.
Отговор в тема
Страница 1 от 20 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 479
    Мега фен Аватара на machoka

Тема за момичетата: с кинти или без

Я си кажете сега, ама честно - позволявам си да си направите тайни профили, какво мислите за материалното благосъстояние на момчетата до себе си или тия, на които се точите..

аджеба, има ли значение баткото с ква кола ви взима от даскало, с ква кола спира и слизате пред дискотеката, охраната пази ли ви мястото точно отпред, купува ли ви дрешки или е по-скоро сиромашко момче, иска ви заем да си купи бира, пуши от ваще цигари и ви баламосва, че новото му якенце не е от Mania-та за 4,85лв, щото пишело версаче на етикета.

Избирате ли си момче спрямо това колко е 'силен'

кефят ли ви гъзарите / дупетата

има ли отношение състоянието му към това дали ще тръгнете с него, ако той ви сваля

определещо / водещо ли е във връзката ви

искате ли да ви купува дрешки и играчки

искате ли да парадирате с това къф як пич сте забили пред колежки/съчуенички

въобще, падате ли си по хайлайфа, правите ли си резервации в нощните барове и заведения.. кво мислите за по-'лаченият' живот.

късали ли сте с гадже защото вече ви е писнало да се занимавате със сиромашките му изцепки?

по-надолу ще ви разказвам истории дълбоко от извора на съкровищницата
    Последно редактирано от machoka : 04-14-2013 на 13:32

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Отсега казвам,че ще давам примери с връзката си, да не кажете ,че си правя проветрения на устата и говоря измишльотини.
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението

Избирате ли си момче спрямо това колко е 'силен' - Силен под физически - не. Силен под характер - да. Още отначало по поведението му разбрах,че е мъж на когото мога да разчитам винаги и има много ясно чувство за справедливост и самооценка. Силният му характер ме привлече отначало , магнетизмът му.

кефят ли ви гъзарите / дупетата - Не , не мога да понеса надменното и собственическо поведение, както и прекалено високата самооценка на тези индивиди. Определено не мога да комуникирам дори с такива хора,какво остава да имам връзка с такъв

има ли отношение състоянието му към това дали ще тръгнете с него, ако той ви сваля - Нито съм знаела с какво се занимава, нито съм знаела с какви финанси разполага, когато започнахме в началото да излизаме. Даже не го и питах с какво се занимава , в последствие разбрах.

определещо / водещо ли е във връзката ви - бих казала не.

искате ли да ви купува дрешки и играчки- не. Повече би ми станало гадно да съм като "държанка" на някого,мама и тати така са ме възпитали. Имам си някакви граници. Не желая да ме издържа, да бъда длъжна и тн...

искате ли да парадирате с това къф як пич сте забили пред колежки/съчуенички - Не парадирам. Похвалих се на приятелки какъв човек имам до себе си, нито съм им казвала дали/какво кара, колко пари има или няма...други неща си споделяхме

въобще, падате ли си по хайлайфа, правите ли си резервации в нощните барове и заведения.. кво мислите за по-'лаченият' живот. - резервации и н, мне , много рядко ми се случва да ходя по нощни клубове. Иначе по барове , заведения си ходим,но аз съм си домушарче, обичам home partys...само отбрани хора да ми гледат сеира

късали ли сте с гадже защото вече ви е писнало да се занимавате със сиромашките му изцепки - Не. Късала съм с гадже,защото ми писна да ме натоварва психически с недораслещки истории.
    Последно редактирано от granger : 04-13-2013 на 17:25
    maDamn

нали ти казах да си направиш фейк профил и да отговориш честно и почтено ;P мнол та уважавам, ама ся всички ще излязат големи моралистки и ще кажат 'ама мене парите не ме интересуват' 'ама аз не съм за парите' 'аз гледам вътрешната му красота' дааааааааааааааааааааааа бееееееееееее )))) реалността ми се струва малко по-различна.

