последните дестина минути.
Куката почти щеше да се разплаче заради положението в България и бедността, която става все по-голяма, каза, че ако не бил той майка му щяла да умре от глад, каза" Мамка ви на всички, честни българи, които се оставихте да ви мачкат и лъжат" "Мамка ви на всички демагози и политици" "Мамка ви" и показа среден пръст на камерата.
Беше наистина много искрен, евала
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 03-31-2013 на 15:12
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Не, ама ще го гледам като излезе в нета..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз го изгледах цялото, той се е попроменил от катастрофата и явно доста размишлява напоследък, но финала който даде на предаването и средния пръст си бяха точно на място.
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
Вече излезе: http://tv7.bg/predavaneto//video/?id=9707688
Законът е закон,
но той врата в полето е
ОГИН ДА ГИ ГОРИ ТВ7 И БАРЕКА, ЗАЕДНО С ЦЯЛАТА ИМ ЛИЖЕЩА ЛАЙНА БАНДА ! 3 БЕЗ 15 ЕВРЕИТЕ НА МЕСО !
n00bs
На подлогата бареков искам да му пожелая нещо, което пак чух по тв7 като пожелание за турският съдия на мача Дания-България, но дано тая участ застигне и Бареков
ПОЖЕЛАВАМ НА БАРЕКОВ ПОТНИ НЕГРИ ОТ ПЛЕМЕТО БАНТУ ДА МУ ШЕПНАТ МРЪСОТИИ НА УШЕНЦЕ, ДОКАТО МУ ПРАВЯТ КОЛОНОСКОПИЯ С ЛИЧНИТЕ СИ КОЛОНОСКОПИ
Законът е закон,
но той врата в полето е
Имам чувството, че през цялото време му беше заседнало топче в гърлото и беше готов да се разплаче..![]()
4XCOKИ
btw на тоя скуката, като му чух гласа, си викам тоя пък какъв гангстер играе в сериала![]()
n00bs
скрий се бееее
4XCOKИ
Законът е закон,
но той врата в полето е
Не съм, но събрах десет минуса за десет минути, когато коментирах същия клип в бокса.
Тоя друсалник не беше в час, утре сигурно ще участва другаде, за да може да си върне думите назад.
Сега осъзнах.. че заглавието на темата е леко тъпичко.. защото той точно това не иска..
Не иска да го свързват с образите му на сцената/екрана..
4XCOKИ
в клуба си денсим като кукукукукукукуккккукукуку кукатаааааааааа![]()
Тоя papugai е бахти и смешния трол, винаги фейлва яко. За 1 секунда го разконсперирах в дата.бг и го направихме на 1 стотинка с колегите...![]()
На майка си пyтката си разконспирирал, ебати малоуника си.
Регвам се със същия ник, а не като няква шаврантия както си ти. Понеже сте ме направили на 1 стотинка та ви се наложи да ревете на модовете да ме баннват, защото сте пълни тъпаци, които мислят с гъзовете си, а останалите олигофрени ви слушат сякаш нещо разбирате.