.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: Растеж

Растеж

Здравейте ,
    Аз съм момче на 14 години . Тренирам волейбол и правя упражнения у нас . Много искам да порасна . Дайте някакви съвети. Разбрах за някакъв хормон на растежа и искам да попитам да ли си заслужава ?

Супер фен
    Колко си висок?Не ми се вярва да си толкова нисък. Не ти го препоръчвам това, на който какъвто му е гена...

П.П. - на 14 имаш още много да растеш

Ами някъде към 1.65

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Ще пораснеш,има време.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Жалко, аз съм най-ниския от класа и ми е много гадно.

Моля Ви, дайте някой съвет за растежа - храна, упражнения ..

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Баскетбол?

Нямам желание да тренирам баскетбол , играя волейбол

Някакви други предложения ?

лудИ хора :Р
    Guest
    Емм човек и аз сега ще ставам на 14 и съм 1.65 пък не съм най-ниския във класа..

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Вие сте мутанти вече е

Яж здравословно, наблягай на месото (заради протеина) и на КАЧЕСТВЕНИТЕ въглехидрати. Спортувай здраво, никога не се лишавай от сън. НЕДЕЙ да прекаляваш с пиенето, НЕ се научавай да пушиш и НЕДЕЙ да взимаш наркотици. НЕ взимай каквито и да е хормонални добавки докато си тийнейджър.

Това са нещата за които се сещам.

Айде без месо, а? Щото протеини има не само в месото. За другото съм съгласен. Papstera, ако гените ти не са на висок човек, каквото и да правиш, няма да как да ги промениш. Иначе си спортувай за здраве и гледай да не си калцираш костите отрано.

Повече от фен Аватара на ospower
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от orthodox Виж мнението
    Айде без месо, а?
    Направо без всичко...

Ами мама и тате са ниски така че жалко за мен

Цитирай Първоначално написано от vladyman Виж мнението
    Яж здравословно, наблягай на месото (заради протеина) и на КАЧЕСТВЕНИТЕ въглехидрати. Спортувай здраво, никога не се лишавай от сън. НЕДЕЙ да прекаляваш с пиенето, НЕ се научавай да пушиш и НЕДЕЙ да взимаш наркотици. НЕ взимай каквито и да е хормонални добавки докато си тийнейджър.

Това са нещата за които се сещам.
    благодаря за сьвета !

Човек аз съм на 24 и съм 162... ти си на 14 и си по-висок,на мойте години ще си поне 180.... ти нормален ли си на 14 да взимаш хормони?!?! не го прави,няма да ти помогнат

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    хормона на растежа е, за когато вече си спрял да растеж, 25~27 бих казал, а сега си малък и шанса да пораснеш още е 140%
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от KadifWerewolf Виж мнението
    хормона на растежа е, за когато вече си спрял да растеж, 25~27 бих казал, а сега си малък и шанса да пораснеш още е 140%
    Че то расте ли се на тая възраст от хормона на растежа или повече ти повлиява на килата?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

сам ще си пораснеш

Ами аз съм либеро защото съм нисък и желая да играя като 4-ка . Затова желая толкова много да порастна.

anonymous895156
    Guest
    Ако треньорът ти не те пуска да играеш нещо друго само защото си нисък, значи е идиот. Един от най-великите баскетболисти е 1.65-1.66

Ами един приятел играе център само , защото е 1.85 , но аз съм по силен от него

Повече от фен
    Е още си малък имаш още 5-6 години в които вероятно ще пораснеш. Хормони ако пиеш (освен ако не са ти в дефицит и не са ти предписани от лекар) можеш да си преебеш много лошо физиката, особено на тия години така че вобще не си го помисяй тва. Тва че ваще са ниски не значи задължително че и ти ще си. Аз съм доста по висок от наще

Ами аз съм колкото тате а той е 1.70

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си