Град
    Beyond reality
    нали ти казах да си направиш фейк профил и да отговориш честно и почтено ;P мнол та уважавам, ама ся всички ще излязат големи моралистки и ще кажат 'ама мене парите не ме интересуват' 'ама аз не съм за парите' 'аз гледам вътрешната му красота' дааааааааааааааааааааааа бееееееееееее )))) реалността ми се струва малко по-различна.
    Ма няма нужда да го правя ,бе, слънце. Имаше мъж , с който имах отношения , супермного ме грабна, без да знам ,че има кола, мотор, раздава го яко по заведенията,ама мен тва не ме топлеше. Нямаше такова отношение като неговото,но разстоянието си каза думата.

Би ми било неудобно да съм с някого, само щото ме храни и ме вози на колата си примерно. Съди ме. леко консерва съм в тва отношение.

Плюс тва, не живея с него, ако трябва да споделяме общ доход бих искала да можем да свързваме двата края, пък и евентуално да ни остават пари за глезотийки. Ама не бих си търсила чичко паричко.
    Последно редактирано от granger : 04-13-2013 на 17:30
    maDamn

Мега фен
    Град
    <3
    аджеба, има ли значение баткото с ква кола ви взима от даскало, с ква кола спира и слизате пред дискотеката

Не. Возили са ме много време в кола, приличаща на кибритена кутийка. Никога не ми е правело впечатление. И никога не съм се оплаквала. А при нейната липса - и градския транспорт, и крачетата са влизали в употреба.

охраната пази ли ви мястото точно отпред, купува ли ви дрешки или е по-скоро сиромашко момче, иска ви заем да си купи бира, пуши от ваще цигари и ви баламосва, че новото му якенце не е от Mania-та за 4,85лв, щото пишело версаче на етикета.

Каква охрана, какви пет лева? Ще ме е срам някой да ми купува дрешки, дори ще се чувствам неудобно. А още по-неудобно и обидно ще ми е някой да ми ги предлага теЗ неща постоянно. Иначе имам един приятел/познат, който редовно си пазарува от 'mania-та' и на който съм давала на няколко пъти, когато съм имала дребни за сандвич, или не му е достигало за нещо и т.н. Дребно, защото нямам какво повече, но не ми е пречело.

Избирате ли си момче спрямо това колко е 'силен'

'Силен'? Пак ли става въпрос за пари? Не разбрах нещо.. Ако е така.. аз не си 'избирам', това не е каталог..

кефят ли ви гъзарите / дупетата

Не. Изключително ме дразнят.

има ли отношение състоянието му към това дали ще тръгнете с него, ако той ви сваля

Самото състояние не, но ако той се чувства зле, с ниско самочувствие и т.н., това си оказва влияние.
    И още нещо.. важно е желанието да се трудиш. Ако просто стоиш и си казваш 'аз нямам', това говори само за слабохарактерност и какво ли още не. Защото и аз в момента нямам в много от случаите, но имам огромно желание да си намеря работа и да съм добра в нея. Просто нямам търпение да завърша..

определещо / водещо ли е във връзката ви

Не искам да си помислям каква връзка ще е, ако това е водещо..

искате ли да ви купува дрешки и играчки

Казах по-горе.. не.
    Имам приятелка, която например иска гаджето й да й подарява дрешки и неща, които женските могат да ползват, вместо статуетки и цветенца.. но мен например това ме дразни.

искате ли да парадирате с това къф як пич сте забили пред колежки/съчуенички

Не и казано по този начин. Ако се хваля с нещо, относно човечето ми, ще е с това, колко ми е хубаво/мило с него, защото е прекрасен. Примерно.

въобще, падате ли си по хайлайфа, правите ли си резервации в нощните барове и заведения.. кво мислите за по-'лаченият' живот.

Не ми харесва и изобщо не се чувствам близо до това. Нямам и желание. Бих се чувствала ужасно глупаво и точно и буквално 'не на място'.

