- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
Аз доста късничко го виждам, извинявам се за което. (Защо във форума няма известия като ти цитират ника, както във фейсбук...)
Не знам защо някои го определиха като селска постъпка. Аз не виждам нищо лошо. Далеч съм от мисълта, че е направено по този начин, за да се "хвалят", по-скоро момчето е искало да накара приятелката си да се почувства специална. Изключителни адмирации към него, че на тази възраст е взел отговорното решение за брак, особено имайки предвид, че в днешно време почето около неговите години са все още неориентирани мамини синченца, невиждащи по-далеч от носа си.
И все пак, аз не бих искала такова предложение, защото съм много скована в емоциите си пред хора, а в такъв момент (дано да ми се случи) бих искала да изживея всичко.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Рядко случвало се е. Не е даже от време на време. Просто не съм желан още преди да започна разговор.
Много ме мързи да я оборя тази клиширана тема,но обещавам ще го направя.
Аа лоши сте жените в кръга на шегата разбира се . Пробах да разходя на един познат кучето покрай Борисовата да ловувам малко събота и неделя то наполовина си е мое че май повече време аз прекарвам с него както и да е. Много сладък ротвайлер не е верно че са лоши зависи как ги стопанисваш. Та веднага скивах няколко мацки да си разхождат кучетата. Първия проблем беше че повечето не бяха сами но видях първата дето беше сама с куче играчка и оставих моя четириног приятел да се завърти покрай териерчето и аз съответно да си лафя с нея отначало за кучетата. Тя ми каза че съм чикиджия като и казах ако иска да се видим някой път. Тази поне се заприказва ама останалите не искаха да си лафят даже.
Добре, не мога да разбера на какви момичета попадаш или как говориш с тях по-точно??В смисъл, как трябва да си се държал, как трябва да си говорил, за да ти каже, че си чикиджия чак. Повечето момичета биха си измислили причина ако не искат или дори директно да те отрежат, ама да ти каже така? Много интересно..
![]()
Аз си мисля, че се опитва да троли нещо, но всъщност...действително си е ретард.![]()
Брат ми, aко напишеш и книга лично аз " ша дода и ша та нацилувам бре" XD Супер як си и за тва не обръщай внимание на @&*#$&те хайтъри- те са ти под нивото B-D
Лелее не може да бъде Адел е на 24 години а аз си мислех че над 40 прилича на леличка. Тия англичанки верно са грозни.
Темата запада изключително много...
Нека поговорим за секса. Има много литература как се прави ( или как не се прави ) , но за целите на нашата тема ще приемем , че за да правиш секс повече от 1 път с момиче , трябва да имаш определени умения.Макар и да са необходими , няма да се спираме на тях.Много момчета си мислят , че ако успеят да закарат момиче у дома , ще се кърти мазилката.Не е така в повечето случаи.Ключов момент , за да извършиш "прекрасното" с поредното момиче ( много , от които не стават за нищо друго ) е ЛМР ( съпротива в последната минута ) . Ако си се запознал с момичето още същата вечер , шансовете са доста големи да трябва да преминеш и през тази последна пречка. Дори момичето да знае , че е дошла с теб , за да бъде ебана пак ще играе роля и ти трябва да и помогнеш да преодолее колебанията си.Пуснете си филм , но докато върви той ,ти не трябва да не действаш.В много случаи го спираме и се почваме.Как да преминеш към чукането ? Започни да я докосваш и целуваш по шията.Кажи и че е прекрасна и искаш да и се насладиш.В НИКАКЪВ СЛУЧАИ НЕ СПОРИ С НЕЯ, СЪГЛАСЯВАЙ СЕ , НО ПРОДЪЛЖАВАЙ КЪМ ЦЕЛТА.Ако съпротивата стане прекалено ужесточена , пусни си мач и гледай или цъкни игра.Бий и пълен игнор и ако си играл добре преди това, сама ще дойде при теб.
Бях казал , че няма да пиша за секса , но ще се отклоня малко.Жените са курви и обичат животински секс.Искат равноправно отношение извън спалнята , но в леглото им харесва да са подчинени и доминирани ( справка - 1xy теми във форума ).Достави си максимално удоволствие и по този начин най-верочно ще и хареса на нея.
Н.Б.( нота бене ) Винаги , ама наистина вингаи ползвайте презервативи.Момичето , с което спиш е курва и не знаеш колко са я ебали преди теб ( или кво са имали ). Имах неблагоразумието да правя секс с красиво момиче без презерватив и оттогава насам имам проблеми периодично = > ВИНАГИ ПОЗЛВАЙТЕ ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТАВА не за да не забременее тя , а за наша безопасност ( дори вие да имате нещо , тя може да има по-кофти болест = > ПОЛЗВАЙТЕ КОНДОМИ ).
