- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спамо-чат
Аз винаги съм много привлечена от мъже-телци, но за мен значат само едно - бягай далеч! :д
Дриймър , жанр?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз съм скорпионче![]()
Купех си обувцици и много им се кефя <3 <3 дълго и ги търсих и накрая ги намерих супер доволна съм
Пфф с риск да ме сметнете за побъркана ама на мен този Сексът и градът никога , не ми е харесвал :O гледала съм от 1 сезон 4-5 епизода и тоав беше![]()
![]()
А Миранда наистина е сладуранка и с Орландо си отиват мноог макарче той не ми е кой знае колко симпатичен![]()
секси са, но аз с тях не бих могла да имам никаква връзка - като станем от леглото и се изпокарваме :Д
Hitch например гледала ли си?? днес мисля да си го пусна за пореден път : )
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
филмът си е много готин! :Д А Ева Мендез е страхотна. Напоследък все препоръчвам на хората един филм на един немски рапър и никой не ми се навива да го гледа, а той е много зареждащ!![]()
Мисля и Малена да си пусна тея дни...
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И аз съм скорпион :Д
Благодаря ви за стабилното включване за тея дневници, ама ще ги пропусна. Минали сме покрай пубертета![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Мда, най-добрата ми приятелка е телецот 4 годишни.... асцедента ми е дева...а колкото до мъжете-телец, няма други като тях, наистина сексапилни и властни мъже, но......последната една година плаках заради едно теле
дълга история, както и да е...вече е минало.
Аз съм рибки :33 Най-добрите ми приятели са овни ; дд
Иначе СиГ , го обожавам ; дд Мисля , че почти няма епизод, който да съм пропуснала
абе я някой да ме светне как ги определяте тия домове, асцеденти и тн :Д аз знам само че съм си дева
иначе някой беше споменал за сода и пръстени в борбата с акенто, ама сте баси спамерските и не ми се рови толкова назад :Д така че ще съм благодарна, ако мацката пак каже какво точно прави
моят асцендент е дева - тоест всичко, което аз НЕ съм :Д аз съм типичен скорпион.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Асцендента, за да разбереш какъв ти е, трябва да знаеш точно в колко часа си родена (мисля, че това беше най-важното). Има такива сайтове, намери някой и си го изчисли там :Д
Моят е рак.
Имаше един сайт, от който си изчислих асцедента, домове, планети и т.н...ама не се сещам как се казваше.
Днес пак не съм в настроение. Ще се налага да си намирам работя лятото на шибаните шибани Златни. Мразя ги.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз преди малко си видях асцедента в един сайт и се оказа, че е овен ; дд
^Аз пък обожавам Златните , само че рядко ходя ; д
Аз напук на всякакви хороскопи много се мразя с един определен стрелец, нищо че зодиакално трябва да се обичаме :Д
Легнах в 11 станах 19, чудесно си оправих режима :Д
Моя асцедент е везни, на друго място дева-като зодията ми...
Деми Ловато е една сред малкото пеещи на живо перфектно, както в оригиналните песни и е с невероятни звукови данни, вдъхновение ми е(full spam)
Ахахаха, и аз съм телче и приятелят ми е телче.
Ние телците сме много мили хора докато не ни ядосате.![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Това със зодите са глупости всеки човек си има характер и индивидуалност аз , че съм скорпион уж от по студените съм толкова емоционална![]()
Искам и аз фитнес<3
http://www.beinsadouno.com/old/astro...nt.php?calc=ok Щом Габрово е написано там Габраво, логично би трябвало този да е ментето...Да вземем под внимание също и фактът, че всички останали сайтове са на мнение, че асцедентът ми е везни........
http://lubomir.name/bg/html/anoaiaaiouo_ii_ciaoe.html тука асцедентът ми е везни
http://astrogalaxy.info/ascendant/ Тука пак ми е везни....