късали ли сте с гадже защото вече ви е писнало да се занимавате със сиромашките му изцепки

Не. С бившото ми човече сме имали доста моменти, в които и двамата сме нямали средства и това изобщо не ни е помрачавало настроението/ежедневието..

.

П.П. Като обобщение мога да кажа, че ме дразнят именно 'лачените' неща, баровските неща, хвалбите с това и т.н.
    Един ден когато имам собствени пари, изобщо няма да ги харча за резервации в скъпарски заведения или маркови дрешки. В това съм сигурна.

Парите могат да те накарат да се чувстваш удобно, да ти вдигнат самочувствието, но не и да те направят щастлив.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Хм, интересна тема. Много неща мога да изпиша по този въпрос. Както и да е, значи принципно мен не ме влече материалното състояние. Това не определя дали ще тръгна с него или ще го изоставя ако "не е достатъчно платежоспособен".

Например поне да може да си позволи да те изведе на заведение, да ти направи подарък (дори и малък, нещо от сърце и т.н.). Не мога да си представя да разчиташ и да очакваш гаджето ти да ти купува нон-стоп дрешки и т.н., да те води от лъскаво в по-лъскаво заведение...Просто аз няма да се чувствам комфортно. Но пък от друга страна да ми се прави на дзифтар, и да ми се стиска при всеки удобен за него случай... Говоря от личен опит, и това също е доста отблъскващо...

Познавам и тези типажи, както си ги описал "гъзарите и дупетата" - Писнало ми е от такива надменни и нагли същества. Никога не бих тръгнала с някой подобен, то самото му държание ме отблъсква...

ся чакаме историите от извора на съкровищницата

иначе нали знаеш, че ако някоя отговори по-различно от 3-те по-горе ще има 10 страници спорове и ще и четат морал

Чакайте ся

малко не се разбираме.. като казвам дупета и гъзари нямам предвид мамините и татини синчета на 18год, дето си мислят че света е техен и се държат надменно и ви третират като стока. Представете си готин, секси тип с възможности, който ... просто е с възможности ))) как да ви го опиша, ба ли го ще звучи гейски хаха но ви говоря за сериозен мъж / сериозно момче, постигнало само това, с което разполага, макар и на крехка възраст. Човек, който ви уважава, който иска да ви направи щастливи и на който просто начина му на живот е по- 'хайлайфски' .. няма ли да ви заинтригува такова момче? Нима няма да го погледнете по-секси ))

На да оставим как изглежда и какъв е. Идеята в темата е всяка от вас да признае до каква степен благосъстоянието и чувството на сигурност, която партньорът създава у вас, са определящи за мирогледа ви. Не ви ли ласкае това, че готиният пич се интересува от вас, ако сте свободни няма ли да се опитате да го спечелите, да го заинтригувате, да му отнемете вниманието във ваша полза?

Парите могат да те накарат да се чувстваш удобно, да ти вдигнат самочувствието, но не и да те направят щастлив.
    абеееее айде па да не е точно така)) Тия надписи на плочки за подарък, дето да ти висят у вас няма нужда да ги цитираме ))

