- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спамо-чат
![]()
![]()
Изкарах днес 2 часа и отидохме да се запишем с няколко човека от класа за приемния изпит. В една стая сме всичките, йейй. (СЪЪЪЪН))
Ще дремна малко, после ще уча. Надявам се наистина да е малко, а не да си проспа целия ден както вчера.![]()
Иначе съм малко отчаяна, никъде не намерих каквито обувки искам..![]()
Момиче ^^
^тренирааай :Д изкарай си го навън.
изпита по бизнес мина очарователно! колко ми е кеф да седна и да знам всичко и просто да пиша, усмихвайки се. Ееееех! кеф миии на душицата.
^Прекрасно е, особено когато другите те гледат сякаш си луда.![]()
![]()
Момиче ^^
Здравейте <3
Тия дни уча като побъркана , мисля в Петък да си направя един шопинг ден с приятелки и да се поразтоваря![]()
Обувки не съм си купила, грим също и идея няма какъв ще имам
Поне имам тоалет за изпращането и съм доволна от него![]()
arsenalllbaby ще гледаш ли мачовете довечара ?
Ох, и аз нямам обувки, не мога да си намеря..Чантичка също, ама за нея не ми пука толкова ;дд
Също и грим не съм си купила, ама аз за 1-2 излизания ще се оправя. Да мине тъпия изпит и ще изляза да си взема..
За изпращането съм готова и съм доволна.
Да, ще ги гледам и двата. ;д Единия на компютъра, другия на ТВ. ;д Ти?![]()
Момиче ^^
При мен лошото е че искам някакви уникални обувки но такива няма да намеря![]()
![]()
искам нещо на много висок ток , но повечето не ме грабват като модели или няма такъв какъвто аз цвят искам л Чантичка си имам вече . А бижута ще бъда само с обици. За гримът пък въобще не съм мислила иска мнещо дръзко
само това знам
Аз главно ще гледам Байрен все пак са ми нещо като сънародници и ще стискам палци за тях <3
Хих, успех тогава, и аз ще подкрепям Байерн довечера, а за другия мач не знам.. Чиято игра харесам повече. ;д
И аз искам точно такива, каквито съм си харесала, но няма... Все нещо не е както трябва ;д
Момиче ^^
ООО не харесвам нито Барса нито ПСЖ чак толкова много . Барсаги харесвам повече от Реал ама иначе не .![]()
Като цяло испанските отбори и т.н не са ми много любими
Аз меря едни обувки харесват ми обаче започвам да се заглеждам в тях и откривам нещо което не ми харесва![]()
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 04-10-2013 на 14:04
Хахаха ;д Аз намерих такива, каквито искам, но са с отворени пръсти, а аз искам затворени... Иначе всичко останало е окей. И сега знам, че като си ги купя, после ще намеря каквито искам и ще ме е яд... Мисля да отида да ги проверя утре. Тъпото е, че не се сещам дали съвпада с роклята... Ама ако не съвпада толкова с плата, като комбинирам с чантичка в същия нюанс като обувките, мисля, че ще е добре.. Въпроса е, че ако не си намеря други, ще се върна за тези и вече няма да ги има. ;д
Момиче ^^
Да, поне да беше за някаква сватба или някакъв друг повод, ама то за бал.. От който снимките достигат всички възможни роднини, приятели, познати и прочие.. А и снимките ще ми останат за цял живот и ще се гледам точно в обувките...Накрая ще размисля, ще отида утре да взема онези, ако имат моя номер, де.. И да остане тъпата чанта и грима. ;д
Момиче ^^
Накрая ще взема да отида боса![]()
Искам идеалните обувки но няма да ги намеря . Набелязала съм си няколко модела и в Петък ще пробвам . Дано не капризнича и си купя нещо![]()
Мда, аз сериозно се замислям да взимам утре тия обувки и поне те да ми се махат от главата.. Че ми трябват и други неща, пък аз за обувките се чудя сума ти и време. ;д
Само дано да имат номера ми.Че с моя 36 размер, за обувки на ток ми трябват 35 размер. :Х
Момиче ^^
Мацки, някоя от вас да е пазарувала от eMAG?
Колко лв е доставка?
Имали ли сте случаи в които поръчката ви не е пристигала?
Просто ми изглежда интересен и исках първо да се допитам до вас.
При нас днес валя и видях как едно момче даде якето си на приятелката си. Стана ми едно сладко ^^ Нямам сили да се чувствам форевър алоун, защото шред-а ме кара да се чувствам като бита.
Тук бешe топло. Слънцето цял ден пече даже излизах без връхна дреха.
eeeeeeee http://www.usmagazine.com/celebrity-...seller-2013104
L'enfer est tout entier dans ce mot: solitude ...
^Не го вярвам това!Как може бе, та тя е една от най-хубавите и известни модели на ВС.
Ъ, отрязали са й договора, защото не ги продава ли?
Някоя пазарувала от кокетна, по-точно обувките ме интересуват? :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more