След като свършихме с теорията , време е за случка от последните дни.Да направим несъществените факти кратки , с 2 момичета ( едната 8 , другата 9 ) в един приятел.Бях се запознал с тях предната вечер в един парк и реших да ги поканя и 2те в моя приятел , за да намаже и той.Алкохолът върви , лафът върви , музиката гърми и с уинга си разправяме ДХВ истории един за друг ( отново е емпирично доказано , че е по-добре да се хвалиш не сам , а други ).Налазвам 9ката , леко кино и постепенна ескалация.Игра по учебник.Усещам какво ще става и започнаха неприятните моменти.Уингът е натурален играч с огромен опит , обаче нещо не му върви.Другото момиче не му пуска повече от танци , а се държи протекционистично спрямо моята.Пиша му смс да се разберем , идиотът не си чува телефона.Питам го колко е часът да се усети....излизаме на терасата 2мата и почвам да му се карам: идиот , занимавай я , бла-бла ( то в последстиве се оказа , че момието е от типа " куче" , които мразя наистина много ..).Накарах го да изведе и 2те мастии ( неговото куче и кокблокващата кучка ) на разходка и да се оправям аз с моята.Възбудих я доста, ръцете под дрехите, скубане на косата,езици навсякъде....вика ми:Много добре се справяш.Мацката е готова, всичко се нареди.Ще я карам към спалнята.Найс джоб,ама започнаха проблемите.Това, което пропуснах да кажа е, че с мацката имам страшен актакшън, но нулева емоционална връзка и доверие(липсата на комфорт е сериозна предпоставка за ЛМР).Бъркам и където искам , обаче опитам ли се да и сваля прашките ми прилагаше блок за какъвто и Скалата би и завидял.Ощо по-гадно другата мастия се върна преклаено бързо от разходката и хептен стана кофти.Пратих мислено поздрави на майката на приятеля ми , че не помага.Бях пил малко повече от необходимото и не успях да анализирам ситуацията.Викам и обличай се и да ги видим влюбените гълъбчета какво правят.Смее се и отиваме.Почти час кино и и викам " хайде в спланята да спим" Същата история отново , не ми дава да я наеба. Обръщам се на другата страна и тя ме налазва , но пак няма секс....Много се изнервих ( паля се много лесно при какъвто и да е отказ ) , ама усещах , че ако го покажа , няма да еба. В тоя случай , ако искаш да правиш секс същата вечер , вариантите са 3 : 1) лижеш я - отпада , не го правя тва. 2 - хващаш и ръката и я поставяш в боксерките си - не става , правихме го. 3) натискаш я без да и даваш много , много право на избор.Поех отговорността и продължих нататък и в крайна сметка стана прекрасното.
Нещата , на които трябва да обърнете внимание :1 ) момичето очевидно нямаше цикъл ; 2) типичен пример за анти-слът дифенсе - страхува се , че ако се скара с приятелката си , ще каже на познатите им , че се е ебала с мен на първата вечер ( много тъпа мисъл , защото приятелката и не знаеше какво правим ние в другата стая , където сами прекарахме доста време.Нито би ми пукало да и сложят етикет " курва " 3 ) преди самия акт имаше реплики от рода на " не , не , спри , ккаво правиш " , но езикът на тялото и говореше друго.Очевидно не бъдете идиоти.За съжаелние по българското законодателство изнасилването е тежко престъпление ( ако изобщо може да изнасилиш момиче ) и съветвам начинаещите , които не могат да определят длаи наистина се дърпа , да не правят ексерименти , че може да свършат зле.
Просто поеемте отговорност , нека тя не се чувства отговорна от това , което ще стане и се насладете максимално.Жените го усещат и това се прехвърля върху тях.