Мега фен Аватара на tori
    Материалното състояние на моето момче не е много, може би сме малко на кантар и си ми е добре. Смисъл и двамата знаем, че парите не растат по дърветата и че трябва да се трудиш за тях.
    Не, не го избирам по това колко е силен. Сегашния в началото бе слаб, малко грозен и имаше разни дерматологични проблеми с лицето. Общо взето не беше нещо кой знае какво. Само дето беше висок и имаше хубави ръце (големи такива, сексави. абе фетиш имам към неговите ръце :д) и сладка усмивка. Сега, когато вече има за кого да се поддържа, натрупа мускулна маса, вече не тренира само лека атлетика и спортно ориентиране, а и стийт фитнес. Отиде на на дерматолог и се оправи, вече не е невзрачен и даже изглежда внушителен и не го закачат в училище или по улиците.
    Гъзарите не, не ме кефят. Кефт ме "лошите момчета" от страна на това, че са интересни, многослойни, не им пука. Нали знаете за Снейп от Хари Потър? Защо ли всички го обичат? Има развитие. Харито, макар и главен герой, е доста по-безинтересен спрямо него. Няма разлика от началото на книгата и след. И такива неща.
    Не е проблем колко стотинки има в портмонето си - важно е да го харесвам и да ми е приятен, интересен и такива неща и не бих казала, че е водещо точно това.
    :д Не, имам си свои пари, които все още ми дават нашите, но след време и да сме семейство, аз ще си вадя пари за блузката. Плюшени играчки и въобще играчки от Макдонълдс, яйца или нещо такова детско обожавам да ми подарява, но НЕ Е задължен и НЕ Е проблем ако не ми купува. Просто го смятам за адски мил жест, а и той го прави често - казва ми, че съм дете на 5.
    Не парадирам, само му се радвам и плюя дъга. И пред нашите, и пред приятели, и пред всички.
    към лаченият живот... Ами чувствам се странно когато влезем в по-скъпарско заведение. Кофти ми е. Пък и мразя да сядам в кафенета.
    Не, не съм късала с гадже заради такива неща.

И да, и аз като Грейнджърката говоря основно за сегашната си връзка.
    Едит, темата е много интересна и ще я следя.
    Едит пореден - за колата, хах. Ами той е още във възраст, в която колата му е "забранена" от закона и няма. Пък ако имаше, щеше да ми е кеф. Смисъл, че колата за мен освен превозно средство, е и страст. Винаги съм искала да вдигам мотора на задна гума примерно или да дрифтирам с колата. И да, щеше да ми е кеф. Но това не е някакъв минус - като вървим пеша имаме повече време за гушкане и говорене.
    Последно редактирано от tori : 04-13-2013 на 17:55

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ми, той моя няма кола за момента; като цяло по клубове и дискотеки не обичам да ходя, а с гадже пък съвсем(просто по такива места предпочитам да съм с женска компания, може да ви прозвучи смешно, обаче за мен мъж, който танцува на Галена и Преслава, пък било то и да се клати на някакъв транс/хаус/рап не е особено привлекателна гледка).
    Не понасям хора, които парадират с марковите си дрехи и т.н., пък това да си вземат нещо втора употреба и да лъжат, че е ново - съвсем не бих го разбрала. Лично аз дори най-много си обичам 2-3 дрешки от втората, ама както и да е.
    Никога гадже не ми е купувало дреха, или каквото и да било, не съм и искала подобно нещо.
    Най-дългата ми връзка беше с момче, на което джобни му даваха по 1-2лв. на ден. Та често е пушел от моите цигари и дори съм му доплащала кафето. Не скъсахме заради това, но определено вече предпочитам момчето до мен да има пари да си покрива своите собствени сметки, а не моите. Моите сметки предпочитам аз да си ги поемам, просто не ми се натоварва и с нечии чужди.

Град
    Beyond reality
    Мачо, сигурност не се изразява само в пари,но е факт ,че една стабилна основа е доста по-подходяща.
    Само,че има нещо друго. Много зависи и от двете страни как ще станат нещата,щото както казах,дори и факта,че мъжът има стабилни финансови възможности, жената пак може да не се блазни от тях. Аз например не знам и не се интересувам. В последствие разбрах , но никога не съм се блазнела така да се каже.

Мачо. Тук - да , нормално е ,ако е секси, готин, умен е и знае как да се държи и има финанси да "върви" с бонус точки. Тва не означава винаги ,че жената до него ще е използвачка.
    maDamn

Ей брат май няя чуеш тва дет искаш , всички се оказаха големи моралисти зад екрана

Представете си готин, секси тип с възможности, който ... просто е с възможности ))) как да ви го опиша, ба ли го ще звучи гейски хаха но ви говоря за сериозен мъж / сериозно момче, постигнало само това, с което разполага, макар и на крехка възраст. Човек, който ви уважава, който иска да ви направи щастливи и на който просто начина му на живот е по- 'хайлайфски' .. няма ли да ви заинтригува такова момче?
    Ми разбира се че ако ме уважава и иска да ме направи щастлива ще се заинтригувам. А не само защото "разполага"... Сега вече от тук нататък, като се познавам, не мисля че ще ми е комфортно да се впиша в хайлайфският му живот...

