.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 99

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от ahzashtoli Виж мнението
    на 17 години съм за това се чудя...
    Ми то на 17 половината ти живот минал, за къде ще се пазиш, още днес му се обаждай и определяйте среща.
    Къде бля последните 4-5 години, та не го направи

Повече от фен Аватара на sexy15
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Ми то на 17 половината ти живот минал, за къде ще се пазиш, още днес му се обаждай и определяйте среща.
    Къде бля последните 4-5 години, та не го направи
    Да бре, сега е модерно още по на 12,13 години да се клецат. Има и друг вариант, явно си твърде грозна и се притесняваш да не си останеш девствена цял живот ? Даже си мисля, че точно това е причината да му пуснеш..

Цитирай Първоначално написано от sexy15 Виж мнението
    Да бре, сега е модерно още по на 12,13 години да се клецат. Има и друг вариант, явно си твърде грозна и се притесняваш да не си останеш девствена цял живот ? Даже си мисля, че точно това е причината да му пуснеш..
    Не, имам цици имам гъз ;д имам и акъл но наистина го харесвам и ме спира точно това че е турчин Пък и всичките ми фр ми казват че не ми ходи и че мога да си намеря мн по хубав .... но аз го харесвам и ..... незнаммм

Повече от фен Аватара на SkylineDrift
    Това трябва да си е лично твое решение,което не се влияе от другите.Сама си решаваш дали да го правиш или не.

ти от каде си?

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от ahzashtoli Виж мнението
    Не, имам цици имам гъз ;д имам и акъл
    последното изглежда доста съмнително ;д
    по някакво стечение на обстоятелствата, зачетох се днес из темите - доста смях имало тези дни. И много мъка.

Голям фен Аватара на shaunaa
    Ако питаш хора от форум ддали да го направиш или не очевидно е, че не си готова ! Не разбирам защо не искаш да си девствена да не би да те е срам (рофл)
    Вярвай в мечтите си !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си