- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
Видях аз , простачка проста, какво съм осрала!
3 лисънинга - общо 1 грешка общо 3те
2 рийдинга - 1 грешка общо 2та
Cloze test пълен дизастър
Популване на изречения 4 от 5
трасформации - 8 от 15 ужас
превишено есе надолу с 5 точки, без никакви граматически и правописни,ама ми каза,че съм ги точела като сополи, да съм се научила да пиша кратко. Ми 170 думи нИ моа.
ОВЦА ПРОСТА СЪМ!
СЕГА МАЙКА МИ ДАДЕ CLOZE TEST ЕМИ 17 ОТ 20...простачка аз проста, защо по дяволите бързах да изляза?!?!
maDamn
Не излизай прекалено рано никога! :Д Вземи си водичка, шоколадче, take your timeЩе го направиш!!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз не разбирам за какво се впрягаш, имайки предвид, че е тъпа пробна матура. Смисъл, нормално да не седиш 4 часа и да не си толкова старателна и внимателна. На мен не ми пука толкова, защото знам , че 1.Реалната няма да толкова трудна и 2. Ако ми вземат точки от есето примерно, ще е супер необективно, защото даскалките имат мнение.
Не ме е яд за 5цата, толкова, ядме е че майка ми си мисли сега едва ли не ,че не знам нищичко
А го направих от бързотия,щото не ми се пишеше и времето беше един път
Ясно ,че не редовната няма да е така скоростно.Ох, понякога майка ти да е учител е проклятие.
maDamn
НалИ,говори ми,преподавала ми е и ми беше чудничко...
maDamn
Моята майка пък е математичка и не пропуска шанс да каже "Ти трябваше математика да си запишеш".![]()
Нали, ужасно е на моменти.
Имам нужда да си стоя в нас и да си уча на спокойствие, писва ми от нищоправене и губене на време в училище.
maDamn
угх...да ти пратя от карлово , има чуднички![]()
maDamn
Аз се учудих колко хубави модели има.
Иначе била съм в Своге веднъж,много ми хареса, даже си купих играчка за елха , истинска стъклена от едно специално магазинче![]()
maDamn
взех си всичко за бала!) черен официален панталон от миналата година, когато бях знаменосец, който съм го обул точно 2 пъти( на 24ти май и на 15ти септември), обувките пак от миналата година и пак съм ги обул по ония 2 повода, взех си само черно сако, лилава риза, много свежарска и лилаво-черна вратовръзка.
за има, няма 20 минути
) вижда му се края на даскалото, по всичко сме на последните или предпоследните уроци...
![]()
В Карлово имаше един уникално як ресторант, който още го сънувам! Казваше се Едно време или Имало едно време или нещо от типа :Д Няма такова менюСтрашна вкусотия ;Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Едно време, да ,много е хубав. Аз съм от Сопот ,де, ама Карлово по-голям и повечко магазинчета има.
Пифи и шоколад си купих!!!![]()
maDamn
дЕца, я дайте сайтче, където да си пробвам уменията по английски. като формат на изпит, с различните компоненти и т.н.
Е т'ва момчетата сте уникални, признавам ви го. Де да можех и аз така бързо да избирам
В училище и при нас е супер зациклило. В 80% от часовете си решавам изпити по немски. Следващата седмица обаче не ми се мисли. Ще ми се наложи да уча толкова, колкото не съм учила за 12 години![]()
Аз мисля да си разпределя програмата така / БЕЛ и АЕ си слушам и пиша в часовете+ оставащите 6 по математика/
Останалото учене по АЕ и История. То не може да стоя 45 минути и да слушам за личния живот на г-жата ми примерно.
maDamn
Дабъл пост,който не беше дабъл,но открих отговор на своя въпрос.
Последно редактирано от granger : 04-08-2013 на 16:58
maDamn
granger не е ли Сопот по-голямото? Там много харесах пък едно кафенце на центъра около къщата на Вазов май беше ... :Д и едно малко магазинче баш до къщата, където имаше разни хубави парфюми, бижута и т.н. и ми направи много добро впечатление : ))
Blab като намериш и аз искам![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Абе, не разбрах точно Блаб какво иска, но :
http://linguamundi.org/tests.html
тук има 2 теста за определяне на ниво.