Мега фен
    Град
    <3
    абеееее айде па да не е точно така)) Тия надписи на плочки за подарък, дето да ти висят у вас няма нужда да ги цитираме ))
    Защо да са надписи? Не може ли просто това да ми е мнението?

И извинявай, ама ти това всичкото го представяш по много гаден начин, защото няма как да кажа нещо по-различно от това, което написах... И после 'ама вие не сте честни'..

АМи и аз да те питам 'би ли бил с някоя мацоранка, която има перфектен външен вид, направо ти е идеалче, със самочувствие на жена, ама лееееееко (или тежко) иска да я водиш по молчетата, да й купуваш дрешки и да я возиш в лъскави колички и като цяло да се раздаваш много материално за нея?'.. Какво ще отговориш? - 'Ами така и така, признавам си, бла бла..'

Познавам момчета, които имат ебати якия външен вид (наистина е важен и ми се е случвало да ми светват очичките и да ми омаляват коленцата по някое момченце само заради външния му вид), мисля че и материално са си бая добре, като характер са си добре, но не си ги представям като 'някой, който ще се събужда до мен всеки ден'.

Но ок, ще си кажа и за другата крайност. Ако съм с някой, който е много закъсал финансово, няма да ми е кофти от самия факт, а сигурно от това, че според мен ще е адски неуверен и страхлив и без желание за нищо. АКо пък въпреки това е някой, на който това, че няма пари не му е проблем, пак ще говори за това, че няма никаква цел в живота, някой, който не иска да постигне нищо и т.н..
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Cameo Виж мнението
    Ми разбира се че ако ме уважава и иска да ме направи щастлива ще се заинтригувам. А не само защото "разполага"... Сега вече от тук нататък, като се познавам, не мисля че ще ми е комфортно да се впиша в хайлайфският му живот...
    Същото.
    4XCOKИ

Град
    Beyond reality
    Да го кажа иначе.
    Бих била по-спокойна ,ако мъжа с когото живея има добри финансови възможности. Нормално е. Парите дават спокойствие в една голяма степен.Но не бих избрала някой с повечето пари,който не ми допада, пред друг който ми е soulmate въпреки,че не е с портфейл като врат на борче.
    maDamn

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Да го кажа иначе.
    Бих била по-спокойна ,ако мъжа с когото живея има добри финансови възможности. Нормално е. Парите дават спокойствие в една голяма степен.Но не бих избрала някой с повечето пари,който не ми допада, пред друг който ми е soulmate въпреки,че не е с портфейл като врат на борче.
    Мда, и това. Пък и както казах в първият пост, бих предпочела и двамата да се трудим и с кръв и пот по челото да си изкарваме прехраната, а после да се радваме на това, което сме си купили. Искам да имаме достатъчно пари да свързваме двата края, но не той да издържа и храни мен или аз него. Нещата винаги трябва да бъдат фифти-фифти - както при нашите.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Да го кажа иначе.
    това също.
    4XCOKИ

Повече от фен
    абе, мачо, наскоро беше пуснал една тема, в която ти задаваше въпроси на потребители и те ти отговаряха, да не е изтрита случайно, че не мога да я намеря?
    извинявам се за офтопика

по-надолу ще ви разказвам истории дълбоко от извора на съкровищницата
    Айде де, че ми стана интересно...

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Аз едно не разбирам: обръщението на автора. Защо предварително си с нагласата, че трябва да получиш един определен тип отговори, при това като казваш, че еди-кое-си не било вярно? Не всички момичета са материалистки.

