- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спамо-чат
Момичета(и момчета евентуално) , имам да пиша на тема '' Бизнес идея'' , но не ми идва нищо оригинално наум. Та се чудех, вие имате ли нещо, което винаги сте искали да си купите, но не се продава ? Или каквито и да било бизнес идеи ?
Винаги съм искала да си купувам манги на български ;д Но в България няма толкова фенове, колкото в САЩ, никое българско издателство не се е захванало сериозно и не се е създало издателство като Viz Media примерно, което да се занимава с разпространение на манги и анимета. И така има супер малко заглавия на български, българските книжарници искат 30-40+ лева на книжка, като аз си ги взимам за 15 лева от чуждестранни сайтове.
Едва ли съм помогнала ;д
И аз си мразя програмата в понеделник:физика, бълг. език, математика, физ.култура, химия, география (поне имам само 6 часа) Иначе малко си научих,поне да знам за какво стават въпрос уроците, че през ваканцията съм забравила всичко и съм отвикнала да уча и пиша... Вече като видя учебник, ми става лошо. Иначе годината почти свърши, аз сега имам изпити (21 и 23) и след тях няма и да бутна учебник (нищо че имам по биология, химия, физика, география, история, английски) Аз ли съм най-малката тук?
Последно редактирано от nor4eto99 : 04-07-2013 на 19:32
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
В понеделник имам свят и личност и това е единствената причина утре да отида на училище. xD
При мен е ужасно, защото нито разбирам предмета, нито учителката е особено мила.
По Свят и личност видях, че едно момиче прави проект за One Direction, нямам си на идея какво им е възложила :Д
Днес от Кауфланд си взех ягоди. Очаквах да са съвсем безкусни, гадни някакви.. Избирах 10 минути кутия със нормални на вид ягоди.. Хапнах няколко и всички бяха сладки.. Нямаха вкус на пластмаса... Интересно ;д То кой знае с какво са блъскани, ама от 2-3 седмици МНОГО ми се ядат череши и ягоди, сега поне глада за ягоди ще отмине. ;д
А като говорим за даскало - утре имам изпитване по финанси още първия час... -,- После физическо, в което няма да вляза, понеже съм оформена, после Търговско счетоводство 2 часа, което никак не ми се кара заради учителката, а накрая 2 часа компютърно счетоводство, по което също съм оформена и няма да вляза. Та се чудя аз дали да не отида за изпитването първия час и да се прибера.. Или да изкарам и Търговското. -.- Дилема. Като се знам, накрая изобщо няма да отида на училище и ще си остана у нас да решавам по География..
Момиче ^^
Ние вчера си купихме ягодки от кауфланд и бяха много вкусни. Купих си също и течен шоколад, ммм. И бяха омайващо хубава комбинация![]()
В петък тази по физическо казала да отидем следващият път да ни изпита, защото не ходим в час.![]()
А по свят и личност сигурно утре ще ме изпита, а аз нищо не знам пък тя е епична гадина и много я мразим всички.
LOL
![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
^И аз видях тази снимка преди малко във фб... Косата е яка, ама не толкова дълга..
Тва, дето го е облякла, няма да коментирам как й стои.![]()
Момиче ^^
На мен програмата изобщо ми е супер гадна, а за четвъртък да не говорим... утре 6ти час имам физическо и понеже никой не те пита на кво искаш да си имам ои 7ми допълнителен, който естествено трябва да карам защото са два последователни,вместо да не карам 7ми както правех .. тъпо ... и въобще много им се чудя кой малоумник я е одобрил тая програма- в четвъртък имам химия, история, биология, физика +инф.техн и математика.. на тва му се вика късмет :Д
Тази коса съмнително много ми изглежда на перука.
^Още по-зле даже..![]()
Реакцията ми, когато видя дрешката или обувките, които искам и търся отдавна: http://25.media.tumblr.com/261733ff5...xdz1o1_500.gifDD
Момиче ^^
Здравейте прекрасници мой :P
Днеска времето е лошо и съм мега доволна защоот обожавам студа и лошото време .
В моменат си релаксирам защото нещо не ми е много на кеф
И към 1 сядам да уча![]()
Искам вечерат за мача да съм спокойна![]()
Сега в 12 и 40 заминавам ;-( Дано не са ни дали домашни през ваканцията, защото който питах не е бил последните 2 дни преди ваканцията и не знае.
30 days shred дали е подходящ за мен?
ох писна ми от този дъжд !
аз ли съм единствената от темата,която мрази това време.
сега и косата ми ще развали (звучи много кифленско)
и да и цялата ще стана мокра докато отида на училище,уф!