.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    nemezanimavai
    Guest

На единият ден ме обича на другия не

Здравейте искам да попитам какво да правя. Значи много обичам приятелката ми и тя казва че ме обича но наскоро ми призна че на единият ден ме иска обича ме на другият ден не изпитва нищо. Моля ви помогнете

С кое да ти помогнем по-точно? Малка е, не знае какво иска, и определено не те обича.

nemezanimavai
    Guest
    Какво да правя?

Явно и тя не знае какво иска. Ама то е така при момичетата, дето яко ги друса пубертета, а и не мисля, че и ти я обичаш истински. Говори с нея. Ние не можем да ти кажем какво да правиш.

Цитирай Първоначално написано от nemezanimavai Виж мнението
    Какво да правя?
    Нищо. Не можеш да промениш факта, че тя е недорасла и още не може да се оправи с чувствата си.
    Няма как един ден да те обича, а на другият- не.

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Явно сте още малки за чувства. Извеждай я повече навън, разхойдайте се,ходете по кафета, забавлявайте се, срещайте се и с приятели и компания, и може би нещата ще са наред.
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Голям фен Аватара на sneering
    Опитвай се само да спиш с тях и не се влюбвай, и ще видиш колко ще си опростиш живота откъм кофти настроения.

Разделете се
    Бившата ми беше така на приливи и отливи - днес може силно да иска да е с мен, а утре ще ме сложи точно на х*я си (не че го има де ). Около Коледа ми каза, че съм едно от най-хубавите неща, които ѝ са се случвали, на НГ скъсахме по нейно желание, а 2-3 дена след това ми обясняваше, че ме обича
    Така и не разбрах, дали просто не е била наясно със себе си, кво чувства или наистина не ме е обичала, а ги е говорела тия неща, за да ме задържа крей нея, но направих точно това, което ти препоръчвам и на теб - отдели се от нея
    Няма смисъл да си с човек, който не ти дава поне емицоналната сигурност, че е край теб, че те разбира и че си значим за него. Ще постоиш известно време сам, понякога ще ти е кофти, но така даваш шанс на друг човек да открие своето щастие в теб, да те цени и да се разбирате
    offtopic: спомням си веднъж, как ме беше натоварила с поредния си епизод, дето не мога да разбера, с кви намерения идва при мен и ѝ казах, когато се срещаме, да носи по 1 маргаритка, че да мога да разцъквам едно "обича ме, не ме обича"
    Последно редактирано от r0073x : 03-31-2013 на 15:38

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не знае какво иска и на нещо сериозно с нея не се надявай.

Детски истории.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Кой глупак обича и не обича през ден
    Поговорете ако нещата са по сложни се разделете .

Мега фен Аватара на Chacho
    Помоли я 2 дни да те обича, а следващите 2 дни - не. Така можеш да си хванеш работа с 2/2 смени и да живеете като щастливо семейство.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Помоли я 2 дни да те обича, а следващите 2 дни - не. Така можеш да си хванеш работа с 2/2 смени и да живеете като щастливо семейство.
    хахаха,а пък ако си намери още една такава...ще има 2 различни жени през 2 дена

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Не те обича.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си