Всъщност, ще извадя една обобщена статистика от личните ми наблюдения:
    Повечето момичета, които имат сериозен приятел, изобщо не смятат парите за изключително важен фактор.
    Момичетата, които търсят пари и ''лукс'' обикновено ще те зарежат след 2рото кожено якенце.

От всяко правило има изключения и веднага ще дам пример със съученичка, която е с приятеля си от 17 годишна(!малка лигла!), тоест вече година, и му се сърди и го реже всеки път, когато той я помоли да изчака до другата седмица да вземе заплата и тогава да й купи дънките, които си е харесала (просто пример и хиляди други подобни, но е реален случай това). Но той горкия като е мъж под чехъл и тотален хлътнал глупак, невидял внимание от никоя преди, угажда й за всичко.

Колкото до мен: парите са важни дотам, че да живеете добре. Да си разделите наема, сметките (ако живеете заедно), да излезете 1 път в седмицата и да плати той, и да имам пари аз да купя едно пиле и килограм картофи, които да приготвя за двамата (примерно де). Никога не ми е пречило да платя аз и никога не съм го натискала да плати той.
    Никога не съм го карала да ми купи дреха или друго и би ми било ужасно неудобно да го поискам.
    За подарък, когато някой от нас има повод - разбира се, че според възможностите ще изхарчим малко повече пари за другия.
    Той няма кола. Всъщност, аз го возя напред-назад с моята кола. Отново факт, че това не е важно.
    Общо взето, ако има любов, парите не са щастие. Ако търсим щастието в парите - не очаквай любов.

Цитирай Първоначално написано от UniCoWN Виж мнението
    Аз едно не разбирам: обръщението на автора. Защо предварително си с нагласата, че трябва да получиш един определен тип отговори, при това като казваш, че еди-кое-си не било вярно? Не всички момичета са материалистки.
    ! абсолютно...

Браво момичета , шапка ви свалям , сега остана и повече като вас да има , а не само за пари, коли и кожи да ми мислят повечето .

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Според мен всичко е много относително що се отнася до тая тема. Не съм си избирала гаджетата, според това колко пари имат, с какво се занимават или каква кола карат....обаче няма да си кривя душата и ще кажа,че би ми било кеф човекът до мен да разполага с финансови средства, които да му дават нужното (ама не и прекалено голямо) самочувствие.
    Мацките по-горе смятат,че е обидно гаджето да ти купува подаръци. Що бе? Не ви вярвам, че ако ви се появи с някакъв подарък, който е купил с желание и мисъл за вас, ще му забиете два шамара. Аз не бих. Ако ми показва,че съм важна за него, уважава ме, държи се добре и се чувствам обичана, що да му се сърдя като е решил да ме изненада, било то с по-скромен или по-скъп подарък. Аз също се чувствам добре, когато успявам да го изненадам с нещо такова....тогава защо да му отнемам това удоволствие.
    От 5 години съм с моя приятел, но все още ми става хубаво като примерно той поиска да плати сметката като сме на кафе или заведение....знам,че не парадира с това,че може да ми плати чая, просто показва отношение към мен.
    Като се има в предвид,че аз имам планове да се омъжа за тоя човек, много ясно,че ще искам той да има хубава работа и да може да ме подкрепя И финансово. Това не значи,че аз смятам да си развявам краката по цял ден и да чакам само на него....обаче мисълта,че имаш човек, който ще може и ще има желание да се грижи за теб хич не е лоша.

Тези въпроси за клубовете, гъзарчетата и т.н няма да ги обсъждам, понеже съм ги надраснала тези неща. Едно време предишното ми гадже го раздаваше широко и ходеше из дискотеката все едно е негова.....е не ми беше гадже дълго, щото се оказа пълен тъпанар, пък и на мен ми дойде акъл в главата.
    Та мисълта ми беше,че не съм искала на никой да ми дава отчет за доходите си, ама пък нямаше да го върна ако се окаже, че освен,че е стабилен човек е и добре подсигурен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си