Писането на интересни теми ме успокоява повече от четенето на хубави книги , яко
^
При такива дето много се дърпат на думи, а езикът на тялото е противоположен помага и алкохол/трева. Алкохолът повече. Даже, ако можеш да правиш коктейли - прави, че сладкото по-лесно влиза. Научаваш няква рецепта за коктейл с бая алкохол и силен подсладител - от ония концентрати дето се месят с вода 50-100 милилитра за 2 литра сок, ти ще сложиш 100тина милилитра в чаша за 400-500, останалото 2-3 вида алкохол и натурален сок. Ако обичат чисто да пият взимай от подсладените водки - абсолют ванилия, или ако не ти се дават пари вземи зелен Немирофф, по евтин е, ама е добър. Ром с кола също е вариант, ама ако сложиш съотношение, което е в твой интерес ще усети, че е силно и по-бавно ще го изпие. И все пак трябва да се внимава, щото ако е овца щи оповръща апартамента, а мъртвопияно момиче не е готино да се ебе, по принцип, а да не говорим ако ще правиш секс за първи път с нея.
Ако решиш за коктейла първо го пробвай на теб, щото веднъж издрънках 3 големи уискита и след тва ми направиха такъв коктейл с 200мл - 100 водка 100 джин, останалото концентрат и портокалов сок. Изцоцах го за 10-тина минути и след тва час и нещо повръщах. Така че го пробвай на теб и тогава предлагай скоросмъртника ;д
Последно редактирано от umri : 04-14-2013 на 16:24
Temet Nosce
벨야카
Последно редактирано от PinkPan7her : 04-14-2013 на 21:51
От тая наука човек може много да извлече за подобряване на съществуването си, ако я възприеме правилно, но цялата схема с "ся опенвам, после нег, ескалация, клоуз.." много ми идва.
Към момичетата: не го плюйте него, а тия, които толкова не уважава и храни, а те му пускат. Щото добрите момчета, на които всяко момиче се възхищава платонично са или необвързани, или зарязвани, а лошите, които много се плюят - ви ебат пичките. Един вечен парадокс.
Temet Nosce
벨야카
Глупости.
Такъв, дето бих го плюла, няма да го пусна близо до себе си в радиус 10 метра.
От момента, в който започна с общия знаменател, ме изгуби.
Много сте милички. Сериозно,кефите ме...
Сори за Офтопика,
Иначе съм съгласна тук с Ина, няма такъв,кото да храня и после да го допусна до себе си. не ми се е случвало,съмнявам се и да ми се случи.
maDamn
общ знаменател = всички
ПОВЕЧЕТО ≠ всички ===>>> не съм те изгубил. юАР ин денаял
granger, ти няма да го направиш за един и същ човек. Ще плюеш един човек, който отговаря на определен тип, а после ще легнеш с друг, който е като/подобен на него. Не говоря за теб конкретно, а по принцип.
Temet Nosce
벨야카
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Кефи ме как момчета обясняват момичетата какво щели да направят. Баси самочувствието.
Джоли, що бе, аз съм пила и ме отряза точно толкова, колкото щеше да ме отреже, ако си го бях забъркала сама. Вероятно следващите 3 питиета имаха нещо общо с това :д
Това в домашна обстановка, в бар - абсурд, освен ако въпросният не е барман и не виждам какво прави точно пред мен.
не лягам с мъже,които не познавам,няма шанс да се 'забия' ,с някой,чието поведение ме отблъсква.
maDamn
Много си прав.Пикъпът помага в живота , защото ти помага да изразяваш себе си.Макар и аз да го прилагам в мой вариант , адски много съм спечелил от него , дори извън женското внимание.
Другият въпрос е доста интересен и съм се опитал да го изследвам задълбочено самият аз.Извън алфа-частта ( че на момичетата им е биологичечно заложено да се стремят към този мъж , защото поколението , създадено от него , ще бъде по-силно) силно влияние оказват социалното програмиране и генетични дадености.Казано по друг начин , жените на подсъзнателно ниво са привлечени от неща като слава , пари и власт , защото смятят , че могат да им дадат начина на живот , който желаят и НАЙ-ВАЖНО - чувстава , които искат да изпитат докато са с нас ( интерсна статия ,направо книга , по въпроса е е написал Робърт Киаладини ).В заключение: не мислете , че всички богати и красиви имат изобилие от жени около тях.Те имат предимство , но всъщност жените са привлечени от качествата , които тези мъже е много вероятно да имат.
Иначе това с алкохола не ми харесва , аз съм се туширал със собствени коктейли и не обичам да напивам момичета поради причинтие , които изброи.Включително ако спи с теб , няма да знаеш дали е защото е пияна или пък заради теб.
едит : Голяма грешка е да се смята , че момиче би спяла с теб само и единствено ако те хареса.Теорията е много и е свързана с различните видове привличания , доверие и т.н. Факт е обаче, че съм спал с много момичета , които съм ги дразнел и предизвиквал почти постоянно , а хората около тях са имали изключително ниско мнение за мен.